Uzaktaki sevgili uzakla direnmeli mi ?

onu seviyorum oda beni seviyor doğru uzağız ama aşk varya aşk buna değiyor

hiç uzakta sevgilim olmadı.. ama sevdiğin insana dokunmak elini tutmak öpmek onunla zaman geçirmek gözlerine bakamk okadar güzel şeylerki ne sms ne telefon hayatta yerini tutamaz..

uzaktan ilişki banada olmaz gibi geliyordu,ama olunca bal gibide oluyormuş canım.her şey elele tutuşmak,gözgöze bakışmak değil sevgide.illaki bunlarda olucak,ama uzakta olunca sevgilin o hasret,özlemek,o duygu var ya,sevgini nasıl kıymetli kılıyor bi bilsen.sonra ayda 1 defa,2 defa görüyosun sevgilini.onun yanında olduğun her dakika,her saniye ne kadar değerli oluyor.zaman hiç geçmesin istiyorsun.uzaktan uzağa tartışma kısmında haklısın ama.insan yanyana olmak istiyor öyle anlarda.telefonda derdini anlatamıyosunki.ben bir şeye üzüldüğüm zaman hep keşke yanımda olsaydı diye içimden geçiririm kendi kendime ağlarken.her yanında olduğum zaman zaten 'benide al yanına artık,bitsin bu gidip gelmeler' demeye başladım.özlemek güzelde işte,senelerce özleyince,bekleyince,sabredince insan artık güzel bi final olsun istiyo.

canım benim ne güzel anlatmıssın uzakta yasanılan her ilişki hüsranla sonuclanıcak deil
bu sizin aranızdaki baga sewginize baglı
bak ben kendimden örnek wereyim nişanlıyım we nişanlımla msn de tanıstık
13 saat uzagız birbirimize arada zorlukları oluo yeter dediiin isyan ettiiin agladııın zamanlar olur ama bi taraf uzaklıktan yakınırken aglarken dier taraf teselli etmesi lazım 1 bucuk sene oldu 2 seneye yaklasıo işte o gelio ayda bir ben gidiorum çok sık olmasada
hele en güzeli ne bilio musun şafak saymak biz çok safak saydık 58 gün saydık
o şafaklar azaldıkca gün dogmaya yaklasırken öyle heyecan oluo ki işte onun tarifi hiçbirşeye deişemeyeceim bi mutluluk iç kıpırtısı
bunları yasamak emin ol çok güzel hani insan düşünür uffff sürekli telefonda konusmak bi süre sonra boğar falan die ama o özlemle insan öyle güzel konusuo ki
bazen düşünürsün telefon sewgilin gibi elinden düşmüo gözünün önünden ayırmıosun aramasını mesajını bekliosun bu bekleyişler öyle güzel ki
telefonda konusurken sesini iice dinleyip beynine yer etmeye calısıosun telefonu kapattıktan sonra o sözler kulaklarında cınlıo
o sözler mutluluga sebep oluo
bunlar çok güzel şeyler bazen diosun ki offfff işte tam su anda yanında olmalıydı ama olamıo gelemez ki her zaman gelse bile kaç saat sonra senin ona en cok ihtiyaç duyduuun anda yanında olamıo ama bu burukluk bile çok güzel onu sewdiini anlıosun
çok uzun yazdım canım ama bunlar çok güzel seyler uzaklık hiçbirşeye engel deil yaşamasını bilirsen emin ol opuyorumnanaktan

bence hiçte engel değil,evet birilerini elele görünce için burkuluyo...ama o eli yakaladığında daha sıkı tutuyosun,her anın kıymeti var,hiç olmadık yerlerden fırsatlar yaratıyosun...emin ol heyecanı çok daha fazla,birlikteyken yaptığın herşey daha kıymetli,zaman daha kaliteli geçiyo kısaca...
tek şartı var bence o da güvenmek...

kaydirigubbakcemile5

ikinizde ne güzel anlatmışsınız kızlar yaautanmasam iyikide sevgilim uzakta diycem yaniiikaydirigubbakcemile3 o kadar iyi tarif etmişsinizki farklı şehirlerdeyken,aynı anda iki yüreğin nasıl attığını.ağlıycam şimdi valla..özlediiimmsenağlama

benm de sevgilim uzakta ilk aşkın heyecanıyla hiç sorun etmicem uzaklığı diye düşünmüştüm ama zaman geçtikçe gerçekler daha bi günyüzüne çıkıyo. elimden geldiğince uzaklığın sıkıntısını ona belli etmemeye çalışıyorum ama zor...( yanyana olsam çekip karşıma konuşabileceğim şeyleri tel.de konşmak istemiyo canım bazen o da sıkıntı yapıyo işte. ama birbirinin kıymetini daha iyi biliyosun tabi. ileride uzun vadede mutlu olmak için kısa vadede uzaklığa katlanalım diyorum artıkmafoldumben

ama uzaktan ilişkide en önemli şey ilgi. karşı tarafın ilgisizliği başlayınca kafanda büyüttüğün o kocaman dünyada bi başına kalıyosun.mücadele etmek gerekiyo:1no2:

Benimde ilişkim hep uzaktan sürdü
Gerçekten sevene Allah yardım ediyor mutlaka
Çok şükür sorunsuz atlattık o yılları
Şimdi nişanlıyız mutluyuz

Uzaktan ilişki yürütmek ne kadar zor olsa da aslında güzeldir..
Özlemek,hasretle kucaklaşmak..:asigim:
Gençliğimde hep derdim;"Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır"

Lale arkadasımız cok güzel özetlemis zaten a.s.

Bizde nisanlımla ayrı ülkelerdeyiz, ben Almanyada o Istanbulda, Allaha sükürler olsun yaklasık 5 senedir süren cok güzel bir beraberligimiz var. Evet istedigin zaman göremiyorsun, elini tutamıyorsun, ama buna ragmen her daim onunla olabiliyorsun. Kalpler bir olunca uzaklık falan dinlemez ask, biz özledikce, hasret cektikce dahada cok baglanıyoruz birbirimize. Birde onca özlem dolu günlerden sonra bir bulusma olur ya.. Iste o an herseye deger. :asigim:

kesnlkle haklsnz kızlar bu saatte yüreğime su serptinz valla :)) bnmde uzakta sevgilim biz bile bile başladk ne memleketlerimz ne okuduğmz yerler aynı deil ama çok seviyorz :) umarm hiçkimsenin ilişkisi mesafelere yenilmez

Uzaklık sorun degildir bence ama söyle degildir karsındaki insan seni gercekten seviyorssa sana bunu hissetiriyorsa ilgisinde hiçbir eksiklik yoksa attıgı her adımından haberin varsa seni basıının tacı yapıorsa ve sende bunu hissediyosarsan bence hiçbir sorunu yoktur uzaklıgın yada ayda bikac ayda bir görüşmenin ama sölediklerim eksikse o zaman sorundur bence ki benm sorundu bu yüzden ayrıldım yürümedi...

benim sevgilimde yanımda degil ama 4.yılımıza gircez yok öyle uzaklık muzaklık arkadasım o senin kalbinde ruhunda sana senden daha yakın :1hug:

bn lisedeyken biriyle cıkyım 2 ,5 yıl 2 kere bulunduum sehire gelebilmisdi hersey cok güseldi kesin ewlencektik ama olmadı... simdi bi sewgilim war aynı okldyz araya tatl gerince o ailesnn yanna bn ailemn yanna geldik bu 3 ay tatil bize hiç yaramadı hergün tartısma fln suanda kavusmamıza 10 gün kaldı ama onda bişeler bitmis gibi koptu bazı seyler işde:S:S

seviyorum

o da beni seviyor

anlaşabiliyorum

ikizim gibi

zaten 20 yıl sonra denk gelmişim

ilk aşkım

ama sırf istediğim zaman yanımda olamıyo uzagız diye niye ayrılayım:1hug:

deli miyim ben

hayır :lepi:

uzaktan yürütmek zor amma imkansız değilzemuszemus

bir yıl sonra yanyana gelebilsen bile o yıl içinde bin defa kavga edip yüz defa ayrılma girişiminde bulunulsa bleopuyorumnanaktan

bir yıl sonraki o ilk gözgöze gelişteopuyorumnanaktan

olan biten bütün kırgınlıklar akla dahi gelmiyoropuyorumnanaktan

sevdiğinden uzakta olunca sırf görüşülemiyo diye ayrılmak bana saçma geliyor :lepi:

şimdi görüşemesen bile ilerde bir gun görüşeceksin:teselli:

şimdi yanında olamasa bile bi kaç yıl sonra herşeyi onunla paylaşacaksınsüprizzzzz

işin sırrı burada : sabredeceksin, inanacaksın a.s

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…