• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzaktaki sevgili uzakla direnmeli mi ?

AyLeen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2008
235
0
96
31
İstanbul
Sizden uzakta olan bir veya birkaç defa görüştügünüz biriyle sürer mi bir ilişki..
Ya çok anlayışlıysa ? Çok sadıksa..
Ama ufak patlamalar oluyorsa..
Yakınınızda değilki öpüşüp barışasınız..
Zamanla sogumaz mı insanın içi ? Heycanı bitmezmi..
İnsan dokunmak istemezmi sevdigine gözlerinin içine içine bakmak, birlikte gezmek, yemek yemek, sinemaya alışverişe gitmek istemez mi.. Bunlar büyük eksik mi ?
Tek eksiginiz oysa.. Diger hersey tam..
Çok sevdiginizi biliyorsanız ve seviliyorsanız o çoklukta..
Ama zaman geçtigi için unutulmaya yüz tutmuşsa sevgiler..
Sabretmek mi gerekir gelecek için yoksa yeniden başlamak mı nası anlaşıcagını bilmedigin biriyle..
Oysa onun sizin ruh eşiniz oldugunu düşünmüşsünüz.. Saatlerce telefonda konuşuyorsunuz her şeyden ve her konudan.. Sizden hiç bir çıkarı yok öyleyse.. Saatlerce ağlayıp saatlerce gülüşüyorsunuz o bir diğer şehirdeyken..
Mehmet çoşkundeniz bir röpörtajında şöyle demiş.. '' Aşkın kimyası bitiyor bir süre sonra.. O heyecanlar, terlemeler, titremeler er geç bitiyor.. Ondan sonrası hayatını paylaşabilme kararının süreci.. Eğer devam ediyorsa aşk bittikten sonra hayatınızı geçirmeye adadığınız bir sevgidir o.. Ama yeni heyecanlar güzeldir elbette.. Aşkın o tutkusu yoktur başka hiç birşeyde''

Oysa siz onunla bir görüşmede aşk buldunuz sonra telefonlar msjlar.. Uyuştunuz anlaştınız.. Hiç bir probleminiz yok yada çok az var.. Yanyana geldiginizde aşk baştan başlar mı ? Telefonla görüşmekle yüzyüze görüşmek aynı mı ? O zaman bitti sandıgınız heyecan ellerinizi tuttugunda bambaşka bi boyuta ulaşmaz mı.. Birbirinizi tanımak için çaba harcamak yerine aşkı yaşamazmısınız doya doya..
Bunun için sabretmeli mi ?..
Daha çok soru var ama umarım anlatabilmişimdir demek istedigimiz..
Yaşayanlar, duyanlar ya da düşünenler..
Nasıldır sizce cevapları

aranızda aşk varsa neden direnmeyesin.benim bir arkadaşım var internetten tanıştığı biriyle ayda bir sefer yüz yüze görüşürdü.sürekli tlfnda konuşurlardı.bu böyle 3 yıl devam etti ve şimdi nişanlılar çokda mutlular.tabiki sevdiğin aşık olduğun insanla sürekli görüşmek,aynı ortamı paylaşmak istersin ama bu her zaman mümkün olmuyor bazı aşklarda.büyük bir eksiklikde değil ayrıca.önemli olan kalplerin bir olması ve sabretmek

Uzaktan ilişki yürütmek ne kadar zor olsa da aslında güzeldir..
Özlemek,hasretle kucaklaşmak..:asigim:
Gençliğimde hep derdim;"Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır":delphin:

Arada mesafeli olan ilişki bende yaşadım sonuc hüsranla.
Seninkide hüsranla biterli bir cümle kurmuyorum
Ben kendi yaşadıklarımı söylüyorum.
Telefonla konuşurken ses tonumdan anlardı kötü oldugumu o anlaması bile bir süre yetmedi ikimizede cünkü insan sevdiğinin yanında olmak istiyor kötü anında iyi anında.
İsyanlar oldu mesafelere:delphin: Daha sonra bir şekilde ayrıldık işte:1closedeyes:
Aradaki mesafeler aşka sevgiye engel olmuyabilir ama diğer bir çok şeye engel bence
En önemliside ailelere engelkafamçokkarıştı

Hakkınızda yinede hayırlısı:içelim:

Biz o okurken 1 sene uzakta kaldık, sadece tatillerde ve okulu asabildigi sürece geLirdi... mirmirmirmir Bu biraz güven meseLesi..........Bizimki de böyle işte :)) ""Aşkın kimyası bitiyor bir süre sonra.. O heyecanlar, terlemeler, titremeler er geç bitiyor.. Ondan sonrası hayatını paylaşabilme kararının süreci.. Eğer devam ediyorsa aşk bittikten sonra hayatınızı geçirmeye adadığınız bir sevgidir o..""

EcnailgRee; kendi cevabımı kendim vermişim yani dimii.. :) Dikkatın için tşk ederim..

Haklısınız ama insan zor durumda kaldıgında yanında olucak biri, agladıgında omzuna yatıp teselli bulabilecegi biri, güldügünde karşılıklı paylaşabilecegi birini istiyor.. Ama bi yandanda herşeyiyle bildigin birini sırf uzaklık için bırakmak zor..

EcnailgRee; kendi cevabımı kendim vermişim yani dimii.. :) Dikkatın için tşk ederim..

Haklısınız ama insan zor durumda kaldıgında yanında olucak biri, agladıgında omzuna yatıp teselli bulabilecegi biri, güldügünde karşılıklı paylaşabilecegi birini istiyor.. Ama bi yandanda herşeyiyle bildigin birini sırf uzaklık için bırakmak zor..

Tabii ki saçma oLur bırakmak...

Bak mesela ben bile geceleri kötü oLuyorum ama o yanımda oLamıyor, aynı sehirlerde oLmamıza ragmen.... :1no2: Bu yüzden eLindekinin kıymetini bil tatlım, uzaklık bazen iyi bazen kötüdür, ben de cok sıkıntı cektim, senin gibi düşündügüm anlar oldu, ama simdi kavustuk işte zaman cok cabuk gecti ama o zamanlar keske geri gelse öyle daha rahattık bile diyoz yanee
kaydirigubbakcemile3

Sizden uzakta olan bir veya birkaç defa görüştügünüz biriyle sürer mi bir ilişki..
Ya çok anlayışlıysa ? Çok sadıksa..
Ama ufak patlamalar oluyorsa..
Yakınınızda değilki öpüşüp barışasınız..
Zamanla sogumaz mı insanın içi ? Heycanı bitmezmi..
İnsan dokunmak istemezmi sevdigine gözlerinin içine içine bakmak, birlikte gezmek, yemek yemek, sinemaya alışverişe gitmek istemez mi.. Bunlar büyük eksik mi ?
Tek eksiginiz oysa.. Diger hersey tam..
Çok sevdiginizi biliyorsanız ve seviliyorsanız o çoklukta..
Ama zaman geçtigi için unutulmaya yüz tutmuşsa sevgiler..
Sabretmek mi gerekir gelecek için yoksa yeniden başlamak mı nası anlaşıcagını bilmedigin biriyle..
Oysa onun sizin ruh eşiniz oldugunu düşünmüşsünüz.. Saatlerce telefonda konuşuyorsunuz her şeyden ve her konudan.. Sizden hiç bir çıkarı yok öyleyse.. Saatlerce ağlayıp saatlerce gülüşüyorsunuz o bir diğer şehirdeyken..
Mehmet çoşkundeniz bir röpörtajında şöyle demiş.. '' Aşkın kimyası bitiyor bir süre sonra.. O heyecanlar, terlemeler, titremeler er geç bitiyor.. Ondan sonrası hayatını paylaşabilme kararının süreci.. Eğer devam ediyorsa aşk bittikten sonra hayatınızı geçirmeye adadığınız bir sevgidir o.. Ama yeni heyecanlar güzeldir elbette.. Aşkın o tutkusu yoktur başka hiç birşeyde''

Oysa siz onunla bir görüşmede aşk buldunuz sonra telefonlar msjlar.. Uyuştunuz anlaştınız.. Hiç bir probleminiz yok yada çok az var.. Yanyana geldiginizde aşk baştan başlar mı ? Telefonla görüşmekle yüzyüze görüşmek aynı mı ? O zaman bitti sandıgınız heyecan ellerinizi tuttugunda bambaşka bi boyuta ulaşmaz mı.. Birbirinizi tanımak için çaba harcamak yerine aşkı yaşamazmısınız doya doya..
Bunun için sabretmeli mi ?..
Daha çok soru var ama umarım anlatabilmişimdir demek istedigimiz..
Yaşayanlar, duyanlar ya da düşünenler..
Nasıldır sizce cevapları
çok düşündüm çok dnedim kendini katlanabilecekmiyim bunca hasrete ayrı şehirlere diye kavga ettik tartıştık kısa ayrılıklarımız bile oldu:delphin:ama vazgeçemedim 7 ay uzak kaldığımda kokusunu bakışlarını unuttuğum zamnlar oldu çok ağladım:çok üzgünüm:ama kopamadım çok sevdim ve 3 yılı devirdik aşk herşeye değer gerçekten karşındakinin değdigini düşündüğü her an için savaşmalı insan benceyerimseniben

Belki en zorudur uzaktan ilişkiyi yürütmek,ama engelleri aşıp bir araya geldiğinizde de her şey okadar tatlı gelir ki size...:teselli:
Uzaktan ilişkinizi yürütebiliyorsanız,o sizin için önemli ise,yanıbaşınızdaki birini gözünüz görmüyorsa ,çile çekmeye değer ,derim.:hooray:

haklısınız büyüsü bi başka uzaktaki aşkın.. Eminim kavuşması da dediginiz gibidir.. Ama yılda bir kere görüsmekte çok zor geliyor.. Aslında genel açmaya çalıştım konuyu ben ama dert ortagına taşınmaz diye umarım taşınmaz :)

Biriyle yeni bi ilişkiye başlandıgında onu tanımakla yanlış anlamakla harcıyoruz aslında aşkı.. Ama biz herseyimizi biliyoruz birbirimizin.. Yanyana oldugumuz an tek yasicamız sey ask olucak sanırım :) ınsan bocalıyor gerçekten ama sevgiliden öte dost oldu bana her anımda her kosulda yanımda oldu..
Sanırım bu gerçekten çok önemli..

kim ne derse desin
uzaktan uzağa sevgililik uzaktan kumandalı arac kullanmaya benziyor
göremedikten sonra hissedemedikten sonra bir telefon var o da olmasa kimbilir ne olurdu
pek bir manası olmuyor..pekala çevredende çok seven birileri bulunabilir..

canım benım eşimle flört donemımız hep uzak baska sehırlerde olmamızdan kaynaklanıyordu..
ben eskısehır o marmarıs sen dusun.. ancak işinden dolayı haftasonu gelıp gidiyordu yanıma 2haftada bir gorusuyorduk bazen 1haftada oluyordu arası bazende 2ay sonra.. ama aşkımız hiç bitmedi.. kavuscagımıza yakın gunler gecmez bilemz.. sonra o kavusma anı heyecanı bı bambaskaydı... yanı dıyordum yanı basımda olsa boyle mi olacaktı acaba hep içim kıpır kıpır..
aşkınız hiç bitmez insallah canım a.s.

ayrı sehırlederde 4yılı devırdık bız nısanlımla
5ay oncede nısanlandık
yerı geldı ayda bır gorustuk yerı geldı 3 4 ay gorusemedık
telefonda az kavgalarımız olmadı yuzunu kokusunu unuttugum zamanlarda cok oldu
ama gel gorkı her gorusmemızde yenıden asık oldum ona hep aynı heyecanı hıssettım
nısanlımla dıyoruz arada yakın olsaydık nasıl olurdu dıye
heralde bukadar asık olmazdık bırbırımıze ve heyecanımızı coktaaan yıtırmıs olurduk
oyuzden bence sevıyosan ve sevılıyosan herseye ragmen yasamaya deger..

Haklısınız gerçekten.. Ama inanın 3 4 ayda bir görmeye bile razıyım ama.. Oda ögrenci oldugu icin benim gibi öyle bi şansı yok onunda gelmek gibi.. Ancak haziranda ise baslicak ve ilk maasıyla yanıma gelicegini söylüyo..
Ben istanbuldayım o antalyada düsünün :(
Bir yıl nerdeyse uzak kalmak çok tereddüte düşürüyo insanı en zor olanıda bu ya..
Ama o kadar çok hayalimiz varki.. Böyle en fazla 2 yıl sürücek.. ondan sonra öyle ayda bir en az görüsme imkanımız olucak.. ama o iki yıl nasıl gecicek diye düsünüyorum..

Bu arada iyi dilekleriniz içinde tşkler.. Umarım sizinkide bitmez :)
Hem ne kadar çok hasret çeken varmış.. bi yandan üzdü ama bi yandan sevindirdi beni yalnız olmadıgım için.. :1rolleyes:

bizde sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz ve aylardır görüşemiyoruz. Zor değilmi tabiikide çok zor. hadi yarın gezelim dolaşalım diyemiyorsun.Fakat yeri geliyor o aradaki uzaklık, özlem, hasret bile çok tatlı geliyor:utangac:. çünkü sevgilimin varlığı ve sevildiğimi bilmek bana inanılmaz huzur veriyor:asigim:. Ama bazen de hüzün veriyor ister istemez tabiikide.yeri geliyor kavga ediyoruz, tartışıyoruz:teselli:. Ama karşılıklı aşk olunca herşeyin üstesindede geliniyor zaten :nazar:yerimseniben
herkese aşk dolu günler a.s.

canım bende nişanlıyım uzağız tabiki de 5 aydır göremiyorum fırsat buldukça geliyo ama
o özlem o hasret bir başka aslında sen ona güveniyorsan sevgisine herşeyine çok güzel gidiyo uzakta olmak ayrı güzel bence
doğru zorluk oluyo kötü yada iyi anında yanında görmek istiyorsun ama önemli olan sen hep
sevdiğini yanında hissetmen biz uzakda olsakda benim hep yanımda sırf uzak diye vazgeçme
gibi birşey olamaz önemli olan güven ve sevgi.....

Ama 8 ay oldu.. o hissizlik var artık bende.. seviyorum biliyorum güveniyorumda.. Ama eskisi kadar yogun hissetmiyorum.. htta bazen hic hissetmiyorum.. ama onsuz kalmakta beni korkutuyo..

Back