• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzak yola çeyiz göndermek

Benim çeyiz 20 saat yolla KARgoyla gitmiştii.Yanlız bizim çeyiz çok ucuza taşınmıştı onu hatırlıyorum..Eşim ayarlamıstı kargocuları :)herhal..

benim çeyizim 5 saatlik yola gitti.
evimin mobilyalarını benim bulunduğum şehirden beğendik eşimle.Mobilyaları satan firmada kamyonun arkasında çeyizlerim için biraz yer ayırabileceğini söyledi.Yol parasınında sadece 3/1 ni talep etti.Böylelikle çeyizler ucuza taşındı ;)

sağolun kızlar fikirleriniz için. kargoyla yollayanlar ne kadar tuttu ? araştırmak lazım iyice

karar veremedim onca eşya aldık sonra onlar götürsün diyorum ama arkadaşların ptt fikri hoşuma gitti burdan arabaya versem direk oraya araba kakmıyor

canım benimkide başka şehire gitti. seninki kadar uzak değil. Kayseriden Ankaraya gitti. ve nişanlım kendi arabasıyla (araba büyük biraz) abimde arkadaşının arabasını ayarladı. ben nişanlımla beraber, abim,annem,abimin eşi de diğer arabadaydık.arabaların arkadası çeyiz dolu tabi. 2 gün boyunca yerleştirmemiz sürdü. sonrada döndük. bence düğünle beraber götürme çeyizlerini. arada kaybolan olabilir hem düğün bittikten sonra evde kullanmanız gereken bir çok şey oluyor onları hemen ayarlaman yerleştirmen zor olur. ben kargo ile görüş fikir bazında en azında. daha sonra nakliye şirketlerine sor. uygun olanı seçersin canım...

canım kamyonla gidicek büyük ihtimal..sizden birisi (erkeklereden) kamyona binsin...hem yol tarif etmek amaçlı hemde eşyalar için.. birinin çeyizini götürmüşler öyle bi yerde. haberlerde çıkmıştı.

20 saate yakın sürüyor valla benim de :D PTT en mantıklı fikir bence. çok ucuza taşıyo ptt...

Back
X