• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Uzak şehirler :(

bizim de aileler ayrı şehirlerde. biz çok çok iyi anlaşıyoruz maşallah.. ama ailelerin kültürleri çok farklı eğer ılımlı olmazlarsa sorun çıkabilir allah korusun.. ama annem alıştı gibi bu fikre yavaş yavaş. o yüzden daha umutluyum artık. sevdiceğimin ailesi de beni merak ediyorlar, olumlularmış bu konuda. asıl önemlisi, kız isteme günü.. istisnai bi durumum var. birincisi şehir dışından gelecekler, ikincisi annem babam ayrı ve başkalarıyla evliler. ben annemle yaşıyorum. beni annemden mi babamdan mı isteyecekler. yoksa iki taraftan da mı ? ne yapacağım çok kararsızım oof of... annemle babamı bi akşamlık bir araya getireyim desem, annemin eşi kabul eder mi bunu, ne der, evden gitmek ister mi bi kaç saatliğine? veya kız isteme ev dışında bi yerde olabilir mi saçma mı olur. babamdan isteseler babamda yaşamıyorum ki ben, kız kimle yaşıyorsa ondan istenmez mi, nasıl olur bu işler bilmiyorum.. ne biçim aile bu demezler inşallah:(

Sevgilim Aydında ben Bursadayım Ama Allaha çok şükür özlem dışında pek bir sorunumuz yok kısmetse yaza nişan yapacağız sevgi olduktan sonra el ele verılıp herseyın ustesınden gelınır ben buna ınanıyorum :17:

Artık uzak şehir diye bişey kalmadı çünkü terkedildim :ssz:

bizim de aileler ayrı şehirlerde. biz çok çok iyi anlaşıyoruz maşallah.. ama ailelerin kültürleri çok farklı eğer ılımlı olmazlarsa sorun çıkabilir allah korusun.. ama annem alıştı gibi bu fikre yavaş yavaş. o yüzden daha umutluyum artık. sevdiceğimin ailesi de beni merak ediyorlar, olumlularmış bu konuda. asıl önemlisi, kız isteme günü.. istisnai bi durumum var. birincisi şehir dışından gelecekler, ikincisi annem babam ayrı ve başkalarıyla evliler. ben annemle yaşıyorum. beni annemden mi babamdan mı isteyecekler. yoksa iki taraftan da mı ? ne yapacağım çok kararsızım oof of... annemle babamı bi akşamlık bir araya getireyim desem, annemin eşi kabul eder mi bunu, ne der, evden gitmek ister mi bi kaç saatliğine? veya kız isteme ev dışında bi yerde olabilir mi saçma mı olur. babamdan isteseler babamda yaşamıyorum ki ben, kız kimle yaşıyorsa ondan istenmez mi, nasıl olur bu işler bilmiyorum.. ne biçim aile bu demezler inşallah:(

Canım benimde annem babam ayrı ve isteme olucak. ben babamla kalıyorum o yuzden babamdan isticekler. bnce babanla aranda sorun yoksa babandan istemeleri daha uygun olur. kız babadan istenir adetlerime göre. Ama annenınde ortamda bulunması gerekiyor. annenle ve babanla konusup ortak bir yol bulun. Sonuçta sen onların kızısın. suankı eşlerı bu duruma pek dahıl etme derim. Canınıda sıkma bu gunlerımız en mutlu gunlerimiz...

Birde uzak şehirler demişsinn.. Bizimde uzakta.. Hemde 26 saat farkı var o trabzonda ben muğlada. Ama mecbur gelicekler çok masraflı ve zahmetlı ama yapıcak bişey yok her iki tarafta kendı dusen görevi yapıcak canım üzülme

bizde sevdiceğimle üniversitede tanıştık ve 10 saatlik uzaklıktayız birbiirimize bende senin gbi o kadar çok düşünüyodumki bunları nasıl olucak düğünü zor gelip gtmesi zor diyodum ama insan kendini alıştırıyo gerçekten arada sevgi olunca ve direnince herşey oluyoo

Back