Kız İsteme Uzak şehirler :(

WhisPer00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2012
183
4
26
İstanbul
Kızlar aranızda sevgilisi uzak şehirlerde olup ciddi düşünen varmı? Ben çok korkuyorum açıkcası. Sevgilim Kuşadasında ben istanbulda ciddi düşünsek; istemesi, Tanışması, nişanı, düğünü Off düşündükce deliricem. Yaza gelmeyi düşünüyolar Tanışmak istemek için Farklı şehirlerde olup evlenenleriniz varmı?

Forumda çok sık denk geliyorum böyle başlıklara. Ben de uzak şehir sıkıntısı yaşamıştım ama nihayetinde aynı şehirde buluşuyorsunuz... Zorlukları var ama ayrı şehirlerdeyiz tüh tüh diye oturup hayıflanmana gerek yok. Anlamsız bir sıkıntı. Her şey olacağına varıyor.

Tabiki öyle çok haklısın benim sevgilimden yana bi sıkıntım yok çok mutluyuz allaha sükür 10 gun sonra gelicek görüsücez hersey cok güzel. Aileler sıkıntı olur diye çok korkuyorum bizimkiler pek sıcak bakmaz gibi :S

Biz nişanlıyız bizimkiler hala sıcak bakmıyor her akşam ayrı kavga :) nişanlım şuan asker onlar bile aram açıldı az önce anlatamıyorum derdimi askerde diye zaten evde konuşamıyorum:) Ama inan umrumda değil sıcak bakmıyor olmaları

Keşke diyebilsem umrumda değil diye tek sıkıntım aileler zaten onlar bi Tanışsa falan rahatlıcam en azından bana birsey diyemezler tanımıyoruz falan diye : ) Askerdeymis Allah kavustursun dertlerini anlatıp sıkma canını hasretin en buyuk derttir ona : )

Bende nişanlıyım ve ayrı şehirlerdeyiz. uzaklık hem ilişki için zor hemde aileler açısından. sevgilinle gene kavga dövüş hallediyosun problemini ama aileler öyle olmuyor malesef tanışma falan sıkıntılı evet ama en zoru da bir araya gelemedikleri için ayrıntıları konuşabilmek zor oluyor herşeyi telefonla halletmek gerekiyor o zamanda yarım yamalar oluyor birçok şey. Bizim düğün hazırlıkları başladı iki şehir arasında mekik dokuyorum ama aşk için katlanılabilir bi durum bence kolay gelsin şimdiden

Teşekkür ederim Canım :44: Peki düğün işini nasıl çözdünüz erkek arkadasım kına sizin orda olur düğün burda sahilde olur diyo ama tanıdıklar akrabalar falan hepsini oraya tasımak cok zor bizimkiler hayatta kabul etmez ki :S Keşke herkes bize kalsaydı ya daha mutlu olurduk sanki Yorumun için teşekkür ederim Canım

Şimdi söyle ki düğün erkek nereli ise orada olur yani düğününüz erkek arkadaşının yaşadığı şehirde olacaktır kına da senin yaşadığın şehirde eğer ailen ben herkesi oraya götüremem diyorsa o zaman sizde kendi yaşadığınız şehirde bir düğün yapacaksınız sizin akrabalar o düğüne gelicek yani 2 düğün yapıcaksınız. o olmaz masraflı olur diyorsanız o zaman sizin yaşadığınız şehirde nikah yapabilirsiniz gene akrabalar nikaha gelir düğünde diğer şehirde olur. Şehirler uzak olduğu zaman bazı fedakarlıklar yapmak gerekir yani eğer sen istiyorsan annenler hayatta kabul etmeyiz dedikleri şeyleri kabul etmek durumunda kalıcaklardır aksi taktirde senin mutlu olabilmen zor Benimde kınam kendi yaşadığım şehirde olucak düğün istanbulda

Haklısın bende nikahı diye dusunuyorum ama Bakalım Hayırlısı : ) Tanışma faslı iyi geçtikten sonrası sıkıntı değil aslında sadece o Önemli şuan birbirlerine ısınırlar umarım

bizde ayrı şehirlerdeyiz ben izmirde okuyorum oda burda ailem ise istanbulda. izmirde yaşayacağız sanırım :) ama nikah eğlence kına gecesi vs vs istanbulda olacak sonra aradan bir hafta geçince izmirde küçük bir eğlence olacak okadar düşüncemiz bu bakalım hayırlısı. ailelerde sorun etmezler sen sıkma canını gerçi ben okuduyğum için alıştılar zaten ayrı şehirde olmama ama sen hiç çıkmamışsan alışmamışlardır zor gelebilir en önemlisi ikinizin mutluluğu onlar bir müddet sonra alışıyorlar dert etme

bizde uzak şehirlerdeyiz sevdiğim askerden bugün geldi uzakta olmanın tek dezavantajı mutlulukta ve hüzünlerinde yanlarında olup paylaşamamak bizde yakın bi zamanda sözleniceğiz inşallah nasıl oluca konusunda hiç bi fikrim yok zaman gösterecek artık...

Ne güzel şimdiden Mutluluklar size : ) Bakalım ya nasipse olsun çok istiyorum annem şimdiden alıştı zaten olur gibi ama yine de insan huzursuz oluyor : )

Çok şükür askerlik derdi yok nettende olsa görebiliyorum yüzünü Allah sabır versin Canım bir an önce kavuşursun inşallah askerine : )

Çok şükür askerlik derdi yok nettende olsa görebiliyorum yüzünü Allah sabır versin Canım bir an önce kavuşursun inşallah askerine : )

bizde netten vs görüşüyoruz ama yanında olup sarılmak gbisi varmi inş allah tüm hasret çekenleri kavuştursun.......

Hadi İnsallah Canım : ) Böyle benim gibi olanları gördükce aslında seviniyorum demekki oluru var : ) Allah hepimizi Mutlu etsin ya : )

canım bizde uzak şehirlerdeyız aramızda 14 saat var 3 yıldr tanısıyoruz hersey yolunda çok sukur :))) yaza nişanımız olacak kısmetsee ben herseyı dusundum kendı memleketımde kına ile düğünü bir gunde yapacam gelinlikle giricem bindallıyla devam edecem inşallah hem gelınlıkle gormek isteyende gormüş olacak sende düşünebilirsin aklına yatarsa :)

bizde 4 yıldır ayrı şehirledeyiz şubatın 20dede sözlendik içini ferah tut ortada aşk ve sevgi varsa uzaklık çokta önemli değil bence :

canım bunlar çok küçük sıkıntılar.biz aynı ülkede okuduk üniversiteyi ve orda tanıştık.şimdi okullar bıtınce op ankaraya ben izmire donduk.ama bır yıl oldu toplamda da 4 yıl bu yaza nişan var hersey geciyor önmli olan tartışmaları uzatmamak cnkü ençak bu yıpratıyor ilşkiyi

Sevgilim Aydında ben Bursadayım Ama Allaha çok şükür özlem dışında pek bir sorunumuz yok kısmetse yaza nişan yapacağız sevgi olduktan sonra el ele verılıp herseyın ustesınden gelınır ben buna ınanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…