Teşekkür ederim Canım :44: Peki düğün işini nasıl çözdünüz erkek arkadasım kına sizin orda olur düğün burda sahilde olur diyo ama tanıdıklar akrabalar falan hepsini oraya tasımak cok zor bizimkiler hayatta kabul etmez ki :S Keşke herkes bize kalsaydı ya daha mutlu olurduk sanki Yorumun için teşekkür ederim Canım
bizde ayrı şehirlerdeyiz ben izmirde okuyorum oda burda ailem ise istanbulda. izmirde yaşayacağız sanırım :) ama nikah eğlence kına gecesi vs vs istanbulda olacak sonra aradan bir hafta geçince izmirde küçük bir eğlence olacak okadar düşüncemiz bu bakalım hayırlısı. ailelerde sorun etmezler sen sıkma canını gerçi ben okuduyğum için alıştılar zaten ayrı şehirde olmamaama sen hiç çıkmamışsan alışmamışlardır zor gelebilir en önemlisi ikinizin mutluluğu onlar bir müddet sonra alışıyorlar dert etme
bizde uzak şehirlerdeyiz sevdiğim askerden bugün geldi uzakta olmanın tek dezavantajı mutlulukta ve hüzünlerinde yanlarında olup paylaşamamak bizde yakın bi zamanda sözleniceğiz inşallah nasıl oluca konusunda hiç bi fikrim yok zaman gösterecek artık...
Çok şükür askerlik derdi yok nettende olsa görebiliyorum yüzünü Allah sabır versin Canım bir an önce kavuşursun inşallah askerine : )
bizde ayrı şehirlerdeyiz ben izmirde okuyorum oda burda ailem ise istanbulda. izmirde yaşayacağız sanırım :) ama nikah eğlence kına gecesi vs vs istanbulda olacak sonra aradan bir hafta geçince izmirde küçük bir eğlence olacak okadar düşüncemiz bu bakalım hayırlısı. ailelerde sorun etmezler sen sıkma canını gerçi ben okuduyğum için alıştılar zaten ayrı şehirde olmamaama sen hiç çıkmamışsan alışmamışlardır zor gelebilir en önemlisi ikinizin mutluluğu onlar bir müddet sonra alışıyorlar dert etme
bizde netten vs görüşüyoruz ama yanında olup sarılmak gbisi varmi inş allah tüm hasret çekenleri kavuştursun.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?