UZAK MESAFE İLİŞKİSİ

arifeal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2024
23
-9
22
Merhaba hanımlar bu konuda fikrinizi merak ediyorum. Uzak mesafe ilişkisi sizce yapılabilir mi ? Mesela ben her an onu görmek isterim sarılmak isterim öpmek isterim diyenlerden misiniz yoksa uzak mesafe de yürütülür yeterki kalpler bir olsun diyenlerden mi ? Bu konunun içinde güven meselesi de çok önemli çünkü sadece telefonla iletişim kuruyosun.

Merhaba hanımlar bu konuda fikrinizi merak ediyorum. Uzak mesafe ilişkisi sizce yapılabilir mi ? Mesela ben her an onu görmek isterim sarılmak isterim öpmek isterim diyenlerden misiniz yoksa uzak mesafe de yürütülür yeterki kalpler bir olsun diyenlerden mi ? Bu konunun içinde güven meselesi de çok önemli çünkü sadece telefonla iletişim kuruyosun.
Uzak mesafe sıkıntı ya. Her şeye kavga çıkıyor sonra ben seni göremiyorum, özledim diye üstü kapatılıyor. Sonra araya mesafeler giriyor. Ayrılıklar başlıyor 3 gün küs 1 gün barışık olarak sonra o süreçte artıyor

Ben sevdiğim yanımda olsun uzaktan ilişki yürütülmez diyen biri olarak 2 sene uzak mesafe ilişkisinden sonra evlenmiştim. 😂 Çokta büyük konuşmamak lazım yani. Ama sadece telefonla görüşmeyle ilişki yürütülmez bana göre. Biz iş durumumuzu ayarlayabildikçe günü birlikte olsa bir araya geliyorduk. Uzak mesafe ilişkisi gerçekten zor ve yıpratıcı ama karşılıklı olarak sabreder ve birbirinize güvenirseniz sonu güzel bitebilir. 🤗

Çok bana göre bir şey değil sanırım. Birlikte iyi bir temel inşa edip sonrasında sürdürebilirim belki ama başlangıçtan itibaren uzak mesafe olayı yanlış anlamalara falan çok müsait gibi.

Eşimin mesleğinden dolayı 1.5 yıl sevgililikte mesafe vardı 6 ay nişanlılıkta mesafe vardı çok zor ama kavuşup bir sarılmaya her şey geçiyor 🥹 onun gideceği son gün ağladığımı bilirim gitme diye 🤣

bana gelmez denedik hüsran sonuç herkes birbirini aldatıyor sonrasında

Ergenken böyle bi ilişki yürüttüm. O kadar toksik oluyor ki. Sonraları eşimle tanışınca anladım aslında

Şu uzak mesafe muhabbetinde güven meselesine çok gülüyorum.yav arkadaş adam ya da kadın normal hayatında birini bulabilse uzak mesafe ilişkisine neden kalsın.bazı insanların hayata olumlu bakma seviyesi beni benden alıyor.adam mesela ömür boyu yoklukta.bir kadınla sevgili oluyor sanki film yıldızına dönüşüyor.aynı aciz adam yani.

Ben 37 yasindayim bugüne kadar düşüncem uzaktan iliski yürümez şeklindeydi hala ayni düşünüyorum. Kisa bir sure denedim ama olmuyor yani yalniz yasayan biri olarak hayatımda arti katki saglamayacak biri olmasa da olur derim. Yani bu kisiden kisiye değişir siz yaparsiniz ben yapamam. Sosyal deney mi yapiyorsunuz onu da anlamadım
Guvene gelince açıkçası guvenmiyorsan yanindaki de aldatir kaş göz ile baskasina yesil ışık yakar. Ben niyete bakarim bir de yaş faktörü de önemli mesela is yerimde bir kiz var evli esiyle farkli ildeler çünkü kiz buraya atandı sozlesmeli oldugundan çakili kadro, es durumu tayini için de 4 sene şartı var yani boyle bir durumsa biraz mecburi olur da keyfi olarak size bagli

Bu konu daha geçenlerde açılmıştı . Eski konulara bakabilirsin.

Sağlıklı bulmuyorum sonuna kadar yürüten az genelde bitiyor yüzde olarak yüzde 5 ilişki yürüyor

5 senelik ilişkim de 2 seneyi yan yana geçirdik, 3 senedir farklı şehirlerdeyiz. İlişkinin temeli için ilk başlarda yan yana olduğumuz için sağlam ilerliyor. Ama yine de kavga gürültü eksik olmuyor tabii. Bir de maddi yönden gidip gelmek sıkıntıysa eğer özlemekten daha çok sarıyorsun soğukluk giriyor araya. Gözden ırak olunca gönülden de ırak olma ihtimali var ama herkeste aynı durum geçerli değil. Bazıları sürdüremiyor ki mecbur da değil kimse.

Yani güvenmekten, aldatırsa korkusundan değil de, bana uzak mesafe ilişkisi çok yürür gibi gelmiyor. Tercih etmem. Yan yana olmadıktan, dokunmadıktan, bir şeyleri reel olarak paylaşamadıktan sonra o tam bir ilişki midir? Bence değildir. Sevgili olursun iş durumu olur bir iki sene idare edilir de, uzaktan başlayan, senelerce uzaktan yürüyen ilişkiler bence sağlıklı değil

Uzaktan ılıskıde yurutemem ben eşimle aramda bes saatlık mesafe vardı
Esim haftada üç gün yanıma geliyor olmasa ben bu Ilıskıyi yurutemez aşıkta olamazdım

El ele diz dize olcam illa
evlıyatullah degılım nıhayetinde

Guven fılan konularına gelınce de uzaktan mesafe ılıskısı dıye degıl her ılıskıde siz konusu olmalı bence
Dizinin dibindeki adam seni boynuzlayamaz mı
Pekala da boynuzlar

5 senelik ilişkim de 2 seneyi yan yana geçirdik, 3 senedir farklı şehirlerdeyiz. İlişkinin temeli için ilk başlarda yan yana olduğumuz için sağlam ilerliyor. Ama yine de kavga gürültü eksik olmuyor tabii. Bir de maddi yönden gidip gelmek sıkıntıysa eğer özlemekten daha çok sarıyorsun soğukluk giriyor araya. Gözden ırak olunca gönülden de ırak olma ihtimali var ama herkeste aynı durum geçerli değil. Bazıları sürdüremiyor ki mecbur da değil kimse.
Yakın arkadasım amerıkaya gıttı
Sevgilisiyle lisede baslamıslardı ıkı yıl sonra oglan turkıye de kaldı kız amerıkaya.. Sadece her yıl bır ay gelebildi

Boyle boyle on yılı hıc ayrılmadan gecırdıler ve evlendiler

Bana cok utopık gelen bir hikaye, ama basardılar

Ben olsam bogazlar atarım 😂surduremem.

Eşim 21gun bedellıye gıttı de on gün yas ilan etmişti. Hergun telde karsılıklı aglıyoduk😂😂😂komık gelmesin🤭gercek

X