Çocuk sen uyurken çalışıyor sen uyanıkken uyuyor nasıl bir ilgi alaka beklentiniz var tam olarak?Akşam 6da ise gidip sabah 6da eve gidiyor. Bazen de tam tersi.
seven, değer veren yoğun işinin arasında tuvalet molasında bile yazar yada çalışma saatleri uygun değilse bir zaman yaratır. sevmiyor diye bir şey yok biraz o biraz sen fedakarlık yaparak görüşeceksiniz.Telefonda konuşmayı sevmiyor, mesajlaşmayı sevmiyor
eğer çalışmıyorsanız onun çalışma saatlerine uyabilirsiniz görüntülü konuşabilirsiniz böylece bahanesi kalmaz. eğer hala soğuk yapıyorsa ayrılın.Akşam 6da ise gidip sabah 6da eve gidiyor.
Şu an dediğim gibi aile evinde olduğum için görüşmemiz çok zor. Farklı şehirlerdeyiz. Ama ben okuldayken 2-5 ayda bir görüşüyorduk.Telefonla konuşmayı sevmiyorsa sevecek.
Mesajlaşmayı sevmiyorsa sevecek.
Hassas olduğum ve tecrübe ettiğim bir durum.
Birebir yaşadım.
Ne sıklıkla görüşüyorsunuz?
Yakın zamanda resmi adımlar atma imkanı var mı?
Benim de yoğun olduğum zamanlar olmuştu ama ona zaman ayırmayı bildim hep. Artık taktik kovalamaya başladığımı fark ettim. Sürekli araştırıyorum ne yapılabilir diye. Kafam çok dolu o yüzden. Ben aradığımda da konuşuyoruz bi 5-10 dakika. Sonra uykusu olduğunu, işi olduğunu, gitmesi gerektiğini falan söylüyor. Şu an sorunları varmış. O yüzden kendi kabuğuna çekilmesine izin vermemi istiyor. İçe kapanık biri birazseven, değer veren yoğun işinin arasında tuvalet molasında bile yazar yada çalışma saatleri uygun değilse bir zaman yaratır. sevmiyor diye bir şey yok biraz o biraz sen fedakarlık yaparak görüşeceksiniz.
eğer çalışmıyorsanız onun çalışma saatlerine uyabilirsiniz görüntülü konuşabilirsiniz böylece bahanesi kalmaz. eğer hala soğuk yapıyorsa ayrılın.
En azından sabah eve geldiğinde uyumadan önce iki satır sevgi dolu mesaj atıp ben uyuyorum gibisinden msj atabilir siz de uyanınca görüp mutlu olursunuz. belli ki çok aşırı bi beklentiniz yok ama siz daha iyi bilirsiniz iletişiminizi. Vakit ayırmak isteyen bi şekilde ayırıyor be
Sizin ilişkiniz ne kadar oldu? Ben 1 buçuk yıl olmasına bağlıyorum ilginin azalmasını. Kendimce bahanemdir belki de. Dediğim gibi ilk ilişkim olduğu için neyin ne kadar doğru olduğunu kestiremiyorum.Benim de ilişkim uzak mesafe ilişkisi şu anda staj görüyor ama aynı ilgisi devam ediyor. Bu gibi şeyleri bahane olarak görüyorum seven insan zaman yaratır senin de mutlu hissetmeni sağlar.
Evet bunu da düşünüyorum çok mu abartıyorum diye. Ama ilişkiyi dolu dolu yaşamayınca üzülüyorum. İlişkim yok gibi hissediyorum. Mesela dün gece 20 dakikalık falan konuştuk. Yine sürekli uykum var deyip duruyordu. Ben sohbeti ilerletmek için kendimce biseyler yapıyordum. Bu da yormaya başladı artık. En azından bu 10-20 dakikayı dolu dolu geçirelim. Geçen gün bana aşkım yanlış anlama sanki beni biraz darlıyorsun gibi dedi. Ben de o günden sonra o aramayana kadar aramadım yazana kadar yazmadım. Sürekli ayrılık düşünceleri beliriyor kafamda. Ama onunla birazcık konuşunca bu düşünce gidiyor anlamadımÇocuk sen uyurken çalışıyor sen uyanıkken uyuyor nasıl bir ilgi alaka beklentiniz var tam olarak?
Aile evinde bunalıp bunalıp çocuğa yüklenmeyin derim
Sen olsan ne yapardın:/Kimse hiçbir zaman dediği kadar yoğun değildir soyliceklerim bu kadar.
Çok ilginç. Bence bu durumu onunla konuşmanız lazım. Hisler insanı yanıltmaz. Uzak mesafe ilişkisi herkese göre değil. Sadece çok ama çok seven insanlar kaldırabilir. Bende uzak mesafe ilişkisi deyim 3 yıl oluyor ama bizde hiç bir şey degişmedi tam tersi olarak arttı. Çalıştığı için ya şehir dışında yada yurt dışında ve acayip yoğun sabah 7 de kalkıyor akşam 8/9 gibi geliyor. Ama bana hep yazar. Uzun uzun mesajlar değil ama sevdiğine dair güzel şeyler. Sabah uyanınca yazar, çay molasında yazar, öğlen molasında yazar akşam eve giderken yazar gece uyumadan yazar. Ve bunları onca derdinin sıkıntının arasında seve seve yapıyor. Bunları örnek vermek için yazıyorum. Bunları seven insan yapar. Eğer sevgisi bitmişse size boşuna umut vermesin, hayatınızdan çalmasın.Konuştuğumuz zaman benimle zorla konuşuyor gibime geliyor. Telefonda konuşmayı sevmiyor, mesajlaşmayı sevmiyor. Ben de istenmediğim yerde mi kalıyorum acaba diye düşünmeden duramıyorum.
Bu şekilde olan bir ilişkiye mi resmi adım soruyorsun? Kız ne güzel anlatmış diyecektim, sonunu okuyana kadar.zaten 21 yaşında tövbe bismillah.Telefonla konuşmayı sevmiyorsa sevecek.
Mesajlaşmayı sevmiyorsa sevecek.
Hassas olduğum ve tecrübe ettiğim bir durum.
Birebir yaşadım.
Ne sıklıkla görüşüyorsunuz?
Yakın zamanda resmi adımlar atma imkanı var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?