- 12 Kasım 2010
- 2.875
- 16.554
- 39
Öncelikle kendinizi kandırmaktan vazgeçin; arkadaşları ile sık sık dışarı çıkan erkek size gelince uçak parası ödeyip iki ayda bir atlayıp gelmiyorsa sizi sevmiyordur. Arkadaşları ile çıkarken bedava gezmiyordur. Bir kahve olmuş 15 TL ortalama bir kafede bile. Ne para biriktirmesi, adam gelmiyorsa keyfi öyle istediği için gelmiyordur. . Kusura bakmayın biraz argo olacak bir tabir kullanacağım ama adamın bel altı aklına gelmedikçe sizi aramak aklına gelmiyorsa derdi sizin sevginiz değildir. Bir arkadaşım sizin durumunuzda olan biri için yaptığı bir yorumda o işi yapacak yüz yüze birini bulsa o zamanda aramaz demişti. Bakın seven insan özler , bir gün 24 saat yani 1440 dakika. Bunun 20 dakikasında sizle görüntülü konuşmaya eriniyorsa o adamdan bir halt olmaz. Bakın üşenmedim fiyatlara baktım, adam gelirken uçakla dönüşte otobüsle günü birlik gelse en fazla 500- 550 TL ulaşım bedeli ödüyor, hadi yemesi içmesi 1000 TL olsun. Yani çalışan biri için iki ayda bir ödenmez bir para değil ama niyeti olana. Bence boş yere ömrünüzü heba etmeyin, seviyor diye de kendinizi kandırmayın. Ayrıca sizin için deli olmayan ve ilgisini belli etmeyen, öncelikleri başka şeyler bir adam için tüm çevrenizi ve yaşadığınız yeri değiştirmek bana mantıklı bir karar gibi gelmedi. Oturun düşünün bu ilişkide evlilik için uğraşan sizsiniz, görmek , iletişimde kalmak için uğraşan sizsiniz, hatta evlenirseniz hayatınızı ve çevrenizi değiştirerek fedakarlık yapacak olanda sizsiniz. Sizce bu kadar emek ve fedakarlık karşısında nasıl bir karşılık alıyorsunuz.