• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi yanlış anladım, art niyet mi aradim

Tipik hatun kovalayan erkek modeli iste. Biara benim başımda vardı bundan, nezaketen cevap veriyodum ve sürekli abi diye hitap ediyodum. Baktım olmuyo cevap vermedim biyerden sonra pes etti.

Adam bekar hayatının tadını çıkarıyor. Kız düşürmeye çalışıyor vs. Bu enerjisini cocuklarina harcasin da onun ayaklarina boğazı sersin. Hey allahım.

Hic cevap verme bence. Baktın kurtulamıyosun sana ayıracak vaktim yok de bitir

Anneme anlattim mi diye merak ediyor belki de anlatmayayim diye garantiye almaya calisiyor su saatten sonra yazmaya devam etmesinin sebebi budur belki
Salak adam bilmiyor ki Anneme anlatsam var ya
Aaaa sen ne merhametsiz şeysin ne fesatsin ne var o lafta der bana. :D

İlgilenmiş işte seninle besbelli.
Sen de karşılık vermeyi düşünmiyorsun sanırım.

Açıkça konuşmuyorsa da
Koy whatsapp duruma bi buket çiçek.
Altına da yaz "çok teşekkürler canım balım böceem sevdiceem" anlar o anlayacağını
Ahahah çok tatlı bu fikir yorumdaki ifadesi daha güzeldi, ptesi kendime cicek göndereyim. :D

Şimdi yazdım buyur dedim
Mevzuyu anlamamış ben mevzuyu nerden nereye getirmişim açıkça soylicekmisim ayrıca da kızdı ve şunu bil sen kendini çok beğenmiş birisin dedi. Haşmetleriii.
eğer senin anladığın gibi bir derdim.olsa bunu direk.soyleyecek cesaretim.olurdu çünkü sende yetişkin bir insansın dedi. Ben kendi kendime gelin guvey olmusum. Bir kahve ısmarlamamak.icin yapmadığım şey kalmamış ay bu adam komik çok ya.

Şimdi yazdım buyur dedim
Mevzuyu anlamamış ben mevzuyu nerden nereye getirmişim açıkça soylicekmisim ayrıca da kızdı ve şunu bil sen kendini çok beğenmiş birisin dedi. Haşmetleriii.
eğer senin anladığın gibi bir derdim.olsa bunu direk.soyleyecek cesaretim.olurdu çünkü sende yetişkin bir insansın dedi. Ben kendi kendime gelin guvey olmusum. Bir kahve ısmarlamamak.icin yapmadığım şey kalmamış ay bu adam komik çok ya.
Tam bir gerizekalı. Engelle gitsin.

Gayet acik tavri siz yazmis ha yazmissiniz. Direk neden soylesin nasil tepki verecegini bilmez. Ilgilenmiyorsaniz da konusmalari uzatmayin. Cogu zaman cevap vermeyin. Bu kadar basit yani. Akraba diye emrine amade olmak her mesajina karsilik vermek her aradiginda cevap vermek zorunda degilsiniz ki. Karsi tarafyanlis anlar sizinde gonlunuzvar sanir. Hoslanmasa niye konussun ki der.

Gayet acik tavri siz yazmis ha yazmissiniz. Direk neden soylesin nasil tepki verecegini bilmez. Ilgilenmiyorsaniz da konusmalari uzatmayin. Cogu zaman cevap vermeyin. Bu kadar basit yani. Akraba diye emrine amade olmak her mesajina karsilik vermek her aradiginda cevap vermek zorunda degilsiniz ki. Karsi tarafyanlis anlar sizinde gonlunuzvar sanir. Hoslanmasa niye konussun ki der.
Evet çok detaylı yazmışım. Ben emrine amade davranmıyorum hep nezaketen cvp verdim zaten de tepki vermeyince yanlis bir sey mi soyledim vs gibi usteleyici davraniyor acikca rahatsiz oldugumu söylediğimde de salak yerine koyup sen tamamen yanlış anlamissina getiriyor. Ama ayni şeyelere de devam ediyor. En son bana kendini beğenmişsin dedi. Evet kendini beğenmiş kibirli şımarık fesat biriyim hadi selametle dedim hala kuzen ben seni anlamıyorum cart curt diyor canımı sıkıyor ya salağa yatıp zekamla dalga geçiyor engelleyemiyorum çünkü bu sefer de ben sapık muamelesi yapmisim ya da cok ciddiye almisim gibi oluyor tanımadık biri olsa tamam. Yaptigi cirkin bir sey akraba ayagina yatıp farkli niyetle yaklasmasi sonra da salak yerine koyup r cizmesi cok çirkin.
Bunu dert olarak görmüyorum zaten ama bir insanın önce asılıp kıvırmak icin kardeşimsin yanlış anlamissin ayağı çekip yine aynı tacizlere devam etmesi çok mide bulandırıcı.

Back