• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Uzak doğulu gelinlerin saç modelleri.

Uzakdoğulu bayanlar gelinlikte de günlük giyimde de batı modasını bizden çok daha iyi özümsüyor ve uyguluyorlar. saçlar da bunu kanıtlamış gene. çok güzel örnekler var. güzel paylaşım :)

Uzakdoğu kadınlarını özellikle korelileri çok beğeniyorum.dizilerini izledim,çok güzel giyiniyorlar modayı kesinlikle takip ediyorlar.saç modelleri de çok güzelmiş :16:

hepsi dehşet yemin ederim.ne kadar zarif durmuşlar.yalnız bir sorunum vardı ben de düğünümde saçlarımı salmak istiyorum son fotoğraftaki gibi ama cadı gibi de görünmek istemiyorum.sadece saçım salınık ve taç olacak ya ne yapsam bilemiyorum.o tür fotoğrafları nerden bulabilirim? gelin başı diye aratsam hep topuz çıkıyor ??? yok mu yardımcı olan? :ssz::ssz::ssz::ssz:

Sade bir güzellikleri var;özellikle Koreli(bakımlı) kadınların.Fazla abartmadan da şık ve zarif olunabileceğini gösteriyorlar.Avrupa'yı yakından takip ettikleri de doğru.Göz kamaştırmaya yetiyorlar:)

hatunların göz yapılarıda farklı oldugu için makyajı guzel tasıyorlar e sacıda gosteren makyaj ne denırkı daha:DD::D

Back