- 27 Mart 2024
- 19
- 9
- 1
- 27
- Konu Sahibi bilemedimkisimdi13
-
Bide ağaç gibi bıyere saplanıp kalanlar varhahahahah yok ya 2025 eylülde inşaaaallllaaahh gideceğizbir yıldır burdayım kafayı yememe çok az kaldı eşimin 2 doğu görevi var bi de. tekrar doğuya gelecek
Sorması ayıp asker mi esinhahahahah yok ya 2025 eylülde inşaaaallllaaahh gideceğizbir yıldır burdayım kafayı yememe çok az kaldı eşimin 2 doğu görevi var bi de. tekrar doğuya gelecek
egede bi yer ne güzel olurdu demi?Bide ağaç gibi bıyere saplanıp kalanlar var
Nickin buna uyumlu aslında aslı sen haline yan1 yıl olduağlasanıza bana biraz
polis ya bari ordan yırttımSorması ayıp asker mi esin
çok ayipNickin buna uyumlu aslında aslı sen haline yan
Bizimkide polis hatay dogu oldugundan Allahtan iki yıl sonra batıya gidecegiz bizdepolis ya bari ordan yırttımasker olsa kocamı da göremicektim
En guzelini sen yapmışsın keske bende kocayı yanıma alabilseydimBen hicbiyere gidemem diye kocayi yanima aldim:)
Bu tamamen size bağlı, alisirsaniz alisirsiniz.
Hem arayi cok uzatmadan ailenizi ziyarette edersiniz, gezme olur hic yoktan:)
Yok İçanadolu bana yeteregede bi yer ne güzel olurdu demi?
ben senden önce gidecem hhahahahBizimkide polis hatay dogu oldugundan Allahtan iki yıl sonra batıya gidecegiz bizde
bana deniz olması lazım. karadenizliyim ben dağ deniz görmeyince tansiyonum düsüyorYok İçanadolu bana yeterheryere aynı mesafe.ayrıca ege pahalı. Burda sahile yakın evim yürüme mesafeaiyerdeyim ama yazları insanlar buraya gelirken ben memlekete☺
En azndan depremde orda olmadığın için şanslısın mutluluklar dilerimBizimkide polis hatay dogu oldugundan Allahtan iki yıl sonra batıya gidecegiz bizde
İnsallah gittigin yerde cok mutlu olursun enerjine bayıldımben senden önce gidecem hhahahahburda da bütün arkadaslarım gitti batıya bir ben kaldim
Hic ayrılmadım hatta arkadaş cevrem bile yok vardı da iste hepsi evlenip gittikten sonra bağlarını kopardılarÜniversite okumak için filan hiç mi ayrılmadınız evden?
sen de inşallah nereye gidersen git seni mutlu edecek tüm güzellikleri bulursunİnsallah gittigin yerde cok mutlu olursun enerjine bayıldım
Cok tesekkur ederimEn azndan depremde orda olmadığın için şanslısın mutluluklar dilerim
İnsallah cicegimsen de inşallah nereye gidersen git seni mutlu edecek tüm güzellikleri bulursun
Hic ayrılmadım hatta arkadaş cevrem bile yok vardı da iste hepsi evlenip gittikten sonra bağlarını kopardılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?