- 27 Mart 2024
- 19
- 9
- 1
- 27
- Konu Sahibi bilemedimkisimdi13
-
Ayyy nasıl da tatlı tatlı konustunaynı şeyleri yaşadım ve türkiyenin eeennnnnn sıkıcı şehrine geldim. şehir bomboooşş. sorunuza gelince eğer eşiniz iyi be anlayışlıysa aramıyorsunuz. bi de eevliliğin her anlamda farkındaysanız. yanı yaşayabileceğiniz her seye hazırlıklıysanız cok yorulmuyorsunuz. ben ne zaman eşim olmadan ailemin yanına gitsem ağlayıp zırlıyorum ben evime gidicem diyeyani gittiğin şehir eşin ve senin evliliğin sorumluluklarına hazır olma durumun önemli olan. yemek işi falan da ben bazı günler ne temizlik ne yemek yapıyorum eşim işten gelince beraber yapıyoruz arada bir tabii ki linçlemesinler beni ama güzel yani severim beyimi de evimi de evliliğimi de ailem de iyidir severim ama önce eşim
Sanırım aynı şehre gelmişizaynı şeyleri yaşadım ve türkiyenin eeennnnnn sıkıcı şehrine geldim. şehir bomboooşş. sorunuza gelince eğer eşiniz iyi be anlayışlıysa aramıyorsunuz. bi de eevliliğin her anlamda farkındaysanız. yanı yaşayabileceğiniz her seye hazırlıklıysanız cok yorulmuyorsunuz. ben ne zaman eşim olmadan ailemin yanına gitsem ağlayıp zırlıyorum ben evime gidicem diyeyani gittiğin şehir eşin ve senin evliliğin sorumluluklarına hazır olma durumun önemli olan. yemek işi falan da ben bazı günler ne temizlik ne yemek yapıyorum eşim işten gelince beraber yapıyoruz arada bir tabii ki linçlemesinler beni ama güzel yani severim beyimi de evimi de evliliğimi de ailem de iyidir severim ama önce eşim
ben çok heyecanlıydım evlendikten sonra her gün e-devlete girip soyadım değişti mi diye bakıyordumAyyy nasıl da tatlı tatlı konustun
Nerdesiniz kızlar ?Sanırım aynı şehre gelmişiz
Cok ama cok tesekkur ederim bu hisleri yasamıs insanların bana iyi gelecegini hissediyorum hep insallah sen de hep mutlu olursun umarım hemencecik alısırım bir sorunum daha var aslında gidecegim yerde 2 yıl kalacagız diye nisanlım esyalı evde oturalım diyor belirsizlikler beni yedi bitirdi beeben çok heyecanlıydım evlendikten sonra her gün e-devlete girip soyadım değişti mi diye bakıyordumbir hafta sonra nikahımızın işleme girmediğini öğrendik çok korktum ailem geri alacak beni diye
ilk gün zorlandım bu arada sabaha kadar ağladım balayında. abim çok duygusal bir mesaj atmıştı. o an geri dönmek istedim aileme. ama sonra eşim oturup tüm gün konuştu benimle. o günden beri de hiç keske ailemin evinde olsaydım demedim. sen de pişmanlık yaşama inşallah çok mutlu ol.
Kayseri den sakaryanın ilçesine. Büyükşehirde doğup büyümek ve alışamadığım bi ilçede yaşamakNerdesiniz kızlar ?
Sakarya karasu☺neresi Allah aşkına
Sen peki benim gibi uzaklara gidecegin icin triplere girdin miKayseri den sakaryanın ilçesine. Büyükşehirde doğup büyümek ve alışamadığım bi ilçede yaşamak
Yok. Trip değil de gelinliğe kadar herşeyi kendin ayarlayınca o koşturma da aklına gelmiyor. Eşimin de kayseri ile alakası yok oda orayı bilmez her iş bana kaldı bide fındık zamanına gelince☺ geçmiyor ama o düşünceler hep benim burda ne işim var sorgusu var bende özellikle memleket dönüşlerinde 5 sene de alışamadımSen peki benim gibi uzaklara gidecegin icin triplere girdin mi
en mantıklısı sakın yeni eşya almaCok ama cok tesekkur ederim bu hisleri yasamıs insanların bana iyi gelecegini hissediyorum hep insallah sen de hep mutlu olursun umarım hemencecik alısırım bir sorunum daha var aslında gidecegim yerde 2 yıl kalacagız diye nisanlım esyalı evde oturalım diyor belirsizlikler beni yedi bitirdi bee
ya kurban ol sen orayaSakarya karasu☺
Umarırım geçicidirya kurban ol sen orayaben yüksekovadayım bee ölüyorum anlasanızağğğ (bihter gibi okuyun)
Hersey gonlunce olsun nisanliminda tayinden önce yeri sakarya sapancaydı 5 yıl orda gorev yaptı ne insanlarına alısabilmisti nede oralaraYok. Trip değil de gelinliğe kadar herşeyi kendin ayarlayınca o koşturma da aklına gelmiyor. Eşimin de kayseri ile alakası yok oda orayı bilmez her iş bana kaldı bide fındık zamanına gelince☺ geçmiyor ama o düşünceler hep benim burda ne işim var sorgusu var bende özellikle memleket dönüşlerinde 5 sene de alışamadım
hahahahah yok ya 2025 eylülde inşaaaallllaaahh gideceğizUmarırım geçicidir
Anaa hakkaridesin bir de ne zamandır evlisinya kurban ol sen orayaben yüksekovadayım bee ölüyorum anlasanızağğğ (bihter gibi okuyun)
1 yıl olduAnaa hakkaridesin bir de ne zamandır evlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?