D darkeve Câhille sohbeti kestim Kayıtlı Üye 5 Nisan 2023 73 36 22 Nisan 2023 Konu Sahibi darkeve #21 -Olivia- .!.: Bunlar gerçekten işe yaramıyor bence ya, bir süre sonra tekrar başlıyor. Ben size benim kullandığımın eczane versiyonunu atıyım onu kullanın, en kalitelisi garantilisi onlar. Genişletmek için tıkla... Evet haklısınız ilk önce bunu kullandım ve geçti , hastalığın evde olması sürekli tekrarlanmasına sebep oluyor
-Olivia- .!.: Bunlar gerçekten işe yaramıyor bence ya, bir süre sonra tekrar başlıyor. Ben size benim kullandığımın eczane versiyonunu atıyım onu kullanın, en kalitelisi garantilisi onlar. Genişletmek için tıkla... Evet haklısınız ilk önce bunu kullandım ve geçti , hastalığın evde olması sürekli tekrarlanmasına sebep oluyor
-Olivia- _Olivia_ Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2020 5.376 26.949 22 Nisan 2023 Konu Sahibi darkeve #22 darkeve .!.: Evet haklısınız ilk önce bunu kullandım ve geçti , hastalığın evde olması sürekli tekrarlanmasına sebep oluyor Genişletmek için tıkla... O yüzden herkesin birlikte kullanması gerekiyor. Başka çare yok gibi gözüküyor.
darkeve .!.: Evet haklısınız ilk önce bunu kullandım ve geçti , hastalığın evde olması sürekli tekrarlanmasına sebep oluyor Genişletmek için tıkla... O yüzden herkesin birlikte kullanması gerekiyor. Başka çare yok gibi gözüküyor.