Uyuz olmuşum

PAPATYA1965

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
161
78
298
İstanbul
merhaba aranızda uyuz hastalığı yaşamış arkadaşlar varsa desteklerinizi rica ediyorum 1 Aydır bu hastalıktan kurtulamıyorum en son çare evi yarın ilaçlatıcam inşallah bir faydası olur deneyimlerinizden bilgilerinizden faydalanmak isterim çünkü bu psikolojimi bozmaya başladı

Bende de var daha yeni oldu ve bu bir salgın olduğunu söyledi doktor çok kişide varmış

Universite okurken esimde olmustu. Evi ilaclatmaniz bir ise yarar mi bu hastalikta bilmiyorum cunku uyuz bocegi cilt dokusu altinda yasayan bir canli. Tum giysilerinizi yikayip mutlaka utuleyin ki bulasmasin tekrar etmesin. Yasam kalitesini inanilmaz etkileyen birsey insallah kisa surede atltirsiniz

Geçmiş olsun
Bana köpeklerden bulaşmıştı ama hicbirsey yapmadan kendi kendine bir kaç haftada azaldı bitti.

Acaba sizin evde tam iyileşirken yeniden bulaştıran bir kaynak mı var?

Bence evi ilaçlamayi deneyin. Eşyalarınızı sık sık yıkayın ve utuleyip giyin.

Cildiyeciler %5 permetrin losyon veriyor ama uyuz malesef permetrine direnç kazanmış. Wilkinson pomadı tavsiye edeceğim. katran ve kukurtlu bir pomad cok kotu kokuyor ve esyalara siniyor. 3 gün yıkanmadan bu pomadı sureceksiniz, 3.günün sonunda temizlenceksiniz. çalışanlar cuma aksamı baslayıp pazartesi sabah yıkananabilir. yalnız bu pomad yumurtaları oldurmuyor, bu yuzden bu tedaviyi tekrarlamanız gerekecek.3 gün aynı kıyafetleri giyeceksiniz.alez kullanın ve varsa gozden çıkaracagınız carsaf vs kullanın. geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…