Uyuyamıyorum 😔

Uyuyamadıgınızı düsündükce hiç uyunmuyor.Once bu dusunceyi kafanızdan atıp ne zaman yorulursam o zaman uyurum diyin.Zihin ve beden yorulmayınca ne yazık ki uyku gelmiyor.Zihninizi yoracak seyler yapın.Bedeninizi yormak icin de evde hareket edici sporlar yapabilirsiniz,dışarı cıkmak şart değil aslında.Kahve veya kafeinli yiyecek icecek tüketimini azaltın hatta hic tüketmeyin.Akşam yatmadan 1-2 kupa adaçayı veya papatya çayı tüketin.Belki sıcak duş alabilirsiniz.En en en onemlisi zihninizdeki sürekli uyumam lazım uyanırsam bir daha uyuyamam dusuncesini atın,direk o yüzden böyle oluyor

Baybay diye bı damla var mutlaka kullan

Akşam serinlik çöktükten sonra(sıcaktan dolayı diyorum) 40 50 dakika biraz tempolu yürüyün, sonra bir güzel duşunuzu alın, çay vs içmeyin o saatten sonra, yoğurt hem hafifttir hem iyi gelir serinletir de. Benim de uyku sorunum vardı, yürüyüş yapmaya başladıktan sonra deliksiz uyuyorum çok şükür.

Canım ben sana ilaç tavsiye edebilirim ilaç derken tam ilaç gibi düşünme devlet karşılamıyor uyku hormonu psikiyatrik bir ilaç değil. Sağlıkçıyım bu arada. İstersen tabi.
Mümkünse bana ismini özelden yazabilir misiniz? Şu an fena olmasa da ara ara uyku problemim olabiliyor benim de.

Hayatımın derdi. Benim gibi birini görünce dertleşmek istedim. Yıllardır uğraşıyorum ilaçla sadece uyuyabilir konuma gelmiştim onda bile kesin değil her zaman uyuyamazdım son bir haftadır hapı bıraktım evde yatıyorum hiç uyumadan gecelerim geçiyor ayağa kalkamıyorum algılama kapasitem düşük haftaya raporum bitecek işe nasıl döneceğim endişe panik atak oldum bu dert bitmezse ben naparım hayatıma nasıl devam ederim benim denediğim şey kalmamıştır bu konuya ilgili çözemedim olmadı çok üzgünüm

Eczaneden reçetesiz bir ilaç aldım u****m. İlk defa dün deliksiz uyudum sadece iki hafta kullanılıyor belki işinize yarar. Ben de her şeyi denemiştim en son çare ilaca başvurdum

O ilacı biliyorum benim kullanmadığım ilaç kalmadı en yüksek dozlar fayda etmiyor

Ya bişi diyim mi öyle uyuyamayacağım diye düşündükçe uyuyamıyorsun . Ben de çok yaşadım uyku problemi son günlerdeki sıcak ve sevimsiz nişanlım yüzünden de yine yaşadım . Ben sana bi meditasyon linki eklicem uyurken kulaklıkla bir dinle bakalım biraz işe yarıyor inşallah sen de de işe yarar.

Çeyrek unis.m sorunu çözer.
Bende çok eski konu açmıştım.
Çözümü bu ilaçta buldum tabiki doktor tavsiye etti.

Canım ben sana ilaç tavsiye edebilirim ilaç derken tam ilaç gibi düşünme devlet karşılamıyor uyku hormonu psikiyatrik bir ilaç değil. Sağlıkçıyım bu arada. İstersen tabi.
İlac adini ben de alabilir miyim son donemlerde fazla aktif olmadgm icin ben de zombi gibi geziniyorm evin icinde belki bir faydasi olur

Bnce kesinlikle psikolojik bir oyun bu uyku mevzusu. İnan ben de oyleyim. Gun icnde bazen sirf yorulayim da uyuyayim diye sacma sapan seyler yapiyorm,pestilim cikiyor resmen. Acaip de uykum geliyor boyle esneye esneye bir hal oluyorm.papatya cayi yogurt ayran vs uyku verici ne varsa tuketiyorm da Ama o yataga girince,basm yastga degdigi an bisi oluyor bi de beynimde laf lafi aciyor,bir dusunce deryasi ohoooooo bi bakiyorm sabah olmis ben hala uyuyaccagm. Aylardr boyleym. O degil de gozmn altinda sislikler olsmya basladi ya bu ayri sinir bozuyor.

Yaşayan varsa bu sorunu iki gündür unis.m kullanıyorum hiç uyumadığım kadar uyudum sanırım tabii bu da psikolojik olabilir uyku verecek diye şartlanıp içtim çünkü 2 haftadan fazla da kullanılmıyor sorun yaşayan arkadaşlar bir deneyin isterseniz

Sorununuzun pisikiyatriyle baglantili olduguna nasil karar verdiniz ki?

once norolojiye goruneceksiniz emg falan ister,sonra varsa gittiginiz hastanede uyku klinige yada gerekli gorurse psikiyatriye yonlendirir durumunuzuda onla konusursunuz.

Sorununuzun pisikiyatriyle baglantili olduguna nasil karar verdiniz ki?

once norolojiye goruneceksiniz emg falan ister,sonra varsa gittiginiz hastanede uyku klinige yada gerekli gorurse psikiyatriye yonlendirir durumunuzuda onla konusursunuz.
Aynı sorunu üniversiteye hazırlandığım dönemde de yaşamıştım o yüzden. O zaman Da antidepresanla olayı çözmüştüm düzelmişti. Dediğiniz gibi bir yol izlememiştim.

Bu tür meditasyon videoları benim daha çok sinirimi bozuyor sanki ya. Hani yönlendirme yapıyor ya sürekli. Bir kere denedim öeehh dedim kapattım videoyu.
bi de beynimde laf lafi aciyor,bir dusunce deryasi ohoooooo bi bakiyorm sabah olmis ben hala uyuyaccagm.
Aynen benim de öyle. Gündüz aklıma gelmesi gereken şeyler gece geliyor ne hikmetse. Resmen kendimle sohbet ediyorum.
İşte iki haftadan sonra ne yapacağız. Asıl soru bu.

Aynen benim de öyle. Gündüz aklıma gelmesi gereken şeyler gece geliyor ne hikmetse. Resmen kendimle sohbet ediyorum.

Gece kurduklarimizi dusunduklerimizi gunduz dusunebilsek her sey harika olacak da iste... O yuzden bizim iyi bir uykuya dalabilmemiz icin beynimizi susturmamiz lazm tek yol anestezi

Canım artık iki haftaya bile razıyım sonrasını düşünmedim bile Kurtulmanın tek yolu kafamızın içindekileri susturmak sanırım çok isterdim gamsız olabilmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…