İsim verebiliyor muyuz emin olamadım :)İlacınızın adı neydi ?
Baybay diye bı damla var mutlaka kullanMerhaba, başlıktan da anlaşıldığı gibi son iki aydır uyku problemim var daha önceleri de olurdu ama hiç bu kadar uzun sürmemişti. İki aydır günde 3 saat ya uyuyorum ya uyumuyorum bazen 2-3 gün normale dönüyor sonra tekrar uyumamaya başlıyorum. Bitki çaylarını denedim fakat bir işe yaramadı. KPSS’ye hazırlanıyorum sistemim alt üst oldu sürekli başım ağrıyor bazen insanların ne dediklerini algılayamadığım bile oluyor. Gün içinde yorulduğum zamanlar ayakta uyuduğum bile oluyor ama diğer türlü sabah ezanını duymadan uyuyamıyorum uyusam da yarım saatte bir uyanıyorum çok yordu beni artıkpsikiyatra gitmeyi düşündüm bunun yanında polislik sınavlarına da giriyorum eğer kazanırsam kabul edilmem için psikiyatri geçmişimin olmaması gerekiyor yoksa kazansan bile okurken evine gönderiyorlar seni. Asıl sorum doktora durumu anlatıp başka biri adına giriş alıp sıkıntımı anlatma gibi bir şansım olur mu acaba böyle bir şey mümkün mü yıldım artık
Mümkünse bana ismini özelden yazabilir misiniz? Şu an fena olmasa da ara ara uyku problemim olabiliyor benim de.Canım ben sana ilaç tavsiye edebilirim ilaç derken tam ilaç gibi düşünme devlet karşılamıyor uyku hormonu psikiyatrik bir ilaç değil. Sağlıkçıyım bu arada. İstersen tabi.
Mümkünse bana ismini özelden yazabilir misiniz? Şu an fena olmasa da ara ara uyku problemim olabiliyor benim de.
bana da özelden yazabilir misiniz. ben de haftada bir iki gün sorun yaşıyorum.Tabiki
Hayatımın derdi. Benim gibi birini görünce dertleşmek istedim. Yıllardır uğraşıyorum ilaçla sadece uyuyabilir konuma gelmiştim onda bile kesin değil her zaman uyuyamazdım son bir haftadır hapı bıraktım evde yatıyorum hiç uyumadan gecelerim geçiyor ayağa kalkamıyorum algılama kapasitem düşük haftaya raporum bitecek işe nasıl döneceğim endişe panik atak oldum bu dert bitmezse ben naparım hayatıma nasıl devam ederim benim denediğim şey kalmamıştır bu konuya ilgili çözemedim olmadı çok üzgünümMerhaba, başlıktan da anlaşıldığı gibi son iki aydır uyku problemim var daha önceleri de olurdu ama hiç bu kadar uzun sürmemişti. İki aydır günde 3 saat ya uyuyorum ya uyumuyorum bazen 2-3 gün normale dönüyor sonra tekrar uyumamaya başlıyorum. Bitki çaylarını denedim fakat bir işe yaramadı. KPSS’ye hazırlanıyorum sistemim alt üst oldu sürekli başım ağrıyor bazen insanların ne dediklerini algılayamadığım bile oluyor. Gün içinde yorulduğum zamanlar ayakta uyuduğum bile oluyor ama diğer türlü sabah ezanını duymadan uyuyamıyorum uyusam da yarım saatte bir uyanıyorum çok yordu beni artıkpsikiyatra gitmeyi düşündüm bunun yanında polislik sınavlarına da giriyorum eğer kazanırsam kabul edilmem için psikiyatri geçmişimin olmaması gerekiyor yoksa kazansan bile okurken evine gönderiyorlar seni. Asıl sorum doktora durumu anlatıp başka biri adına giriş alıp sıkıntımı anlatma gibi bir şansım olur mu acaba böyle bir şey mümkün mü yıldım artık
Eczaneden reçetesiz bir ilaç aldım u****m. İlk defa dün deliksiz uyudum sadece iki hafta kullanılıyor belki işinize yarar. Ben de her şeyi denemiştim en son çare ilaca başvurdumHayatımın derdi. Benim gibi birini görünce dertleşmek istedim. Yıllardır uğraşıyorum ilaçla sadece uyuyabilir konuma gelmiştim onda bile kesin değil her zaman uyuyamazdım son bir haftadır hapı bıraktım evde yatıyorum hiç uyumadan gecelerim geçiyor ayağa kalkamıyorum algılama kapasitem düşük haftaya raporum bitecek işe nasıl döneceğim endişe panik atak oldum bu dert bitmezse ben naparım hayatıma nasıl devam ederim benim denediğim şey kalmamıştır bu konuya ilgili çözemedim olmadı çok üzgünüm
Ya bişi diyim mi öyle uyuyamayacağım diye düşündükçe uyuyamıyorsun . Ben de çok yaşadım uyku problemi son günlerdeki sıcak ve sevimsiz nişanlım yüzünden de yine yaşadım . Ben sana bi meditasyon linki eklicem uyurken kulaklıkla bir dinle bakalım biraz işe yarıyor inşallah sen de de işe yarar.İnanın yapıyorum artık her akşam sahilde koşuyorum sırf yorulayım uyurum diye. Dediğim gibi bazen 2 gün uyusam 5 gün bu şekildeyim. Zaten son 1 aydır bu sebepten doğru düzgün çalışamıyorum okuduklarımı anlamıyorum çünküBöyle olunca her gece bu akşam da uyuyamayacağım diyerek giriyorum yatağa . İğrenç bir şeye dönüştü. Son çarem artık ilaç kullanmak hem fiziksel hem mental çöktüm çünkü
İlac adini ben de alabilir miyimCanım ben sana ilaç tavsiye edebilirim ilaç derken tam ilaç gibi düşünme devlet karşılamıyor uyku hormonu psikiyatrik bir ilaç değil. Sağlıkçıyım bu arada. İstersen tabi.
Bnce kesinlikle psikolojik bir oyun bu uyku mevzusu. İnan ben de oyleyim. Gun icnde bazen sirf yorulayim da uyuyayim diye sacma sapan seyler yapiyorm,pestilim cikiyor resmen. Acaip de uykum geliyor boyle esneye esneye bir hal oluyorm.papatya cayi yogurt ayran vs uyku verici ne varsa tuketiyorm da Ama o yataga girince,basm yastga degdigi an bisi oluyorİnanın yapıyorum artık her akşam sahilde koşuyorum sırf yorulayım uyurum diye. Dediğim gibi bazen 2 gün uyusam 5 gün bu şekildeyim. Zaten son 1 aydır bu sebepten doğru düzgün çalışamıyorum okuduklarımı anlamıyorum çünkü ☹ Böyle olunca her gece bu akşam da uyuyamayacağım diyerek giriyorum yatağa . İğrenç bir şeye dönüştü. Son çarem artık ilaç kullanmak hem fiziksel hem mental çöktüm çünkü
Sorununuzun pisikiyatriyle baglantili olduguna nasil karar verdiniz ki?Merhaba, başlıktan da anlaşıldığı gibi son iki aydır uyku problemim var daha önceleri de olurdu ama hiç bu kadar uzun sürmemişti. İki aydır günde 3 saat ya uyuyorum ya uyumuyorum bazen 2-3 gün normale dönüyor sonra tekrar uyumamaya başlıyorum. Bitki çaylarını denedim fakat bir işe yaramadı. KPSS’ye hazırlanıyorum sistemim alt üst oldu sürekli başım ağrıyor bazen insanların ne dediklerini algılayamadığım bile oluyor. Gün içinde yorulduğum zamanlar ayakta uyuduğum bile oluyor ama diğer türlü sabah ezanını duymadan uyuyamıyorum uyusam da yarım saatte bir uyanıyorum çok yordu beni artıkpsikiyatra gitmeyi düşündüm bunun yanında polislik sınavlarına da giriyorum eğer kazanırsam kabul edilmem için psikiyatri geçmişimin olmaması gerekiyor yoksa kazansan bile okurken evine gönderiyorlar seni. Asıl sorum doktora durumu anlatıp başka biri adına giriş alıp sıkıntımı anlatma gibi bir şansım olur mu acaba böyle bir şey mümkün mü yıldım artık
Aynı sorunu üniversiteye hazırlandığım dönemde de yaşamıştım o yüzden. O zaman Da antidepresanla olayı çözmüştüm düzelmişti. Dediğiniz gibi bir yol izlememiştim.Sorununuzun pisikiyatriyle baglantili olduguna nasil karar verdiniz ki?
once norolojiye goruneceksiniz emg falan ister,sonra varsa gittiginiz hastanede uyku klinige yada gerekli gorurse psikiyatriye yonlendirir durumunuzuda onla konusursunuz.
Bu tür meditasyon videoları benim daha çok sinirimi bozuyor sanki ya. Hani yönlendirme yapıyor ya sürekli. Bir kere denedim öeehh dedim kapattım videoyu.Ya bişi diyim mi öyle uyuyamayacağım diye düşündükçe uyuyamıyorsun . Ben de çok yaşadım uyku problemi son günlerdeki sıcak ve sevimsiz nişanlım yüzünden de yine yaşadım . Ben sana bi meditasyon linki eklicem uyurken kulaklıkla bir dinle bakalım biraz işe yarıyor inşallah sen de de işe yarar.
Aynen benim de öyle. Gündüz aklıma gelmesi gereken şeyler gece geliyor ne hikmetse. Resmen kendimle sohbet ediyorum.bi de beynimde laf lafi aciyor,bir dusunce deryasi ohoooooo bi bakiyorm sabah olmis ben hala uyuyaccagm.
İşte iki haftadan sonra ne yapacağız. Asıl soru bu.Yaşayan varsa bu sorunu iki gündür unis.m kullanıyorum hiç uyumadığım kadar uyudum sanırım tabii bu da psikolojik olabilir uyku verecek diye şartlanıp içtim çünkü2 haftadan fazla da kullanılmıyor sorun yaşayan arkadaşlar bir deneyin isterseniz
Aynen benim de öyle. Gündüz aklıma gelmesi gereken şeyler gece geliyor ne hikmetse. Resmen kendimle sohbet ediyorum.
Canım artık iki haftaya bile razıyım sonrasını düşünmedim bileBu tür meditasyon videoları benim daha çok sinirimi bozuyor sanki ya. Hani yönlendirme yapıyor ya sürekli. Bir kere denedim öeehh dedim kapattım videoyu.
Aynen benim de öyle. Gündüz aklıma gelmesi gereken şeyler gece geliyor ne hikmetse. Resmen kendimle sohbet ediyorum.
İşte iki haftadan sonra ne yapacağız. Asıl soru bu.