Uyuyamıyorum 😔

:KK45::KK45::KK45::KK45:
Gece kurduklarimizi dusunduklerimizi gunduz dusunebilsek her sey harika olacak da iste... O yuzden bizim iyi bir uykuya dalabilmemiz icin beynimizi susturmamiz lazm 😁 tek yol anestezi 🤪😁😁
Ya birkaç ameliyat geçirdim, o anestezi kafası cidden müthiş bir şey. :confused: Dert yok, tasa yok, ağrı sızı yok. Misss. Bak hatırlattın canım istedi şimdi.:KK71:

Merhaba, başlıktan da anlaşıldığı gibi son iki aydır uyku problemim var daha önceleri de olurdu ama hiç bu kadar uzun sürmemişti. İki aydır günde 3 saat ya uyuyorum ya uyumuyorum bazen 2-3 gün normale dönüyor sonra tekrar uyumamaya başlıyorum. Bitki çaylarını denedim fakat bir işe yaramadı. KPSS’ye hazırlanıyorum sistemim alt üst oldu sürekli başım ağrıyor bazen insanların ne dediklerini algılayamadığım bile oluyor. Gün içinde yorulduğum zamanlar ayakta uyuduğum bile oluyor ama diğer türlü sabah ezanını duymadan uyuyamıyorum uyusam da yarım saatte bir uyanıyorum çok yordu beni artık 😔 psikiyatra gitmeyi düşündüm bunun yanında polislik sınavlarına da giriyorum eğer kazanırsam kabul edilmem için psikiyatri geçmişimin olmaması gerekiyor yoksa kazansan bile okurken evine gönderiyorlar seni. Asıl sorum doktora durumu anlatıp başka biri adına giriş alıp sıkıntımı anlatma gibi bir şansım olur mu acaba böyle bir şey mümkün mü yıldım artık 😢
d vitamini ekskliğide uykusuzluk yapar. 40 tan aşağı olmasın

Canım artık iki haftaya bile razıyım sonrasını düşünmedim bile ☺ Kurtulmanın tek yolu kafamızın içindekileri susturmak sanırım çok isterdim gamsız olabilmeyi 😏
Biz yukardaki arkadaşla bulduk yolunu, anestezi. 😄

Şaka bir yana yattı mı küt diye uyuyabilen insanlar var. Ki biri de babamdır. Ne isterdim öyle olmayı.

Merhaba, başlıktan da anlaşıldığı gibi son iki aydır uyku problemim var daha önceleri de olurdu ama hiç bu kadar uzun sürmemişti. İki aydır günde 3 saat ya uyuyorum ya uyumuyorum bazen 2-3 gün normale dönüyor sonra tekrar uyumamaya başlıyorum. Bitki çaylarını denedim fakat bir işe yaramadı. KPSS’ye hazırlanıyorum sistemim alt üst oldu sürekli başım ağrıyor bazen insanların ne dediklerini algılayamadığım bile oluyor. Gün içinde yorulduğum zamanlar ayakta uyuduğum bile oluyor ama diğer türlü sabah ezanını duymadan uyuyamıyorum uyusam da yarım saatte bir uyanıyorum çok yordu beni artık 😔 psikiyatra gitmeyi düşündüm bunun yanında polislik sınavlarına da giriyorum eğer kazanırsam kabul edilmem için psikiyatri geçmişimin olmaması gerekiyor yoksa kazansan bile okurken evine gönderiyorlar seni. Asıl sorum doktora durumu anlatıp başka biri adına giriş alıp sıkıntımı anlatma gibi bir şansım olur mu acaba böyle bir şey mümkün mü yıldım artık 😢
Stresten uyuyamıyorsun canm kpss çok stresli bir dönem çok iyi anlıyorum gün içinde derslerden uzaklaşacapın şeyler yapmaya çalış bir saat bile olsa

Ya birkaç ameliyat geçirdim, o anestezi kafası cidden müthiş bir şey. :confused: Dert yok, tasa yok, ağrı sızı yok. Misss. Bak hatırlattın canım istedi şimdi.:KK71:
Ben bi koseye koyayim birazcik uyuyamayinca deneyeym :KK53: valla buldk yolunu bak:KK53::KK53:
Neyde şaka şaka kizlar denemeyin siz:deli: kafası guzel ama ayilmasi zor 🥴🤪

Bu tür meditasyon videoları benim daha çok sinirimi bozuyor sanki ya. Hani yönlendirme yapıyor ya sürekli. Bir kere denedim öeehh dedim kapattım videoyu. :olamaz:

Aynen benim de öyle. Gündüz aklıma gelmesi gereken şeyler gece geliyor ne hikmetse. Resmen kendimle sohbet ediyorum. :confused:

İşte iki haftadan sonra ne yapacağız. Asıl soru bu. 😊
Biliyorum o meditasyonları bende sevmem bu gönderdiğim öyle değil ama bir dinleyin isterseniz. Kadının sesi masal gibi geliyor . Şunu yap bunu yap demiyor. Sadece olumlama okuyor gibi bişi 7. Dakikasından başlayın sonuna kadar kulağınızda kalsın. İlk 7 dakikasında bişi yok meditasyonu anlatıyor.

Merhaba arkadaşlar benim de son zamanlarda uyku düzenim bozuldu bir dr burun tıkanıklığım var o da etkiliyor sizler nasıl oldunuz çözümler buldunuz mu?

X