Uyuyamıyorum 😔

Gece kurduklarimizi dusunduklerimizi gunduz dusunebilsek her sey harika olacak da iste... O yuzden bizim iyi bir uykuya dalabilmemiz icin beynimizi susturmamiz lazm tek yol anestezi
Ya birkaç ameliyat geçirdim, o anestezi kafası cidden müthiş bir şey. Dert yok, tasa yok, ağrı sızı yok. Misss. Bak hatırlattın canım istedi şimdi.

d vitamini ekskliğide uykusuzluk yapar. 40 tan aşağı olmasın

Canım artık iki haftaya bile razıyım sonrasını düşünmedim bile ☺ Kurtulmanın tek yolu kafamızın içindekileri susturmak sanırım çok isterdim gamsız olabilmeyi
Biz yukardaki arkadaşla bulduk yolunu, anestezi.

Şaka bir yana yattı mı küt diye uyuyabilen insanlar var. Ki biri de babamdır. Ne isterdim öyle olmayı.

Stresten uyuyamıyorsun canm kpss çok stresli bir dönem çok iyi anlıyorum gün içinde derslerden uzaklaşacapın şeyler yapmaya çalış bir saat bile olsa

Ya birkaç ameliyat geçirdim, o anestezi kafası cidden müthiş bir şey. Dert yok, tasa yok, ağrı sızı yok. Misss. Bak hatırlattın canım istedi şimdi.
Ben bi koseye koyayim birazcik uyuyamayinca deneyeym valla buldk yolunu bak
Neyde şaka şaka kizlar denemeyin siz kafası guzel ama ayilmasi zor

Biliyorum o meditasyonları bende sevmem bu gönderdiğim öyle değil ama bir dinleyin isterseniz. Kadının sesi masal gibi geliyor . Şunu yap bunu yap demiyor. Sadece olumlama okuyor gibi bişi 7. Dakikasından başlayın sonuna kadar kulağınızda kalsın. İlk 7 dakikasında bişi yok meditasyonu anlatıyor.

Merhaba arkadaşlar benim de son zamanlarda uyku düzenim bozuldu bir dr burun tıkanıklığım var o da etkiliyor sizler nasıl oldunuz çözümler buldunuz mu?

Merhaba arkadaşlar benim de son zamanlarda uyku düzenim bozuldu bir dr burun tıkanıklığım var o da etkiliyor sizler nasıl oldunuz çözümler buldunuz mu?
Uykuyla ilgili bütün konuları hortlatacak mısınız? Yeni üye de değilsiniz…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…