- 17 Mart 2015
- 992
- 582
- 30
Dertler uyutmuyor arkadaşım koy başını yastığa sımsıkı kapat gözlerini bir bakmışsın sabah olmuş
Cok sükür bir derdimde yokki cooook istedgim anne olmaak onu cok takiyorum galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dertler uyutmuyor arkadaşım koy başını yastığa sımsıkı kapat gözlerini bir bakmışsın sabah olmuş
Ahh dediğin kolay olsa keşke şimdi beyaz show izledim meşhuur guzin abla öğüt verdi dert edinmeyin en değerli kendinizi gorün die ama adamın umrunda değilim sanki hadi gelde uyu rahatça nası değerli hissedenilirimki kendimiDertler uyutmuyor arkadaşım koy başını yastığa sımsıkı kapat gözlerini bir bakmışsın sabah olmuş
Yenimi evlisin cnmCok sükür bir derdimde yokki cooook istedgim anne olmaak onu cok takiyorum galiba
Yenimi evlisin cnm
İnşallah bir an önce gerçekleşir isteğin hiç takma kafana herşeyin hayırlısı bende okul işlerine çok takıyorum o yüzden bu uykusuz gecelerCok sükür bir derdimde yokki cooook istedgim anne olmaak onu cok takiyorum galiba
Ben evli değilim beni aşar valla bilemedim kiAhh dediğin kolay olsa keşke şimdi beyaz show izledim meşhuur guzin abla öğüt verdi dert edinmeyin en değerli kendinizi gorün die ama adamın umrunda değilim sanki hadi gelde uyu rahatça nası değerli hissedenilirimki kendimi
İnşallah bir an önce gerçekleşir isteğin hiç takma kafana herşeyin hayırlısı bende okul işlerine çok takıyorum o yüzden bu uykusuz geceler
Cnm muhtemelen benden küçüksündür benden sana abla oğüdü oku başarılı bi bayan ol bi vasfın olsun ve evleneciğin erkeği çok ii tanıBen evli değilim beni aşar valla bilemedim ki
Evet cnm bende 8ay oldu rabbim hayırlısıyla verir inş. Ben daha bebk düşünmüyorum evliliği daha çözümleyemedim
Şu okulu bir halledeyim gerisi gelir zaten yani umarımCnm muhtemelen benden küçüksündür benden sana abla oğüdü oku başarılı bi bayan ol bi vasfın olsun ve evleneciğin erkeği çok ii tanı
Orası oylede tabi bazı şeyler bizim elimizde 22yaşındayım
Ya şuan kocamın yanına gidip nolur sarıl bana deyip ağlayasım var o kadar doluyum ama aslında bi problem yok yada derinde varda ben üstünü kapatıyorum ne bilim
Sorunum şu ki eşime karşı güven sorunu yaşıyorum bunu dile getiremiyorum eşimden beklediğim ilgiyi göremiyorum buna cinsellikte dahil haliyle bu yuzden saçma sapan şüpheci davranıyorum tabi kendi içimde yaşıyorum bunlarıTabiki tam olarak sorununu anlayamadimm ama rabbim yardimcin olsun insallah
Çok sağol keşke şu sıkıntılar olmasa sabahda erken kalkacağım ama uyumamak için resmen direniyorumInsallah canim :) derdin o olsun rabbim baska dert vermesin :)
Sorunum şu ki eşime karşı güven sorunu yaşıyorum bunu dile getiremiyorum eşimden beklediğim ilgiyi göremiyorum buna cinsellikte dahil haliyle bu yuzden saçma sapan şüpheci davranıyorum tabi kendi içimde yaşıyorum bunları
Çok sağol keşke şu sıkıntılar olmasa sabahda erken kalkacağım ama uyumamak için resmen direniyorum