• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyuyamama korkusu

sen yine de doktor görüşü almadan reçetesiz alma durumuna göre doktor yazsın sana

Arkadaşlar bu bende yoktu sadece sabah uyanır tuvalete gider geri uyurdum bir kere gece uyuyamadım ondan sonra bende kaldı bu bi haftadır maffoldum yatıyorum uykum var ama tam dalcam bi irkilme ile gidiyo bütün uyku sabahlara kadar dönüp duruyorum gün içindede sürekli aklımda yine uyuyamıcam diye doktora gitmekten korkuyorum ilaç vercek onlar bağımlılık yaparsa ilacı bırakınca devam ederse hastalık diyede korkuyorum bitki çayları denicem passiflora şurup denicem en azından düzen kurana kadar kullansam yeter

vardiyeli calistigim ve her hafta vardiyem degistigi icin bende de uyku sorunu var epeydir ve ilac kullaniyorum.Basta bende uzun süre inat edip doktorun verdigi ilaci almamistim bagimli olurum diye ama bosu bosuna ugrasmisim ilac almadan uyumayi.Korkacak hicbirsey yok.Suan düzenli olarak almiyorum,sadece ihtioyac duydugumda aliyorum.Yarim saaat 40 dakika icinde daliyorum uykuya ve sabah da öyle sersemlik hissi vs kesinlikle olmuyor.Ben sahsen cok memnunum.Böyle bir ilacimin olmasi bile güven veriyor (hic uyuyamazsam nasilsa ilacim var diye düsünüyorum).Bazen haftada 3 defa aliyorum bazen 2 haftada 1 kez.Dedigim gibi ne zaman ihtiyac hissedersem.

vardiyeli calistigim ve her hafta vardiyem degistigi icin bende de uyku sorunu var epeydir ve ilac kullaniyorum.Basta bende uzun süre inat edip doktorun verdigi ilaci almamistim bagimli olurum diye ama bosu bosuna ugrasmisim ilac almadan uyumayi.Korkacak hicbirsey yok.Suan düzenli olarak almiyorum,sadece ihtioyac duydugumda aliyorum.Yarim saaat 40 dakika icinde daliyorum uykuya ve sabah da öyle sersemlik hissi vs kesinlikle olmuyor.Ben sahsen cok memnunum.Böyle bir ilacimin olmasi bile güven veriyor (hic uyuyamazsam nasilsa ilacim var diye düsünüyorum).Bazen haftada 3 defa aliyorum bazen 2 haftada 1 kez.Dedigim gibi ne zaman ihtiyac hissedersem.

Back