• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyuyamama korkusu

raintimex

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2013
213
45
303
Arkadaşlar bu bende yoktu sadece sabah uyanır tuvalete gider geri uyurdum bir kere gece uyuyamadım ondan sonra bende kaldı bu bi haftadır maffoldum yatıyorum uykum var ama tam dalcam bi irkilme ile gidiyo bütün uyku sabahlara kadar dönüp duruyorum gün içindede sürekli aklımda yine uyuyamıcam diye doktora gitmekten korkuyorum ilaç vercek onlar bağımlılık yaparsa ilacı bırakınca devam ederse hastalık diyede korkuyorum bitki çayları denicem passiflora şurup denicem en azından düzen kurana kadar kullansam yeter

Canim adaçayı,papatya çayı,melisa çayı bunlar cok rahatlatiyor aktardan ot halinde ya da direk sallama şeklinde alabilirsin.İçtiğinde sakinleşeceksin yataga girince seni mutlu edecek hayaller kur olmasini istedigin bunlarda seni gevşetir.

evet mümkün mertebe bitkisel uyku yapan çayları için öyle bir rahatsızlığınız yoksa uyku ilacı almayın derim gün boyu mal gibi dolaşırsınız etrafta ben uyku ilacı kullanıyorum çünkü kendimden bildiğim için söylüyorum inş bıraktığım zaman ben de bitkisel çaylar tüketicem

Canim adaçayı,papatya çayı,melisa çayı bunlar cok rahatlatiyor aktardan ot halinde ya da direk sallama şeklinde alabilirsin.İçtiğinde sakinleşeceksin yataga girince seni mutlu edecek hayaller kur olmasini istedigin bunlarda seni gevşetir.

Papatya melisa sarı kantaron aldım aktardan ayrıca passiflora şurupta aldım ve son olarak 9 tane bitki karışık olan çay aldım içinde melisa papatya oğul otu sarı kantaron kediotu kökü rezene lavanta ada çayı birşey daha vardı içinde hergün papatya sallama içiyordum iyi gelmişti aslında ama bugün uyursam yarın uyuyamıyor gibiydi aktardan bugün aldım akiam denicem

ne yaparsam yapıyım 1 gibi uyusam 5 bucuk gıbı uyanıyorum ve gerisinde sürekli uyumakla uyuyamamak arasıyım buda çok yorgun hissettiriyor ilk başta yine uyuyordum 8 bucuga kadar falan ama 3 gündür hiç tam uyuyamadım göz altı mosmor oldu

ne yaparsam yapıyım 1 gibi uyusam 5 bucuk gıbı uyanıyorum ve gerisinde sürekli uyumakla uyuyamamak arasıyım buda çok yorgun hissettiriyor ilk başta yine uyuyordum 8 bucuga kadar falan ama 3 gündür hiç tam uyuyamadım göz altı mosmor oldu

Anksiyete baslamis cnm gecmis olsun. Yada vardi da baharda depresti. Bende anksiyete var suan mesela uyuyamiyorum. Tam uyuyacsm nefesim kesiliyo gibi hissediyorum. Dr ilc verdi dedigin gibi dusundugum icin attim. İlaclasa gecmiyor kafada sikinti var ama kasim aralik azalir.

Anksiyete baslamis cnm gecmis olsun. Yada vardi da baharda depresti. Bende anksiyete var suan mesela uyuyamiyorum. Tam uyuyacsm nefesim kesiliyo gibi hissediyorum. Dr ilc verdi dedigin gibi dusundugum icin attim. İlaclasa gecmiyor kafada sikinti var ama kasim aralik azalir.

Benim sizinki gibi değil yani nefesim kesilmiyor mesela saat 1 gibi uyuyorsam 4 bucuk 5 gibi uykum bölünüyor gerisinde de bir uyanık bir uykulu gibi oluyorum normal zamanda da aşırı takıntılı biriyimdir başak burcuyum zaten ve en sevmediğim huyumda budur

Benim sizinki gibi değil yani nefesim kesilmiyor mesela saat 1 gibi uyuyorsam 4 bucuk 5 gibi uykum bölünüyor gerisinde de bir uyanık bir uykulu gibi oluyorum normal zamanda da aşırı takıntılı biriyimdir başak burcuyum zaten ve en sevmediğim huyumda budur
Aynen bende basagim. Takinti hastaligi boyle basliyor ileri evresi benimki sonrasi dahada agir oluyormus diyorlsr

Nazar değmiş gözleri çıksın
Banada çok nazar değer heybetli olduğum için
:nazar::nazar::nazar::nazar:

Aynen bende basagim. Takinti hastaligi boyle basliyor ileri evresi benimki sonrasi dahada agir oluyormus diyorlsr

Dün yine 1 gibi uyudum sabah 6da uyandım. Ve nasıl uyuyorum bianda anlayamıyorum önceden uyumam zaman alırdı sımdı pat diye gidiyorum ama uyudugumu hatırlamıyorum bianda gidiyorum ama sabahta zınk hiç şaşmıyor 6da ayaktayım gün içinde de uyumuyorum zaten uyuyamıyorum galba diğer hafta doktor la görüşücem artık çekilmiyo hiç bişey yapamıyorum sersem gibiyim uyuyamayınca huysuz oluyorum bide

sadece uyuyamamk anksiyete başlangıcı değil stresli dönem geçiriyor olabilirsiniz uykularınızı kaçıracak sorunlarınızı kafaya takmış olabilirsiniz ben uyku hapı alıyodum tavsiye etmem zaten psikiyatr yazar onu ancak.ama siz şu uyku yapan ayrıca iştah açan bi şurup var sipraktin onu kullanabilirsiniz doktorunuza danışın tabi güzel uyutur ben onu da kullanmıştım amma ve lakin bitki çayı deneyin önce melisa çayı papatya çayı olabilir

sadece uyuyamamk anksiyete başlangıcı değil stresli dönem geçiriyor olabilirsiniz uykularınızı kaçıracak sorunlarınızı kafaya takmış olabilirsiniz ben uyku hapı alıyodum tavsiye etmem zaten psikiyatr yazar onu ancak.ama siz şu uyku yapan ayrıca iştah açan bi şurup var sipraktin onu kullanabilirsiniz doktorunuza danışın tabi güzel uyutur ben onu da kullanmıştım amma ve lakin bitki çayı deneyin önce melisa çayı papatya çayı olabilir
Melisa papatya sarı kantaron içtim ilk başlarda papatya bir kaç kez etki etti 1 gibi uyuyup 8 bucukta uyanıp hatta geri uyumaya devam etmiştim ama şu 3 4 gündür hala içiyorum ama etkisi geçti passiflora şurup almıştım onuda kafama dikerek içtim ama tık yok o baya etkisizdi :KK70:uykumun kaçma sebebide zaten yine uyuyamıcam düşüncesi oluyor uyku hapı neden tavsiye etmiyorsunuz

Nazar değmiş gözleri çıksın
Banada çok nazar değer heybetli olduğum için
:nazar::nazar::nazar::nazar:
Ahaha aslında şöyle oldu bit doğum gününe gittik ordaki yaşlı bi kadın gözleriyle yedi dedikleri gibi oldu hatta o akşam dedim ki anneme hasta olursam emin ol bu kadın yüzünden

Melisa papatya sarı kantaron içtim ilk başlarda papatya bir kaç kez etki etti 1 gibi uyuyup 8 bucukta uyanıp hatta geri uyumaya devam etmiştim ama şu 3 4 gündür hala içiyorum ama etkisi geçti passiflora şurup almıştım onuda kafama dikerek içtim ama tık yok o baya etkisizdi :KK70:uykumun kaçma sebebide zaten yine uyuyamıcam düşüncesi oluyor uyku hapı neden tavsiye etmiyorsunuz
ya uyku habı şöyle ki tavsiye etmiyorum çalışan biri için çok zor uyanmak ilk aldığım günü hatırlıyorum akşam 10 gibi aldım diğer gün 2 de zorla uyandırıldım uyandıktan sonra gözüm kızarmıştı başım ağrıyodu halen uyumak istiyodum gel zaman git zaman aylar geçti bünye alıştı ama benim kullandığım direkt psikyatrın verdiği antidepresan uyku ilacıydı piyasada başka uyku ilaçları da olabilir belki öyle değil. bence önce sipraktin al o zaten alerjen bi şurup antihistaminik ilk kullanacağın için süper uyutur yan etkisi uyku ve iştah açıcı yine de siz bilirsiniz karar sizin çnkü uyumamakta zor kabus gibi bilirim

Şu aralar iyiyim gibi yine sabah uyanıyorum ama geri uyuyorum daha önceden de böyleydi uykum hep bakalım tekrar kötüleşirse şurubu denerim

aynen öyle yap önce şurubu dene hemen uyku hapları alma baktın olmuyor ozaman uyku habı alırsın çok zor değil

tabi ki de zaten sen eczaneden alamazsın reçetesiz öyle biliyorum uzman doktorun yazması alzım

Back