Ne olur cok uzun diyip gecmeyin allah askina akil verin kizlar kafam durdu ..acaba yanlis mi yaptim diye de akil almak istiyorum gelelim asil konumuza..
Dogu gorevimiz bitti ve ben esimden ilisik kesemedigi icin ondan bi 20 gun once gelmek zorunda kaldim. Aglayarak ayrildim. Ailesi problemli insanlardi bana yapmadıklarını birakmadilar.bastan konusup oyle gittim, bu arada 3 yasinda bi evladim var esimin ailesi ve kendi ailemin oldugu memleketimize cikti tayinimiz ucaktan iner inmez kayinpederimi aradim teline ulasamadim. sonra gorumcem msj atmis ona donup indigimi ustune basa basa söyledim.eşimde beni bindirdigini annesini yolladim diye aramis.
Gorumcem hosgeldine geldi benim aileme ve ben bu arada ne arandim ne soruldum ne umursandim facede surekli gezme olaylari guncellediler dugunlere gittiler ,beni orada yok saydilar ki ben dogunun en ucra yerinden geldim bu da bana cok koydu oglunun emaneti var ev tutulacakdi, kimseler aramadi. bu arada beni herzaman oldugu gibi hep ailem agirladi.esimin tarafida yokmusum gibi davrandi. cok kirildim kendi cabalarimla coluk cocugumla esimede yansıtmadan bu yaptıklarını ev tuttum. cebimde uc kurus parayida vererek ev tuttum kendi babamdanda aldim bi miktar ..esimede esyalarimi yolla evimi acayim orda kalayim kimsenin ustunde kalmayim dedim .cunku aileme maddi manevi cok yuk oldum. sonra esyalarim geldi, esimin zoruyla kendi ailesi de gelmiş cunku ben perisan halde oldugumu belirtmistim asagiya karsilamaya indigimde yuzume bakmadan direk onumden geçtiler elim havada kaldi, beni yok saydilar ve cok cok kirildim .sonra sessizce evime ciktim onlarda benle yüzyüze gelmemek icin asagida oturup gezmeye gittiler.bu arada esyam tasiniyor dort bes tane erkegin icinde annemle ben vardim.esyam kuruldu bitti, bunlar yukari ciktilar bir guzel tasimacilar yorgun diye yaptigimiz yemegide oğlumun evi diyip oturup yediler , üstüne birde evi elestirip gittiler bana bi ihtiyacin varmi diye sormadan cekip gittiler. ben 20 gun ev aradim kara kucak evimi yerlestirdim 1.5 aylik hamileydim ustelik bugünün akşamı sikinti stres ve agir tasimakdan bebegimi kaybettim ...simdi ben bu insanlarla gorusmelimiyim yoksa artik kesip atmalimiyim esim teror bolgesinde olduğu icin bazi seyleri yansitamadim oysaki ona supriz yapacakdim yeni ev suprizi bebek icin aglamadan uyuyamiyorum .ne olur akil verin kafayi yemis durumdayim .bu arada sebepleride benim onlara telefon açtigim halde gorumcemin kaynanamin bildigi halde adama kalkip söylememeleri ve benim kayinpederime arayipda ulasamam ortada kalmam. tek sebep bu cok uzattim hakkinizi helal edin...kayınvalide olacak kisininde çığlık cigliga artik buyumem herseyi dusunmem gerektigini soylemesi.. Surat astigim icin. sadece sustum ve esimin bu yaptıklarından bir hbri yok ..kv kisisi istese evimi yikarmis da karismiyormus bu insan ben 6 yildir esimle evliyim ..evlendigim den beri yedi kat dagin arkasindayim bir kere aramis insan degil ..ne esimi ne beni yanina gelince oglu oldugunu hatirladi sanirim benim kafam durdu ne olur akil verin..imla kurallarini bile yazarken aglamaktan gormedim nasil anlatabildim onu bile bilmiyorum