Uyuyamadim!!

Anlıyorum haklısınız. Ama insan kendini kontrol edemiyo bu kadar hırpalandıktan sonra.. dikkate alıcam söylediğinizi..
Bazan bazi durumlar bazı sözler vardır hakliyken bile söyleyiş tarzı insanı haksız çıkarır o misal. Yasadiklariniza cok üzüldüm niyetim sizi incitmek değil kusura bakmayın haklısınız sinirleriniz yıpranmış az şey yasamamissiniz .Ama onlara istediklerini vermeyin daha mutlu relax olmanız onların hiç hoşuna gitmiycektir.Enazindan öyle olmasada oyle gorununki sizin icin önemsiz olduklarını hissetsinler.İnsanlar insanların zaaflarını kullanmayı uzuldukleri yerden vurmayi cok severler bellki sizin psikolojinizin uzerine oynuyorlar Allah yardımcınız olsun ne diyebilirimki baska

Anlıyorum haklısınız. Ama insan kendini kontrol edemiyo bu kadar hırpalandıktan sonra.. dikkate alıcam söylediğinizi..
Ayrica en Kotude saygisizlik.Kimse kimseyi inanin yurekten söylüyorum sevmek zorunda Degil.Bir insan hayatınıza giriyor gelininiz yada damadıniz bir anda bağriniza basamazsiniz tanıdıkça seversiniz yada elektriğiniz tutmaz bunu kesinlikle anlarim.Cunku ayni sey bizim icinde gecerli bir anda eşinizin ailesini hemen cani gönülden sevemeyiz zaman paylaşım gerekli ama beni ciddiye almayan saygi duymayan insanlara yapabilicegim en iyi sey yok saymaya çalışmak bence

Cok guzel yardimci oldunuz bundan sonra esime bakarım geriside beni baglamaz saygi gostermeyene sevgi gösterilmez bana ne yaparlarsa aynisini iade edicem..

Bence ilişiğini tamamen kes ve sen de onları yoksay.

Ben sizi anlamadım. Çok garip hareket etmişsiniz. 20 gün için miydi bu tantana ve üstüne bir de bebeğinizi düşünmeniz?

Eşinizin ailesini suçlayacaginiza, kendinizde hata bulun. İlk mesajınıza okuduklarımla yorum yapıyorum. Başka zaruri bir neden var mı bilmiyorum.

İnsan hamileliğin ilk 3 ayında hassas olması gerektiğini bilir. Aileniz de mi yönlendirmedi sizi kızım yapma etme diye.

20 gün için insan ailesinin evinde oturur bekler eşinin gelmesini. Acilen ev taşıyacak ne var? O kadar yük olduğunuzu düşünüyorsanız, market alışverişini filan yapardınız evin. Ayrıca aileniz yardımcı olan bir aileye benziyor. En olmadı 2p gün daha eşinizin yanında kalabilirdiniz.

Karşı taraf ilgisiz olabilir ama siz araya mesafe koymak için yapmış gibi görünüyorsunuz buradan.

Zaten genel durumlarından yardımcı olmayacaklarını belliymiş, siz onlara güvenip mi ev taşımaya koyuldunuz?

Çok üzüldüm bebeğiniz için de bence eşiniz gelince açıkça durumu anlatın mesafe koymak istediğinizi belirtin saygı gösterir diye umuyorum. Kimseye muhtaç olmayın kendi halinize rahat olur kafanız .

Ay yok 20 gun totalde 3 hafta icin ne kadar ofkelenmissiniz. Gorumceniz hosgeldine gelmis iste, ne bilsinler evi kendinizin tuttugunu hamile oldugunuzu vs. 3 hafta aileye de yuk olunuyorsa o ne bicim aile ayrica?

Ne anlamsiz işler yapmişsiniz.20 gün ailenizin evine sığamadınız mı da hamile halinizle ev taşidiniz? Bebegın düsmesinide eşinizin ailesine nasil bağladiniz? Onlar mi taşitti evi size?
Şu anlattiklarinizda kv ve kp in bir suçunu göremedim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…