- 3 Mart 2017
- 872
- 1.072
- 113
- Konu Sahibi Fedakar anne
onlardan umudunuzu kesin , seni sevecekler , oğullarının eşisiniz siz demeden onlar gelecek , benimseyecekler diye beklediniz ve olmayınca üzüldunuz .Esime cooook dedim neymis aramiz düzelicek mis bi seneye uzak oldugu icin hep boyle olmuş
Onların sizi gelin olarak benimsemelerini istemeniz en doğal hakkınız ama bazı aileler bu kavramı bilmiyor .
Sizin istediğiniz ilgili aile olmayacaklar , beklentinizi düşürün daha mutlu olursunuz.
Ben de tek gelinim sadece 1 oğulları var , ev taşıdılar is çıkışı gelip 3 çeşit yemek yaptim , yardıma gittim . Ben taşındım , iş çıkışı evimi topluyordum ,tek başıma yerleştirdim , eşimi arayıp fazla yormasın yavaş yavaş yapsın demişler .
Tek başına yerleştirdim , doğal gaz yok , evde yemek yok kalktılar ertesi gün başka şehre gittiler ve bir kere bile ne yaptın demediler.
Eşime bir kere sadece dedim oğullarının eviydi bu kadar uzak durmaları ilginç , bu kadar .
Simdi beklentim sıfır umrumda degil , esim aramızın düzeleceğine inanıyor ama ben bu işlerin artik tek taraflı olmayacağının farkindayim .
Burda actigim bir kaç konu bunun farkına varmami sağladı , siz beklentiyi düşürün her şey düzelecek inşallah