Uyuyamadim!!

Eşin yanınıza geldiğinde bi güzel konuşup mesafenizi koruyun uzak durun. Ne demek ben istesem evini başına yıkarım. Çok bi b.kum sanıyolar kendilerini. Ben 7 senedir duyuyorum o lafı. Oğlu uyardığı halde söylemeye devam etti. Eşim diyo ki bırak ya konuşsun onun lafıyla ben seni bırakır mıyım zaten ağzına baksaydım 500 kere boşanırdık biz dedi. Hhiiiiçççç ciddiye alma o yüzden.. ve artık yakınsınız diye ortalığı karıştırmasına da izin verme.

Bebeğine çok üzüldüm. Allah sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah.

sizde bundan sonra ona gore tavrinizi koyarsiniz.. Eşiniz uzaktayken anlatmayin tabiki ama yaniniza geldiginde bahsedersiniz..

Bu sekilde davranmalarinin bir sebebi olmali aranizda daha onceden birsey mi gecti ki.. Garip gercekten

Bence bütün suç tek başına ev tutup eşya yerleştirmene izin veren kocanda,hamile olduğun halde.. 20 gün insan ailesine yük mü olurmuş? Öyleyse bile gider otelde kalırım. Birilerinden bişey beklemeyin mutsuzluk sebebiniz bu. Anlaşın bi taşıma firmasıyla herşeyi onlar yerleştiriyor zaten. Eşiniz keşke ben olmadan ne ev yerleştirmesi sabret 1-2 hafta diyebilseydi. Hazıra konmak işine gelecekti bence.

ben anlamadım galiba 20 gün sonra mı gelecekti eşiniz ?
bekleseydiniz sizde 20 gün birşey değil ki..
20 günde ailenize nasıl yük olduğunuzuda anlamadım..
taşınmak için bu acele neydi ki?
eşinle gelir evi beraber bulur taşınırdınız.

bütün bunları size yaşatan kadından hala beklentiye girmeniz hata..
kadın sizi evinden kovmuş siz karşılamaya gelmediler diyorsunuz.kadın büyü yaptı diyorsunuz sonra ev taşınırken yardım etmelerini bekliyorsunuz..

Esim gelsin oturup konusucam bu arada esim benim hamile oldugumu bilmiyordu supriz yapacakdim orasi yanlis anlasilmis bu saatten sonra zaten görüşmek istemiyorum beklentim hic birinden hic kalmadi yanlıs düşündüğümü farkettim benim icin onlar artik yok

Size büyü yapmaya kadar kalkismis kadindan beklentiye girmek ne kadar gereksiz ve sacma olmuş. Hamile halinizle niye kalkip ev duzmeye kalkistiniz niye millete guveniyosunuz esinize soyleseydiniz belki bekle beraber yapalim diyecekti bu durumda bebegi kaybetmenize kizsa da hakli yani adam bebegi olacagini bilmiyo kaybettiginizin haberini vereceksiniz kendi kendinize ise kalkismissiniz cunku. Nerde kalacaginizin da hamileliginizinde sorumlulugu sizindir nasilsa yardim ederler diye hic bi isin altina girilmez

Eşiniz görüşüp görüşmeme kararını size bıraktıysa neden gelmediler diye dertleniyorsunuz? Görüşmeyin gitsin. Çok mu lazımlar?
Kurban rolüne bürünüyorsunuz. Nickiniz bile öyle. Bebeğinizin sorumluluğu sizdeydi. Neden kendinizi o kadar yordunuz ki? Biraz daha bekleseydiniz.
İnsanlardan beklentilerinizi düşürüp sorumlulukları eşinizle paylaşırsanız daha mutlu olursunuz.

Ne kadar ciskin bir kelime kullanmissiniz

İyi de karşılamaya gelmediler zira kp e ulaşamadın sen neden gitmedin

Küçük olan başka şehirden gelen gider

Sen ailene gelip yerleşince onlar da bizi kayle almıyor diye düşünmüşlerdir

Hatan beklenti ve eşin olmadan ev vs işine girmek

Bir de 20 günde sikebd maddi manevi ne kadar yük oldun bu kadar ince düşünüyorsan kalsa idin eşinle sonra birlikte gelse idin

Olan olmuş

Yalnız dışarıdan bakınca sırf aynı yere tayin olduk Kv ile mesafe koyayım diye kavga çıkarmış gibi görünüyorsunuz

Ne kadar ciskin bir kelime kullanmissiniz
Hımm evet seni ayırcam seni boşatcam bu evi istesem başına yıkarım. Sana gelene kadar ne kızlarla oldu benim oğlum senden çabuk soğur bıkar bi halta benzemiyon diyen kaynanam çok güzel konuşmuş di mi???

Öyle kadınlar evet çok bi b.k sanıyolar kendilerini daha beter lafları da hakediyolar. Siz işinize bakın dışardan ahkam kesmek çok kolay

Sen böyle insanlardan yardım bekleyerek kendine büyük kötülük etmişsin.
Eşinizi bekleseydiniz keşke taşınmak için ama yapacak bir şey yok olan olmuş.. Mesafeli davranın, kimseden bir şey beklemeyin. Başınız sağolsun

Bebeğini koruyup kollayacak tek kişi sendin. Kv veya görümce böyle yaptığı için olan olmuş değil yani. Ha kaç görüşmezsin olur birer zaten onlar da seninle görüşmek istemiyor sen neden eşini gelsinler yardım etsinler diye zorladın ki! Bırak görüşmek istemiyorlarsa görüşmezsin ayrıca neden ağır kaldırıyorsun adamla kaba mobilyayı koyuyor zaten eşini bekleseydin yavaş yavaş yerleşseydiniz

Haksizsiniz demekle çirkin cümle kurdunuz çok farklı bir durum kv.sonuna kadar haksız olabilir ona yakissada o laflari bir bayan olarak siz kendinize yakıştırmayın çok argo demek istemistim neyse işinize bakın falan çok kaba bir tarzınız var kusura bakmayin

Evet son zamanlarda kabalaştım sinirlerim laçka çünkü.. aslında anladım ben sizi. Sizin gibi düşünürüm normalde aklı selimken falan.. terbiyesizle terbiyesiz olmaya lüzum yok diye. Ama eşimle son 4 ayım zehir gibi geçmişken biçok defa boşanma aşamasına gelmişken ayrılmışken artık kontrol edemez oldum kendimi. Hem de ikimiz mis gibi geçinirken bizi bu hale getiren eşimin özellikle annesi ablası olduğu için ağız dolusu küfürler etmek istiyorum onlara.. hiç tarzım olmadığı halde içimde bu istek var. Eşim tanınmaz bi adam haline geldi sayelerinde içmekten başını kaldırmaz eve gelmez oldu.. elime verseler parçalarım hepsini. Allah tan korkum olmasa namusuma kadar dil uzatan o kaynanayı öldürürüm bile..

7 senedir alttan alıyorum bu insanları her çirkefliklerini. Ama insanım ve onlara karşı iyi niyetimi de düşüncemi de öldürdüler..

Neyse beni tanımadığınız için bikaç yorumumdan dolayı kabasınız demek de yanlış bu arada..

Allah yardimciniz olsun cok zor yasadiklariniz ben size kesinlikle haksizsiniz demedim diyemem herkes kendi yaşadığını bilir elbet.Yine diyorum Allah ıslah etsin böylelerini ben haketmiyorlar haksizsiniz demem asla onlara yakissada ben kendinize yakistirmayin demek istedim

Anlıyorum haklısınız. Ama insan kendini kontrol edemiyo bu kadar hırpalandıktan sonra.. dikkate alıcam söylediğinizi..

Kimseden birşey beklememeyi öğrenin; öğrenin ki kırılmayın. Size verilen değeri unutmayın. Ne bir milim fazla ne bir milim eksik aynı değeri onlara gösterin. Ama küsmeyin görüşün

Eeee peki bu insanlardan daha ne bekliyorsun ki. Neyin peşindesin yani. Onlar seni bırakmış sende insanları azad et artık.senin neden aramadığını anladıkta sende artık onların seni aramak istemediğini anla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…