- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
- Konu Sahibi Fedakar anne
-
Onlarla olan hic bi olayımi bilmediğiniz icin bunu diyorsunuz ben zaten canim yaniyor sizin serzenislerinizde kaldiramiycam 29saatir uyumadim arkadasim eminim üzülmüşsündur ac onceki kv konularıma bak .. Insanlarida yargilama bes senedir bem hbr etmeme ragmen kimse ne geldi ne gitti hep ayaklarina benim babam götürdü bu seferde ben babamın götürmesini istemedim neden onlarin sorumluluklarini benim babam alsin birkez karsilamaya gelmedi dediginizde yaptim ustume düşenide yaptım ama sonuc hep ilgisizlik oldu beni gectinde insan torununu hic mi ozlemez sonradan oglunun yaninda cok ozledik falan der ben anlamadim kv yi zaten arayamazdim kirginligim vardi ve benimde bi kisiligim var goz gore gore beni asagilayan oglunu ilk gundem beri beni yakistirmayan yalniz evine gittigimde oglum seni aldatır diyip huzur veremeyen hadi. git evine diyip kovan ogluyla geldigimdede gelinimi herkes cok begeniyor cok guzel masallah diyen benim altinlarimin zekat parasini benim babamdan isteyen neymis altinlar benimmis. dogum yaptığım gun sedyeme yatan insandan bahsediyoruz dahada sayarim iki yuzlu insana sen nasil davranirdin bu mantikla ben merak ettim neyseki esim annesinin beni en bastan beri çekemedigino ugrastirdigini ismime buyu yaptirip evlere koyduğunu da gördüğü icin gorusmek zorunda birakmiyor simdi eminim sende boyle insanlari neden aramadığımi anlarsin
Ne kadar ciskin bir kelime kullanmissinizEşin yanınıza geldiğinde bi güzel konuşup mesafenizi koruyun uzak durun. Ne demek ben istesem evini başına yıkarım. Çok bi b.kum sanıyolar kendilerini. Ben 7 senedir duyuyorum o lafı. Oğlu uyardığı halde söylemeye devam etti. Eşim diyo ki bırak ya konuşsun onun lafıyla ben seni bırakır mıyım zaten ağzına baksaydım 500 kere boşanırdık biz dedi. Hhiiiiçççç ciddiye alma o yüzden.. ve artık yakınsınız diye ortalığı karıştırmasına da izin verme.
Bebeğine çok üzüldüm. Allah sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah.
Hımm evet seni ayırcam seni boşatcam bu evi istesem başına yıkarım. Sana gelene kadar ne kızlarla oldu benim oğlum senden çabuk soğur bıkar bi halta benzemiyon diyen kaynanam çok güzel konuşmuş di mi???Ne kadar ciskin bir kelime kullanmissiniz
Sen böyle insanlardan yardım bekleyerek kendine büyük kötülük etmişsin.Onlarla olan hic bi olayımi bilmediğiniz icin bunu diyorsunuz ben zaten canim yaniyor sizin serzenislerinizde kaldiramiycam 29saatir uyumadim arkadasim eminim üzülmüşsündur ac onceki kv konularıma bak .. Insanlarida yargilama bes senedir bem hbr etmeme ragmen kimse ne geldi ne gitti hep ayaklarina benim babam götürdü bu seferde ben babamın götürmesini istemedim neden onlarin sorumluluklarini benim babam alsin birkez karsilamaya gelmedi dediginizde yaptim ustume düşenide yaptım ama sonuc hep ilgisizlik oldu beni gectinde insan torununu hic mi ozlemez sonradan oglunun yaninda cok ozledik falan der ben anlamadim kv yi zaten arayamazdim kirginligim vardi ve benimde bi kisiligim var goz gore gore beni asagilayan oglunu ilk gundem beri beni yakistirmayan yalniz evine gittigimde oglum seni aldatır diyip huzur veremeyen hadi. git evine diyip kovan ogluyla geldigimdede gelinimi herkes cok begeniyor cok guzel masallah diyen benim altinlarimin zekat parasini benim babamdan isteyen neymis altinlar benimmis. dogum yaptığım gun sedyeme yatan insandan bahsediyoruz dahada sayarim iki yuzlu insana sen nasil davranirdin bu mantikla ben merak ettim neyseki esim annesinin beni en bastan beri çekemedigino ugrastirdigini ismime buyu yaptirip evlere koyduğunu da gördüğü icin gorusmek zorunda birakmiyor simdi eminim sende boyle insanlari neden aramadığımi anlarsin
Bebeğini koruyup kollayacak tek kişi sendin. Kv veya görümce böyle yaptığı için olan olmuş değil yani. Ha kaç görüşmezsin olur birer zaten onlar da seninle görüşmek istemiyor sen neden eşini gelsinler yardım etsinler diye zorladın ki! Bırak görüşmek istemiyorlarsa görüşmezsin ayrıca neden ağır kaldırıyorsun adamla kaba mobilyayı koyuyor zaten eşini bekleseydin yavaş yavaş yerleşseydinizNe olur cok uzun diyip gecmeyin allah askina akil verin kizlar kafam durdu ..acaba yanlis mi yaptim diye de akil almak istiyorum gelelim asil konumuza..
Dogu gorevimiz bitti ve ben esimden ilisik kesemedigi icin ondan bi 20 gun once gelmek zorunda kaldim. Aglayarak ayrildim. Ailesi problemli insanlardi bana yapmadıklarını birakmadilar.bastan konusup oyle gittim, bu arada 3 yasinda bi evladim var esimin ailesi ve kendi ailemin oldugu memleketimize cikti tayinimiz ucaktan iner inmez kayinpederimi aradim teline ulasamadim. sonra gorumcem msj atmis ona donup indigimi ustune basa basa söyledim.eşimde beni bindirdigini annesini yolladim diye aramis.
Gorumcem hosgeldine geldi benim aileme ve ben bu arada ne arandim ne soruldum ne umursandim facede surekli gezme olaylari guncellediler dugunlere gittiler ,beni orada yok saydilar ki ben dogunun en ucra yerinden geldim bu da bana cok koydu oglunun emaneti var ev tutulacakdi, kimseler aramadi. bu arada beni herzaman oldugu gibi hep ailem agirladi.esimin tarafida yokmusum gibi davrandi. cok kirildim kendi cabalarimla coluk cocugumla esimede yansıtmadan bu yaptıklarını ev tuttum. cebimde uc kurus parayida vererek ev tuttum kendi babamdanda aldim bi miktar ..esimede esyalarimi yolla evimi acayim orda kalayim kimsenin ustunde kalmayim dedim .cunku aileme maddi manevi cok yuk oldum. sonra esyalarim geldi, esimin zoruyla kendi ailesi de gelmiş cunku ben perisan halde oldugumu belirtmistim asagiya karsilamaya indigimde yuzume bakmadan direk onumden geçtiler elim havada kaldi, beni yok saydilar ve cok cok kirildim .sonra sessizce evime ciktim onlarda benle yüzyüze gelmemek icin asagida oturup gezmeye gittiler.bu arada esyam tasiniyor dort bes tane erkegin icinde annemle ben vardim.esyam kuruldu bitti, bunlar yukari ciktilar bir guzel tasimacilar yorgun diye yaptigimiz yemegide oğlumun evi diyip oturup yediler , üstüne birde evi elestirip gittiler bana bi ihtiyacin varmi diye sormadan cekip gittiler. ben 20 gun ev aradim kara kucak evimi yerlestirdim 1.5 aylik hamileydim ustelik bugünün akşamı sikinti stres ve agir tasimakdan bebegimi kaybettim ...simdi ben bu insanlarla gorusmelimiyim yoksa artik kesip atmalimiyim esim teror bolgesinde olduğu icin bazi seyleri yansitamadim oysaki ona supriz yapacakdim yeni ev suprizi bebek icin aglamadan uyuyamiyorum .ne olur akil verin kafayi yemis durumdayim .bu arada sebepleride benim onlara telefon açtigim halde gorumcemin kaynanamin bildigi halde adama kalkip söylememeleri ve benim kayinpederime arayipda ulasamam ortada kalmam. tek sebep bu cok uzattim hakkinizi helal edin...kayınvalide olacak kisininde çığlık cigliga artik buyumem herseyi dusunmem gerektigini soylemesi.. Surat astigim icin. sadece sustum ve esimin bu yaptıklarından bir hbri yok ..kv kisisi istese evimi yikarmis da karismiyormus bu insan ben 6 yildir esimle evliyim ..evlendigim den beri yedi kat dagin arkasindayim bir kere aramis insan degil ..ne esimi ne beni yanina gelince oglu oldugunu hatirladi sanirim benim kafam durdu ne olur akil verin..imla kurallarini bile yazarken aglamaktan gormedim nasil anlatabildim onu bile bilmiyorum
Haksizsiniz demekle çirkin cümle kurdunuz çok farklı bir durum kv.sonuna kadar haksız olabilir ona yakissada o laflari bir bayan olarak siz kendinize yakıştırmayın çok argo demek istemistim neyse işinize bakın falan çok kaba bir tarzınız var kusura bakmayinHımm evet seni ayırcam seni boşatcam bu evi istesem başına yıkarım. Sana gelene kadar ne kızlarla oldu benim oğlum senden çabuk soğur bıkar bi halta benzemiyon diyen kaynanam çok güzel konuşmuş di mi???
Öyle kadınlar evet çok bi b.k sanıyolar kendilerini daha beter lafları da hakediyolar. Siz işinize bakın dışardan ahkam kesmek çok kolay
Evet son zamanlarda kabalaştım sinirlerim laçka çünkü.. aslında anladım ben sizi. Sizin gibi düşünürüm normalde aklı selimken falan.. terbiyesizle terbiyesiz olmaya lüzum yok diye. Ama eşimle son 4 ayım zehir gibi geçmişken biçok defa boşanma aşamasına gelmişken ayrılmışken artık kontrol edemez oldum kendimi. Hem de ikimiz mis gibi geçinirken bizi bu hale getiren eşimin özellikle annesi ablası olduğu için ağız dolusu küfürler etmek istiyorum onlara.. hiç tarzım olmadığı halde içimde bu istek var. Eşim tanınmaz bi adam haline geldi sayelerinde içmekten başını kaldırmaz eve gelmez oldu.. elime verseler parçalarım hepsini. Allah tan korkum olmasa namusuma kadar dil uzatan o kaynanayı öldürürüm bile..Haksizsiniz demekle çirkin cümle kurdunuz çok farklı bir durum kv.sonuna kadar haksız olabilir ona yakissada o laflari bir bayan olarak siz kendinize yakıştırmayın çok argo demek istemistim neyse işinize bakın falan çok kaba bir tarzınız var kusura bakmayin
Allah yardimciniz olsun cok zor yasadiklariniz ben size kesinlikle haksizsiniz demedim diyemem herkes kendi yaşadığını bilir elbet.Yine diyorum Allah ıslah etsin böylelerini ben haketmiyorlar haksizsiniz demem asla onlara yakissada ben kendinize yakistirmayin demek istedimEvet son zamanlarda kabalaştım sinirlerim laçka çünkü.. aslında anladım ben sizi. Sizin gibi düşünürüm normalde aklı selimken falan.. terbiyesizle terbiyesiz olmaya lüzum yok diye. Ama eşimle son 4 ayım zehir gibi geçmişken biçok defa boşanma aşamasına gelmişken ayrılmışken artık kontrol edemez oldum kendimi. Hem de ikimiz mis gibi geçinirken bizi bu hale getiren eşimin özellikle annesi ablası olduğu için ağız dolusu küfürler etmek istiyorum onlara.. hiç tarzım olmadığı halde içimde bu istek var. Eşim tanınmaz bi adam haline geldi sayelerinde içmekten başını kaldırmaz eve gelmez oldu.. elime verseler parçalarım hepsini. Allah tan korkum olmasa namusuma kadar dil uzatan o kaynanayı öldürürüm bile..
7 senedir alttan alıyorum bu insanları her çirkefliklerini. Ama insanım ve onlara karşı iyi niyetimi de düşüncemi de öldürdüler..
Neyse beni tanımadığınız için bikaç yorumumdan dolayı kabasınız demek de yanlış bu arada..
Anlıyorum haklısınız. Ama insan kendini kontrol edemiyo bu kadar hırpalandıktan sonra.. dikkate alıcam söylediğinizi..Allah yardimciniz olsun cok zor yasadiklariniz ben size kesinlikle haksizsiniz demedim diyemem herkes kendi yaşadığını bilir elbet.Yine diyorum Allah ıslah etsin böylelerini ben haketmiyorlar haksizsiniz demem asla onlara yakissada ben kendinize yakistirmayin demek istedim
Eeee peki bu insanlardan daha ne bekliyorsun ki. Neyin peşindesin yani. Onlar seni bırakmış sende insanları azad et artık.senin neden aramadığını anladıkta sende artık onların seni aramak istemediğini anlaOnlarla olan hic bi olayımi bilmediğiniz icin bunu diyorsunuz ben zaten canim yaniyor sizin serzenislerinizde kaldiramiycam 29saatir uyumadim arkadasim eminim üzülmüşsündur ac onceki kv konularıma bak .. Insanlarida yargilama bes senedir bem hbr etmeme ragmen kimse ne geldi ne gitti hep ayaklarina benim babam götürdü bu seferde ben babamın götürmesini istemedim neden onlarin sorumluluklarini benim babam alsin birkez karsilamaya gelmedi dediginizde yaptim ustume düşenide yaptım ama sonuc hep ilgisizlik oldu beni gectinde insan torununu hic mi ozlemez sonradan oglunun yaninda cok ozledik falan der ben anlamadim kv yi zaten arayamazdim kirginligim vardi ve benimde bi kisiligim var goz gore gore beni asagilayan oglunu ilk gundem beri beni yakistirmayan yalniz evine gittigimde oglum seni aldatır diyip huzur veremeyen hadi. git evine diyip kovan ogluyla geldigimdede gelinimi herkes cok begeniyor cok guzel masallah diyen benim altinlarimin zekat parasini benim babamdan isteyen neymis altinlar benimmis. dogum yaptığım gun sedyeme yatan insandan bahsediyoruz dahada sayarim iki yuzlu insana sen nasil davranirdin bu mantikla ben merak ettim neyseki esim annesinin beni en bastan beri çekemedigino ugrastirdigini ismime buyu yaptirip evlere koyduğunu da gördüğü icin gorusmek zorunda birakmiyor simdi eminim sende boyle insanlari neden aramadığımi anlarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?