Uyuşuyorum...

bence ilk nörolojiye git,
benimde küçük bebeğim var, çalışıyorum ve çok yoruluyorum , aynı şeyler banada oluyor arada,
tansiyonumda çok düşüyor, tuzlu şeyler yiyorum biraz daha iyiyim bu aralar
geçen ay markette bayılmışım, hala yüzümde morlukları geçmedi
acil nörolojiye git ama iyi bir doktora
bir ilaç verip göndermesinler

canım mutlaka nörolojiye git
benimde işyerimde olan bir durumla dikkat etmezsem tetiklenebilecek rahatsızlığım olabileceğini söyledi doktor
asla aç kalma uykuna dikkat et

bıtanem ne oldu sana yah:KK43:..
acıl sıfalar dılerım norolojı doktoruna muhakkak gıtmelısın..

canım vakite geçirmeden bir doktora git erken teşhis her zaman en doğru olanıdır.benim teyzemde de var su son bir aydır o da senin anlattıklarını anlatıyo başta bir iki saniye gidip geliyorum diyodu şimdi daha fazla olmaya başlamıs ve uzun sürüyomş.ben ona doktora git diye diye dilimde tüy bitti:))belki psikolojik belki başka bişey ama üstünde ciddiyetle durman lazım

Öncelikle doktora görünmenizi tavsiye ediyorum.

Konunuzu içerik nedeniyle " Nöroloji - Beyin ve Sinir Hastalıkları " bölümüne taşıyorum bilginize...

çok geçmiş olsun canım benim..rabbim acil şifala versin sana...nörölojiye görünmeni tavsiye edrim..beyin uyuşmasıı elelr ayakalr felan durum bence biraz acil..mr öekilip ms olup olmadıgına baksılar dr igtt

MERHABA KIZLAR ACAİBİM NEREYE KONU AÇICAM ŞAŞIRDIM KAFA MDURUYO ANLIK ÇÜNKÜ HERYERİM UYUŞUYO BİANDA NEDENİ NEOLABİLİR BİLEN VARMI BEYNİM SANİYELİK MİLİMETRELİK ZAMANDA DURUYO GERİ GELİYO NERDEYİMDİOM RESMEN ELLERİM
AYAKLARIMI UYUŞUYO SORUN NE ANLAMADIM 1AYA YAKINDIR VARDI SON 1HAFTADIR ARTTI BU OLAYbilmiyorumkismile

ben de aynı şeyleri yaşıyorum.. ama hiç önemsememiştim. yapılan yorumları okuyunca ciddiyetin farkına vardım. korktum biraz. sanırım en yakın zamanda doktara gitmem geerekcek. Siz gittiniz mi acaba doktora? merak ettim acaba neyden kaynaklanıyor olabilir. benim yaşım henüz 19. aynen beynim uyuşuyor bazen. saniyelik gidip gelmeler yaşıyorum. ben nerdeyim ben kimim diyorum. aynaya bakıyorum yabancıymışım gbi geliyorum kendime. başım mı dönüyor beynim mi uyuşuyor anlatamıyorum şuan ama sonra yavaş yavaş kendime geliyorum.. çok değişik bir durum.........

Benimde kafatasımın arkası uyuşuyor arada bir, ensemin üzeri. Uzun zamandır yoktu gene başladı. Nedendir acaba? :bbo:

off bendede aynı durumlar var en kısa zamanda gıdıcem dr ve cok korkuyorum off :KK43::KK43:

doktora gitmekten degil de gec kalmaktan korkmalisin bence,bazen hersey icin cok gec kaliniyor,saniyelerin insan hayatindaki onemi buyuk.

musyas gecmis olsun canim,psikolojikte olabilir,sinirsel de ,iyi haberlerini bekliyoruz.

kızlar uzun zamandır açtıgım konuyu bile unutmuşum doktora gittim psikiyatriye gittim direk dedigi şey bebegimin verdigi yorgunluk uykusuzluktan beynim yorulmuş ve bana hayatımı düzene sokmam gerektigini söyledi şikayetlerin devam ederse bi beyin cerrahına gözükebilirsin bence psikolojik şuanki çünkü bizaman oluyo bizaman duruyo dedi nerdeyse 2saat uykuyla diger günü tamamladıgım oluyo

kimseyi korkutmak istemem ama bir yakiniminda bir yildir uyusma sorunu varmis bu hafta beyninde kocaman bir tümör (iyi huylu)oldugunu ögrendi :KK43:
lütfen ciddiye alin bekletmeyin......

X