Uyuşuyorum...

zeynebada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2008
6.205
19
MERHABA KIZLAR ACAİBİM NEREYE KONU AÇICAM ŞAŞIRDIM KAFA MDURUYO ANLIK ÇÜNKÜ HERYERİM UYUŞUYO BİANDA NEDENİ NEOLABİLİR BİLEN VARMI BEYNİM SANİYELİK MİLİMETRELİK ZAMANDA DURUYO GERİ GELİYO NERDEYİMDİOM RESMEN ELLERİM
AYAKLARIMI UYUŞUYO SORUN NE ANLAMADIM 1AYA YAKINDIR VARDI SON 1HAFTADIR ARTTI BU OLAYbilmiyorumkismile

canim beyninde bi problem falan olmasin sakin..
gorumcemde damar yumagi var onunda oyle elleri beyni falan uyusur uzuldugunde veya sinirlendiginde

evet cnm ÜzÜldÜgÜmde oluyo bırhaftadır Çok sık tekrarlıyo mınıbÜste nerdeyım dedım bebegımı doktora gÖtÜrÜyodum oydsa sanıyelık gıttım geldım

canım konuyu psikoloji bölümüne açmalıydın sanırım.

bence bi doktora ya da psikoloğa git. normal bi durum değil.

çok geçmiş olsun.

Arkadaşım deli misin sen..? bir hafta beklenir mi hiç
Yarın sabah acilen dr git,olur mu böyle..
normal mi bu

doktora görün canım bence.. bi de şeyi düşündüm acaba kan şekerin mi düştü.. kalk bi şekerli su yap iç belki iyi gelir.. annemin kan şekeri düştüğünde aynı dediğin gibi olur.. sen gene de ihmal etme bir doktora git.. bi baksın iyice.. bayadır varmış çünkü.

nebılıyım kıslar yoruluyom bebekle sanırsam tansıyondur dedım hep ıÇımden Önemsemedım mıgrenımde var normalde ama

acilen mr çektirmelisin, seni korkutmak istemiyorum konun acileyitini ve ciddiyetini anlaman için söylüyorum epilepsi yada ms değildir umarım,
umarım sadece psikolojiktir ama bunu araştırmadan öğrenemzsin

umarım cnm Öyledr psıkolojıktır ÇÜnkÜ daha Öncesınde hıÇ bÖyle problemım olmadı anıden baŞım dÖnÜyokı hamıleyken bılmem dÖndÜgÜnÜ baŞımın

ben Şımdılık Çıkıyom ıkıgÜndÜr hıÇ uyumuyom ve bıŞıde yemedım doru dÜrÜst bugÜn ıŞtahım kesıldı aaz dınlenıyım sÜtÜ gıtmesın kızımın

en acilinden bi dahiliye uzmanına gidip troidlerine baktırıyorsun
troid normalse dr. seni bi nöroloğa yönlendirir zaten güzelim
Rabbim acil şifalar versin

cok ciddi bir konu bu. en kisa zamanda doktora gitmelisiniz. vakit kaybetmeyin cunku psikolojik degilse ciddi bir sey olabilir Allah korusun

ya uyuşma sadece pisikolojık degildir uyuşma damarların sıkışması ile de olabiliyor kolara ve bacaklara da vurabiliyor bence hemen kalp ve damar cerahisine gözüksün ne bileyim belkide beyin cerahına ama muhakak uzman doktor olmalı hiç bilmediginiz basit gibi görünen bir ufak uyuşma nelere sebeb verir bir bilseniz arkadaşlar

X