Evet, bende iyi bir psikiyatrist önerisi istiyorum.Psikiyatriste gitmeniz gerekiyor. Psikiyatrist gerekli gorurse sizi bir psikologa yonlendirir. Cok gecmis olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet, bende iyi bir psikiyatrist önerisi istiyorum.Psikiyatriste gitmeniz gerekiyor. Psikiyatrist gerekli gorurse sizi bir psikologa yonlendirir. Cok gecmis olsun.
Psikiyatrist verdi bana.Bunların da yan etkileri olur. Kişiden kişiye değişir etkileri. İlk üç hafta biraz zor geçer. Size psikiyatrist mi yazdı bunu yoksa acil tıpta birileri mi yazdı? İki tanesi zaten sakinleştirici olarak verilir. O da uyku, ağırlaşma vs gibi yan etkiler yapar.
Delirmekten korkuyorum böyle bir şey mümkün mü?Cok oldum kimisine hic etki etmiyor kimiside bir kerede mahvoluyor
Ama öldürmüyor ölmüyorsun merak etme bilincini bu yonde telkin et
Sen her kendini kotuye yordukca beynin sana daha buyuk oynayacak 2ye katlayacak sen onu atlatmaya calis nasilsa gececek de icinden sonunda bisey olmuyor de kendi kendine yenebilirsin bunu baktin olmuyor yardim alirsin uzulme
Ben oldum.Evet siz beni anladınız böyle bir şeye şahit oldunuz mu hiç?
Hangi şehirde yasiyorsunuzİsim bulmak için açtım konuyu gerçekten oldukça zor durumdayım.
AnkaraHangi şehirde yasiyorsunuz
Aynı madde olduğunu pek düşünmüyorum ama Allah benim yaşadıklarımı dünyada yaşayan en kötü insana yaşatmasın.Ben oldum.
Yani mahalle olarak uyuşturucunun çok fazla olduğu hatta geçen ay mahallede şafak operasyonu yapıldı. Haberlere falanda düştü bu durum.
Çevremde içici insanlar var bunlardan biri malesef benim tanıdığımdı.
O da içince uyuyamıyor, çenesi kasılıyor, yemek yiyemiyor ve zombi gibi oluyordu.
Sonra cezaevine falan girdi 1 ayda toparladı kendisini.
Ama sana verilen gibi sakinleştirici falan vermemişlerdi ona.
İsmini bilmiyorum ama etkilere bakılırsa hangisi olduğunu ve çok ağır olduğunu tahmin edebilirim.
Geçmesini beklemekten başka çaren yok gibi gözüküyor.
Ama şunu söyleyebilirim ders ve sınav haftalarında bir psikiyatri ilacı kullanıyorum dikkat için. Ve bağımlılık yapan bir ilaç (araştırdığımda öğrendim) . Bende de aynı etkileri yapıyor, uyuyamıyorum, bazen kalp çarpıntısı yapıyor ve yemek yiyemiyorum. 1 güne etkisi geçiyor. Vücuttan atılmasına bağlı yani.
Gangsta, gerçeklikten uzaklaşıyor gibi hissediyorum aniden her şey yabancı geliyor. Nasıl bir şeymiş nasıl ulaştılar neden böyle bir şey yapıyor kullananlar kendilerine bilmiyorum ama delirmekten korkuyorum.
Maddeyi kullanmaya devam etseydin evet delirirdinDelirmekten korkuyorum böyle bir şey mümkün mü?
Amin.Aynı madde olduğunu pek düşünmüyorum ama Allah benim yaşadıklarımı dünyada yaşayan en kötü insana yaşatmasın.
Ankarada bulursunuz rahatlıkla .Benim psikoloğum var çok da iyi ama şu an karantina olduğu için sanirim bakmıyor.Ankara