• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyuşturucu madde bağımlılığı ve benım caresizliğim

Sen önemsemeye devam et arkadaşım, saçma sapan yorumlara sakın aldırma, önemli değil, ne olacakki, sıkıntı yapmıyorum, sende yapma diyen kendini bilmez arkadaşlara şunu söylüorum önemsememenizin sebebi esrarı kullanan kışinin sevgiliniz olmasımı, aynı evde yaşamıyo, ortak bi paydada buluşmuyo olmanızmı, bu kişi kocanız olsa gerçekten somut olarak bir hayatı paylaşıyo olsaydınız yine böyle olurmuydu fikriniz olmazdı olamazdı çünkü o pis şeyi içtiginde bi daha normale dönene kadar her halini yaşayacak olan sizsiniz.
Sanki konu sahibi bununla nasıl yaşarım diye sormuş oldu olacak konu sahibine sende içmeye başla deseydiniz, boş ve çözüm olmayacak hatta zarara kadar
götürecek yorumlarınızı kendinize saklayın, fuzuli yer kaplamayın...

kuşum ondan bişey olmaz yaa dert etme çok mu sapıtıyor ki.günümüzde çok yaygın ve çoğu avrupa ülkesinde legal kullanımı. benim erkek arkadaşım da kullanıyor. benim için hiç sıkıntı değil.canını sıkma

Eski bir konu ama iki üç defa okudum acaba yanlış mı okuyorum diye; ''aman ne dert ediyorsun altı üstü uyuşturucu işte''

Kullanmayıpta uyuşturucuya böyle bakanların var olduğunu bilmiyordum.

Eski bir konu ama iki üç defa okudum acaba yanlış mı okuyorum diye; ''aman ne dert ediyorsun altı üstü uyuşturucu işte''

Kullanmayıpta uyuşturucuya böyle bakanların var olduğunu bilmiyordum.

1Sen merhaba mesaj kutunu boşaltırmısın özelden bişiler yazmam gerek sana gitmiyor..

İşiniz zor 2 yıldır düzenli olarak alıyo ise artık bırakamaz yada profesyonel yardım alması lazım yoksa böyle devam eder.

Birde bişey sormak istiyorum . 2 yıldır içiyor dedınız hıc fızıksel degısım oldu mu ?

merhaba kızlar.. bu benım bagımlılıgım degıl ama 2 yıllık birlikteliğim olan erkek arkadasım madde bağımlısı ve bu konu benım canımı cok sıkıyor butun sorunlarımız bu yuzden o kadar sinirli anlayışsız biri oldu ki dayanamıyorum artık hep sözler veriliyor ama tutulmuyor benımde sinirlerim bozuldu alt üst oldu ne yapıcamı bılmıyorum cok caresizim onu bırakmak terketmek ıstemıyorum yanında olup yardımcı olmak ıstıyorum :KK43::KK43:
Canısı sana tecrübeyle sabit bi iki kelime yazmak için üye oldum. Bire bir yaşadığım şeyi söyleyeyim direk. Anlattığın bahanelere hergün bir yenisi ekleniyor. Ve aslasonu gelmiyor. Bi süre sonra dozu artınca paranoya yapmaya başlıyor. Hayatlarında hersey yolunda gitse bile pişmanlıklarına içiyorlar. Ve bu sadece esrarla kalmıyor emin ol. bi başkasının hayatını düzene sokmaya calısırken kendi hayatını dahada önemlisi ailenin hayatını tehlikeye atma. Evlenince diye başlayan hiç bir kelimeye inanma. Baba olunca da hayatına çeki düzen vereni görmedim. Kafa bulanıkken verilen sözler....

Back