esrar canım bagımlı degılım dıyor ama 1yıldır hele su son zamanlarda daha sık ıcmeye basladı sureklı bahaneler buluyor ıcmek ıcın neden ıctın dıyorum canım skkındı canımı sıkıyosun dıyo sureklı bahaneler ama ben farkındayımkı o nu ıcmek ıcın benı bahane edıyor
Mitler ve Gerçekler
1. Esrar bitki olduğu için güvenlidir.
Gerçek: Birçok bitki insan için zehirlidir.
2. Esrar kullanıcıları diğer uyuşturuculara geçmez.
Gerçek: Esrar diğer uyuşturuculara başlangıç noktasıdır.
3. Esrarın etkisi birkaç saatte geçer.
Gerçek: Esrar vücutta depolandığı için etkisi günlerce, haftalarca sürebilir.
4. Esrar stresi giderir.
Gerçek: Diğer uyuşturucularda olduğu gibi esrar sadece problemlerle yüzleşmeyi geciktirir. Depresyon yapabilir.
5. Esrar alkolden güvenlidir.
Gerçek: Esrar karsinojen bileşikler içerir ve diğer maddelere güvenli bir altenatif olarak düşünülmemelidir.
6. Esrar zihni açar.
Gerçek: Esrar zihni sisli hale getirir; bellek, konuşma, anlama, ve karar verme yeteneğini bozar.
7. Bugün esrar eskiden olduğundan daha daha güvenlidir.
Gerçek: Zirai gelişmeler esrarın potansını arttırmış ve başka tehlikeli bileşikler eklemiştir.
kuşum ondan bişey olmaz yaa dert etme çok mu sapıtıyor ki.günümüzde çok yaygın ve çoğu avrupa ülkesinde legal kullanımı. benim erkek arkadaşım da kullanıyor. benim için hiç sıkıntı değil.canını sıkma
merhaba kızlar.. bu benım bagımlılıgım degıl ama 2 yıllık birlikteliğim olan erkek arkadasım madde bağımlısı ve bu konu benım canımı cok sıkıyor butun sorunlarımız bu yuzden o kadar sinirli anlayışsız biri oldu ki dayanamıyorum artık hep sözler veriliyor ama tutulmuyor benımde sinirlerim bozuldu alt üst oldu ne yapıcamı bılmıyorum cok caresizim onu bırakmak terketmek ıstemıyorum yanında olup yardımcı olmak ıstıyorum
kuşum ondan bişey olmaz yaa dert etme çok mu sapıtıyor ki.günümüzde çok yaygın ve çoğu avrupa ülkesinde legal kullanımı. benim erkek arkadaşım da kullanıyor. benim için hiç sıkıntı değil.canını sıkma
Mitler ve Gerçekler
1. Esrar bitki olduğu için güvenlidir.
Gerçek: Birçok bitki insan için zehirlidir.
2. Esrar kullanıcıları diğer uyuşturuculara geçmez.
Gerçek: Esrar diğer uyuşturuculara başlangıç noktasıdır.
3. Esrarın etkisi birkaç saatte geçer.
Gerçek: Esrar vücutta depolandığı için etkisi günlerce, haftalarca sürebilir.
4. Esrar stresi giderir.
Gerçek: Diğer uyuşturucularda olduğu gibi esrar sadece problemlerle yüzleşmeyi geciktirir. Depresyon yapabilir.
5. Esrar alkolden güvenlidir.
Gerçek: Esrar karsinojen bileşikler içerir ve diğer maddelere güvenli bir altenatif olarak düşünülmemelidir.
6. Esrar zihni açar.
Gerçek: Esrar zihni sisli hale getirir; bellek, konuşma, anlama, ve karar verme yeteneğini bozar.
7. Bugün esrar eskiden olduğundan daha daha güvenlidir.
Gerçek: Zirai gelişmeler esrarın potansını arttırmış ve başka tehlikeli bileşikler eklemiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?