• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyuşturucu illeti ne yapmamız gerekiyor"

Ne biçim laf polis bir şeyyapmiyor ? PPolisin isini yapip yapmadigina karar vermek sizin Haddinize mi ? Yasalari mi belirliiyor polis ? Vayy arkadaş ben anlamiyorum bu zihniyeti k.ci sıkısinca imdatttt polisss issine gelmeyince polis bir şey yapmiyor ? Yasalari kimin belirlediğinide mi bilmiyorsun ?

"alo 183 aile, kadın, çocuk ve özürlü sosyal hizmet danışma hattı: sosyal hizmetler ve çocuk esirgeme kurumu’na bağlı olarak çalışan alo 183 hattı, şiddete uğrayan ya da uğrama riski taşıyan ve desteğe ihtiyacı olan kadınlara ve çocuklara psikolojik, hukuki ve ekonomik alanda danışmanlık hizmetleri sunmakta ve yararlanabilecekleri hizmet kuruluşları konusunda bilgi vermektedir.

alo 183 ücretsiz bir danışma hattıdır. 183 numarasını çevirerek aile içi şiddeti durdurmak için gerekli destek ve korumaya nasıl ulaşacağınız konusunda bilgi alabilirsiniz."

Çok sağolun bunu teyzeme ileticem teşekkür ederim

aslında doğru söylemiş teyzenız sessız sakın olur ama alkolde tetıklemez onu başka bır madde kullanıyor olabılır dıkkat edın bır ıllet var o halsnsyn gordururu ama ölümcül gercekten bonzai takip edin

Bende dedim acaba onu mu kullanıyo diye o değil diyo bilemiyorum valla ona mı başladı napıyo belli değil ki o çok zararlı değil mi sentetkmiş hemen öldürür diyolar Allah korusun ya onu da istemiyorum inanın tedavi olsa yazık daha gencecik çocuk yaa

Ne biçim laf polis bir şeyyapmiyor ? PPolisin isini yapip yapmadigina karar vermek sizin Haddinize mi ? Yasalari mi belirliiyor polis ? Vayy arkadaş ben anlamiyorum bu zihniyeti k.ci sıkısinca imdatttt polisss issine gelmeyince polis bir şey yapmiyor ? Yasalari kimin belirlediğinide mi bilmiyorsun ?
konumda düzenleme yaptım bir daha okuyun

Siz bir sakin olup yazanı doğru düzgün okuyun önce neyin agresifliği bu. Kadın zaten polis BILE hiçbirşey yapAmıyor demiş. Yeğenimizi polise şikayet etmeyi dahi göz aldık, ama yasalar sebebiyle polis bile çözüm bulamıyor demektir bu. Neresinden polis işini düzgün yapmıyor'u çıkardınız da insanlara saygısız, küfürlü cevaplar yazabiliyorsunuz?

Bende dedim acaba onu mu kullanıyo diye o değil diyo bilemiyorum valla ona mı başladı napıyo belli değil ki o çok zararlı değil mi sentetkmiş hemen öldürür diyolar Allah korusun ya onu da istemiyorum inanın tedavi olsa yazık daha gencecik çocuk yaa

20 yasindaki ergen bir erkege ona babalik yapabilecek biri lazim ,yani biraz kuvvet görmesi gerekiyor .Allah rahmet eylesin babasi vefat edince iyice basi bos kalmis gibi duruyor ,aileden bir büyük yokmu gel oglum konusalim diyebilecek.

Siz bir sakin olup yazanı doğru düzgün okuyun önce neyin agresifliği bu. Kadın zaten polis BILE hiçbirşey yapAmıyor demiş. Yeğenimizi polise şikayet etmeyi dahi göz aldık, ama yasalar sebebiyle polis bile çözüm bulamıyor demektir bu. Neresinden polis işini düzgün yapmıyor'u çıkardınız da insanlara saygısız, küfürlü cevaplar yazabiliyorsunuz?

Çok teşekkür ederim inanın sorunumuz o kadar büyük ki ben cevap bile yazamıyorum tam manasıyla bu sözlere. Anlamadan dinlemeden yargılanmak bu olsa gerek gerçekten polislere laf söylemiş olsaydım bu kadar üzülmezdim ama konum nereden nereye çekildi üstelik düzenleme yapıp yanlış anlaşıldıysam özür dilerim yazdım artık anlamayan arkadaşlara dicek bişey bulamıyorum gerçekten

20 yasindaki ergen bir erkege ona babalik yapabilecek biri lazim ,yani biraz kuvvet görmesi gerekiyor .Allah rahmet eylesin babasi vefat edince iyice basi bos kalmis gibi duruyor ,aileden bir büyük yokmu gel oglum konusalim diyebilecek.

Dayımlar var ama hepsi bursada boş buldu ortamı anlıycağınız benim babamda sessizdir yani alıp konuştular dayımlarda konuştu tmm yapmıcam bi daha diyor ayıkken öyle efendi ki insan inanıyo yapmıcağına ama herkes gidince yine aynı teyzeme

Dayımlar var ama hepsi bursada boş buldu ortamı anlıycağınız benim babamda sessizdir yani alıp konuştular dayımlarda konuştu tmm yapmıcam bi daha diyor ayıkken öyle efendi ki insan inanıyo yapmıcağına ama herkes gidince yine aynı teyzeme

Basi bos kalmis 20 yas tam babaya ihtiyac olan dönem ,dayisinin mutlaka onunla ilgilenmesi gerek .Teyzenin yalniz kalicagi kaldigi hissiyati onda olusmamali.O hissiyatla herseyi yapmayi göze alabiliyor.

Polis ne yapsin diyenlere bir sey diyecegim olmayacak kendi ailesine bir sey olsa neler yapabileceklerini biliyorsunuz benim verdigim vergilerle maas alan sevgili polis kardeslerimize o vergileri annelerinin etekleri altinda saklansin diye vermiyoruz..adelet yok kardesim benzer seyleri yasayan biri olarak Allahin adeletini bekleyeceksin dilerim bu dunyada sizede tecelli olur..

Basi bos kalmis 20 yas tam babaya ihtiyac olan dönem ,dayisinin mutlaka onunla ilgilenmesi gerek .Teyzenin yalniz kalicagi kaldigi hissiyati onda olusmamali.O hissiyatla herseyi yapmayi göze alabiliyor.
Kesinlikle doğru tespit teyzem dün ona ben yalnız değilim diye bağrdı demek bunu kullanıyo teyzeme karşı sonuçta bi annesi bi kız kardeşi var annesinin elinden babasının aylığını zorla alıp gidip harcıyo işte :(

Polis ne yapsin diyenlere bir sey diyecegim olmayacak kendi ailesine bir sey olsa neler yapabileceklerini biliyorsunuz benim verdigim vergilerle maas alan sevgili polis kardeslerimize o vergileri annelerinin etekleri altinda saklansin diye vermiyoruz..adelet yok kardesim benzer seyleri yasayan biri olarak Allahin adeletini bekleyeceksin dilerim bu dunyada sizede tecelli olur..

Amin inşallah . evet insanın canı yandığı zaman herkese laf söyleyebiliyo bu doğru onlarında emir aldığı bi yer var zaten yasa dediğimz şey olmadan yapamazlar kabul ama göz göre göre tehlike altında biz napıcaz bu durum gerçekten zor

Kesinlikle doğru tespit teyzem dün ona ben yalnız değilim diye bağrdı demek bunu kullanıyo teyzeme karşı sonuçta bi annesi bi kız kardeşi var annesinin elinden babasının aylığını zorla alıp gidip harcıyo işte :KK43:

Evet kullaniyor belli ,teyzene korkmamasini söyle mutlaka ailenin büyüklerinden erkek sözü gececek biriyle kulagini bükeceksiniz ,kisaca gözünü korkutacaksiniz yoksa daha cok zor günler yasar teyzen.Allah sizede kolaylik versin.

Evet kullaniyor belli ,teyzene korkmamasini söyle mutlaka ailenin büyüklerinden erkek sözü gececek biriyle kulagini bükeceksiniz ,kisaca gözünü korkutacaksiniz yoksa daha cok zor günler yasar teyzen.Allah sizede kolaylik versin.

Sağolun nerde varsa inşallah

Babam gazi cevremde ki insanların tanidigim şehit.laf soyletmem polise askere acisi büyük olabilir bise demiyorum.ama en ufacik dokundurma dahi olsa yapilmamali.Ben konu sahibine küfür etmedim düzgün oku!! Gece rahat uykunda uyuyorsan askerin.polisin sayesinde.En ufacik söz ya da dokundurma laf söylemeye kimsenin hakki yok.

Polis ne yapsin yazdiginiz.bir sey diyecegim olgündüz k kendi ailesine bir sey olsa neler yapabileceklerini biliyorsunuz benim verdigim vergilerle maas alan sevgili polis kardeslerimize o vergileri annelerinin etekleri altinda saklansin diye vermiyoruz..adelet yok kardesim benzer seyleri yasayan biri olarak Allahin adeletini bekleyeceksin dilerim bu dunyada sizede tecelli olur..
Savcilikta cok güzel delil olarak kullanilir.memura hakaret bu yazdiginiz.Sizi kınıyorum!!

Babam gazi cevremde ki insanların tanidigim şehit.laf soyletmem polise askere acisi büyük olabilir bise demiyorum.ama en ufacik dokundurma dahi olsa yapilmamali.Ben konu sahibine küfür etmedim düzgün oku!! Gece rahat uykunda uyuyorsan askerin.polisin sayesinde.En ufacik söz ya da dokundurma laf söylemeye kimsenin hakki yok.
Sen hangi hakla insanları bu şekilde azarlayabiliyorsun? Çocuk mu var senin karşında? Burda yardım bekleyen bir insan var şu yaptığına bak..Sanki ne dedi konu sahibi polisimi kötüledi? Öyle bir duruma geldi ki olay polis bile çaresiz kalmış birşey yapamıyor diyor..Hakaret mi etti saygısızlık mı yaptı? Ayrıca dipnot yazmış demek istediğim budur yanlış anlaşılmasın diye..Ayıptır ya yettiniz artık bazılarınız burda derdini anlatmaya çalışan insanların toplaşıp üstüne geliyorsunuz..Gidin öfkenizi başka yerde kusun kimse sizin stres topunuz değil burda biraz haddinizi bilin ya..!!!!

Back
X