• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyuşturucu illeti ne yapmamız gerekiyor"

Sen hangi hakla insanları bu şekilde azarlayabiliyorsun? Çocuk mu var senin karşında? Burda yardım bekleyen bir insan var şu yaptığına bak..Sanki ne dedi konu sahibi polisimi kötüledi? Öyle bir duruma geldi ki olay polis bile çaresiz kalmış birşey yapamıyor diyor..Hakaret mi etti saygısızlık mı yaptı? Ayrıca dipnot yazmış demek istediğim budur yanlış anlaşılmasın diye..Ayıptır ya yettiniz artık bazılarınız burda derdini anlatmaya çalışan insanların toplaşıp üstüne geliyorsunuz..Gidin öfkenizi başka yerde kusun kimse sizin stres topunuz değil burda biraz haddinizi bilin ya..!!!!
Askere polise en ufacik bir dokundurma dahi yapilsa sinirlenirimde ofkelenirimde !! Ben sadece konu sahibine değilgenel kkonuştum .Kimseyi de azarlamadim.Kimsenin hakki.olmadigini yazdim düzgün okuyun .lutfen

Hem ayrica dipnotu okumadim.sonra dedi konu sahibi düzenlemeyaptim diye zaten

Polis ne yapsin diyenlere bir sey diyecegim olmayacak kendi ailesine bir sey olsa neler yapabileceklerini biliyorsunuz benim verdigim vergilerle maas alan sevgili polis kardeslerimize o vergileri annelerinin etekleri altinda saklansin diye vermiyoruz..adelet yok kardesim benzer seyleri yasayan biri olarak Allahin adeletini bekleyeceksin dilerim bu dunyada sizede tecelli olur..

ahhh keşke müdahele etme hakkı olsa polisin elinde pek yetki yok maalesef, polis yakalıyor savcı bırakıyor
eşim çocuk şubede, ama çocuk demeye bin şahit isteyen kişilerle uğraşıyor, 18 yaşın altında diye çocuk muamelesi gören kişilerle, yeğeniniz o çocuk sıfatındaki suç makinelerinin yanında zemzemle yıkanmış gibi kalır
annesine tecavüz edip hamile bırakan var afedersiniz...ama 18 yaşından küçük ya çocuk güyaa
psikolog da rapor veriyorlar farik mümeyyiz değildir diye ama ne yaptığının da çoookkkk iyi farkında...seni beni suya götürüp susuz getirir hepsi
yoksa polis de istemez emin olun, bir saat önce yakalayıp savcının karşısına çıkardığı adamın serbest kalır kalmaz tekrar suç işlemesini sonra tekrar tutup getiriyor yasalar böyle maalesef....
18 yaşından büyüklere bakan diğer birimlerde aynen öyle, yeğeninizin yaptığı şeyleri savcı suç olarak görmüyor ki ne ceza verecekler ya da ne önlem alınabilir

Son düzenleme:
Askere polise en ufacik bir dokundurma dahi yapilsa sinirlenirimde ofkelenirimde !! Ben sadece konu sahibine değilgenel kkonuştum .Kimseyi de azarlamadim.Kimsenin hakki.olmadigini yazdim düzgün okuyun .lutfen
5.sayfada yazdığınız yoruma bir bakın..Kimse polise birşey dememiş ki o yoruma kadar..Sonrasında tek bir kişinin olumsuz yorumu var polisle ilgili,onuda alıntılayıp cevap vermişsiniz zaten..Yani o yazdığınız ilk yorum konu sahibine oluyor..Bende sizinle aynı düşüncedeyim polislik çok zor ve saygı duyulması gereken bir meslek..Hergün binlerce pislikle uğraşıyorlar..Canları hep tehlikede..Olumsuz birşey dense bende eleştirirdim..Fakat konu sahibi dokundurma bile yapmamış..Polis bile birşey yapamıyor yazmasaydı genellikle bizim yorumumuz karakola gidin polise şikayet edin olacaktı..O yüzden o da önceden belirtmiş..Durum o kadar kötü bir hal aldı ki polis bile birşey yapamıyor başka nereye başvurup yardım isteyebiliriz diyor..Hatta dipnot olarakta bunu belirtmiş..Bu yüzden tepki verilecek bir durum yok,bilgimiz yada bir fikrimiz varsa konu sahibine yardımcı olmamız gerekiyor bunu söylemek istiyorum..

Hanımlar dert bende değil ama teyzemde ve yakınımzda bunu görmek bir genci göz göre göre kaybetmek o kadar kötü birşey ki..

Daha 20 yaşında delikanlı etrafındaki kötü arkadaşları sayesinde bataklığa saplanmış durumda . Teyzeme ve kardeşi kuzenime zarar vercek diye ödümüz kopuyo polisler hiç bişey yapamıyolar alkol ve esrarı birlikte kullanıyo gözü hiç bir şey görmüyo. Ayıkkende yaptıkları için özür diliyo ağlıyo yapmıcam bi daha diyo fakat dışarı çıkıp eve dönüşü yine aynı ..

Tedavi için hastaneye gittiler doktorlar "bağımlı değil kendi istemezse zorla bişey yapamyız " diye saldılar..

İçip kafayı bulup kendinide kesiyo annesini kardeşini de tehtit ediyo geceleri gündüzleri yok . nolcak böyle nereye başvurulması lazım nolur akıl veren biri çıksın ?

Dipnot : Ben polis karşıtı değilim konumun başlığını belki yanlış telaffuz etmiş olabilirim ama annem içeride ağlıyo teyzem telefonun diğer ucunda.
artık napıcağımı bilemedn yazdım buraya sorunum çözüm odaklı lütfen polislere neden suç atıyosun napsın gibi cümleler yerine eşi kardeşi polis olan varsa sorup ne yapmamız konusunda belki bi bilgi versin ..
Bende biliyorum polislerinde bi emir altında çalıştığını yanlış anlaşıldıysam ayrıca özür dilerm ..
Alakasız belki ama polisler malesef henüz kendilerini koruyamiyolr. Tuzlucayr da halk evlerindeki insan bile demek istemedgm varlıklar eylem yapiolrdi. Etraftada sivil polisler varmış birkaçı anlamış polis olduklarını. Üç beş kişi saldırdı . Sasirdigim kısım diğer arkadaşları arabaya binip kaçtılar olan bir polise oldu

Hem ayrica dipnotu okumadim.sonra dedi konu sahibi düzenlemeyaptim diye zaten

Ben tek tek yazdığım da aynı tepkiler gelmeye devam ettiğim için sonunda dipnot düştüm. ve siz gerçekten ne haddinize diye bi azarlamada bulunduz vardır bişey diyip sesimi çıkarmadım bende bu ülkede yaşıyorum sevgilim askerden yeni geldi doğuda yaptı bende polis ve askere laf söylenmesine karşıyım ama gerçekten daha dinleyip anlamadn karşınızdakine sayıp duruyosunuz bir acınız varsa düşüncesini bilmediğinz birinden çıkarmayın öfkenizi lütfen .

5.sayfada yazdığınız yoruma bir bakın..Kimse polise birşey dememiş ki o yoruma kadar..Sonrasında tek bir kişinin olumsuz yorumu var polisle ilgili,onuda alıntılayıp cevap vermişsiniz zaten..Yani o yazdığınız ilk yorum konu sahibine oluyor..Bende sizinle aynı düşüncedeyim polislik çok zor ve saygı duyulması gereken bir meslek..Hergün binlerce pislikle uğraşıyorlar..Canları hep tehlikede..Olumsuz birşey dense bende eleştirirdim..Fakat konu sahibi dokundurma bile yapmamış..Polis bile birşey yapamıyor yazmasaydı genellikle bizim yorumumuz karakola gidin polise şikayet edin olacaktı..O yüzden o da önceden belirtmiş..Durum o kadar kötü bir hal aldı ki polis bile birşey yapamıyor başka nereye başvurup yardım isteyebiliriz diyor..Hatta dipnot olarakta bunu belirtmiş..Bu yüzden tepki verilecek bir durum yok,bilgimiz yada bir fikrimiz varsa konu sahibine yardımcı olmamız gerekiyor bunu söylemek istiyorum..

Çok teşekkür ederim düşüncelerimi dile getirdiğiniz için

ahhh keşke müdahele etme hakkı olsa polisin elinde pek yetki yok maalesef, polis yakalıyor savcı bırakıyor
eşim çocuk şubede, ama çocuk demeye bin şahit isteyen kişilerle uğraşıyor, 18 yaşın altında diye çocuk muamelesi gören kişilerle, yeğeniniz o çocuk sıfatındaki suç makinelerinin yanında zemzemle yıkanmış gibi kalır
annesine tecavüz edip hamile bırakan var afedersiniz...ama 18 yaşından küçük ya çocuk güyaa
psikolog da rapor veriyorlar farik mümeyyiz değildir diye ama ne yaptığının da çoookkkk iyi farkında...seni beni suya götürüp susuz getirir hepsi
yoksa polis de istemez emin olun, bir saat önce yakalayıp savcının karşısına çıkardığı adamın serbest kalır kalmaz tekrar suç işlemesini sonra tekrar tutup getiriyor yasalar böyle maalesef....
18 yaşından büyüklere bakan diğer birimlerde aynen öyle, yeğeninizin yaptığı şeyleri savcı suç olarak görmüyor ki ne ceza verecekler ya da ne önlem alınabilir

Doğrudur hani televizyonlara konu oluyor ya hep yaşanıyor bu olaylar ama hiç bir şey de değişim yok birilerinin bişey yapması lazım bu gerçekten büyük bi sorun etrafımzda çaresiz napıcağını bilmeyen o kadar insan var ki..

Çok teşekkür ederim düşüncelerimi dile getirdiğiniz için
6.sayfada yorumumu yaptım zaten ama bayan hala anlamamakta ısrar ediyor şimdi yine yazdım umarım bu sefer anlamıştır..Yardım bekleyen insanları azarladıkları zaman gerçekten deliriyorum artık..Ortada hiçbirşey yok bazı insanlar öfkelerini kusacak yer arıyorlar resmen ya..Bu siteyi çok seviyorum bazı üyeler gerçekten çok iyi ama bazıları beni çileden çıkartıyor resmen..Sırf amaç kavga etmek,sinir boşaltmak yani bazılarının...

6.sayfada yorumumu yaptım zaten ama bayan hala anlamamakta ısrar ediyor şimdi yine yazdım umarım bu sefer anlamıştır..Yardım bekleyen insanları azarladıkları zaman gerçekten deliriyorum artık..Ortada hiçbirşey yok bazı insanlar öfkelerini kusacak yer arıyorlar resmen ya..Bu siteyi çok seviyorum bazı üyeler gerçekten çok iyi ama bazıları beni çileden çıkartıyor resmen..Sırf amaç kavga etmek,sinir boşaltmak yani..

Bunu herkes defalarca söylüyor ama ben zaten kolay kolay konu açan değilim gerçekten sorunum varsa açıyrum ama bu saatten sonra cidden biraz daha düşünmem lazım ne dicekler diye asıl amaçtan taşıyo gerçekten

Bunu herkes defalarca söylüyor ama ben zaten kolay kolay konu açan değilim gerçekten sorunum varsa açıyrum ama bu saatten sonra cidden biraz daha düşünmem lazım ne dicekler diye asıl amaçtan taşıyo gerçekten
Gerçekten aklıbaşında,yardımsever,mantıklı yorumlar yapan birçok üye var burda onlara saygım sonsuz..Fakat bazıları var ki sırf olay çıkartmak için,karşı tarafı sinir etmek için,can sıkıntısından geçiyor bilgisayar başına neye kızdıysa yada ne sorunu varsa artık sinirini burda konu sahiplerinden yada üyelerden çıkartıyor..Benimde tartışmam olmuyormu tabiki oluyor ama yerine göre..Tepki verilecek şey var verilmeyecek şey var..Dediğim gibi bu siteyi seviyorum ama bazı üyelere çok sinir oluyorum gerçekten..Konu sahipleri ya konuyu kapattırıyorlar onlar yüzünden yada konu açmaya korkuyorlar..Burası bir derdim var bölümü,insanlar dertlerini anlatıp fikir almak için buraya yazıyorlar ama yemedikleri laf kalmıyor çok ayıp yani gerçekten çok ayıp...

uyuşturucu kullanmak suç değil satmak suç
teyzenize zarar verdi mi veya tehtit etti mi , bunlar varsa o şekilde canı tehlikede diye önlem alırlar zannedersem
işiniz zor gerçekten bu illetten bir an önce kurtulmasını diliyorum..

Polis bir şey yapamaz evet, önce kanunları öğrenin sonra konuşun. Bu ne ya polis günah keçisi olmuş. Çok biliyorsunuz dimi bu işleri. Ben eczacıyım gece yarısı iki manyak dükkanın camlarını indirdi, neden kırmızı reçete ile satılan ilaçları vermiyorum diye polis yakaladı ALLAH RAZI OLSUN polisten ee sonra ne oldu savcı serbest bıraktı.
Arkadaşımın eşi onu tehdit ediyor savcılığa gittik şikayette bulunduk savcı yakalama kararı çıkarttı polis yakaladı savcı gene serbest bıraktı. Kız şu an yurt dışında akrabasının yanında kaçtı resmen.
Başınıza bir şey geldiğinde imdaaat polis dersiniz ama. demeyin o zaman.

Konu sahibi bu yazdıklarımın seninle alakası yok sen zaten gerekli açıklamayı yapmışsın. Senin kuzenin kendi istemedikçe tedaviye almazlar. Ama kaymakamlığa gidip dilekçe verirseniz ancak o zaman polis zorla götürür
, götürmek zorunda kalır gittinimiz mi ? O zaman doğru hapishaneye.

uyuşturucu kullanmak suç değil satmak suç
teyzenize zarar verdi mi veya tehtit etti mi , bunlar varsa o şekilde canı tehlikede diye önlem alırlar zannedersem
işiniz zor gerçekten bu illetten bir an önce kurtulmasını diliyorum..
Kardeşi 13 yaşında o ve teyzem beraber suç duyursnda bulundular canımz tehlikede diye uzaklaştrma falan olmadı. Dışarıda da yaptığı şeyler var onlardan para cezası gelcek ödemezse ki teyzemin durumu yok ödeyeme içeri alıcaklar teyzmler suç duyursnda bulunduğu içinde ayrca ceza alırmış 3 yıl gibi

konu dışına çıkmış. polis işini yapıyo mu yapmıyo mu olmuş. Allah polisimizden de bizler için hizmet eden hepsinden de razı olsun, Rabbim yardımcıları olsun, hangi biriyle uğraşsınlar, ülkede o kadar manyak var ki topla topla bitmez.

bu polisin de işi değil savcının da, malesef kanunlar yeterli değil.
Teyzenizin Allah yardımcısı olsun, zor bir durum.

daha önce de yazdım. alo 183 ü aradığınızda evinize içinde psikologların da olduğu bir ekip gönderiyorlar ve gerçekten çok ilgileniyorlar. ne yapacağınız konusunda oldukça yardımcı oluyorlar. size ancak en iyi onlar yardımcı olabilir.

Tedavi olmak istemiyorsa bir şey yapamazsınız yani gidip zorla AMATEM'e yatıramazsınız... Dilekçe verip suç duyurusuda bulunmanız lazım... Dilekçe verirseniz karakola yazı gider poliste gelip alır götürür... O dilekçe nereye veriliyor onu bilmiyorum sanırım savcılığa...

Tedavi olmak istemiyorsa bir şey yapamazsınız yani gidip zorla AMATEM'e yatıramazsınız... Dilekçe verip suç duyurusuda bulunmanız lazım... Dilekçe verirseniz karakola yazı gider poliste gelip alır götürür... O dilekçe nereye veriliyor onu bilmiyorum sanırım savcılığa...
Teşekkürler bakalm ne olcak

aynı vaka bize de geldi kadının oğlu uyuşturucu kullanıyormuş böyle saldırıyormuş kadına , çocuğa yapabilecek bişey yok kadının üzerinden gittik hemen aile ve sosyal politikalar bakanlığına gidin rapor tutsunlar kadına şiddetten başvurun zorla tedavi ettirirler çocuğu yaşına bakmazlar.

Kullandığı uyuşturucu dediğiniz esrarsa eğer; bence kişilik bozukluğu var. Yani bağımlılıktan ziyade psikolojik rahatsızlık tetiklenio. Anlattığınızdan yola çıkarak konuşuyorum bu gibi durumlarda benim gözlemlediğim az bir alkol alsa bile kişilik değiştiriyor belli ki. Sabah özür diliyormuş çünkü. Demem o ki alkolik diye götürmeyin normal bi psikolojik rahatsızlığı var gibi götürün psikoloğa. Bu bir. İkincisi meşgalesi yok. Bu noktada ona inanabileceği bir yalan söyleyin. Meşgale verin eline. Kardeşinin hasta olduğunu paraya ihtiyaç duyduğunuzu mesela bunun için de geçici bir işe sokup sorumluluk verin. Üçüncüsünü şöyle açıklayım: yaramaz bir çoçuk elindeki boyaları duvara sürüyorsa YAPMA demeniz işe yaramaz, kağıdı gösterip gel burda yap demeniz lazım. Yani elindekini komple almak yerine alternatif sunmalısınız. Burda benim tavsiyem alkolden ölebileceği için sadece esrar verip (bunu bizzat ailesi versin al alkol yasak ama bunu iç deyip olayı meşrulaştırın. Çok geçmiş olsun en yakın zamanda düzelir umarım.

Valla bu kafada biten birsey benim en yakin arkadasim kullaniyodu hemde bonzai gece gunduz iciyodu hapiydi cigarasiydi birak diye yalvariyodum ters tepki veriyodu sonra kendisi koydu kafasina birakicam diye 9 aydir agzina hicbirsey surmedi halide cok iyi bunlar hep kafada bitiyo kendi iyi olmak istiycek once

Back
X