• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyuşturucu illeti ne yapmamız gerekiyor"

polisler yapmaz zaten siz kendi çarenizi kendiniz bulacaksanız sorun orada durum bunu polis yapamıyorsa biz ne yaparız demeniz vahim. bir kurum bulamazsınız zorla uyuşturucu tedavısı alınamaz
annem konuştu teyzemle şimdi teyzem karakola gitmiş konuşmuşlar imza attır kağıda söyleme ne olduğunu tedavi için alalım demişler bakalım nolcak

Iyi olduğu zamanlarda tecil bozurmaya ikna etse teyzeniz. Belki askere gitmek iyi gelir. Hani yabancılarda sert eğitim veren taugh love rehabilitasyon merkezleri vardır ya, Türkiye'de de askerlik aynı hesap.

Gitmiyo işte onlarıda öyle görünce bizde ne yapıcağımızı bilmiyoruz eniştem vefat etti 2 yıl sonra çocuk iyice azdı. Bir anne oğluna ölsün artık kurtulayım der mi ? bunu dedirtti sonunda gerçekten ne olcak bilmiyoruz tabi ki polislerinde imkanı bir yere kadar ama bizde bişey yapamadığımız için ne diyceğimi bilmiyorum
Anliyorum cok zor bi durum Allah evlatla imtihan etmesin kimseyi..

annem konuştu teyzemle şimdi teyzem karakola gitmiş konuşmuşlar imza attır kağıda söyleme ne olduğunu tedavi için alalım demişler bakalım nolcak

evet bunuda yapmıştı oluyor kandırıp imza attırmışlardı atarsa olur alırlar ama hastaneye gidince çok uzun kalmaz bilginiz olsun bir süre sonra tedavı olmak ıstemıyorum dediği an çıkarırlar 10 gun falan kalır ama o belge sizin ıcın kurtarıcınız olur ılerleyen zamanlarda saldırganlaştıgında daha cabuk mudahale edıyorlar

Anliyorum cok zor bi durum Allah evlatla imtihan etmesin kimseyi..
Amin gerçekten öyle

uzaklaştırma alsa ne olcak ki evladı onunda atsan atılmaz satsan satılmaz durumu tam bu işte çok zor en yakınımız halen uğraşıyor oğlu 30 kusur yaşına geldi halen kadın peşinde Allah ıyı ınsanlarla karşılaştırsın evlatlarımızı

Evet sinirle herşeyi söylüyo sonra oturup ağlıyo teyzemde neden böyle oldu diye gerçekten çok zor Rabbim kötü insanlardan uzak tutsun bizleri

evet bunuda yapmıştı oluyor kandırıp imza attırmışlardı atarsa olur alırlar ama hastaneye gidince çok uzun kalmaz bilginiz olsun bir süre sonra tedavı olmak ıstemıyorum dediği an çıkarırlar 10 gun falan kalır ama o belge sizin ıcın kurtarıcınız olur ılerleyen zamanlarda saldırganlaştıgında daha cabuk mudahale edıyorlar

tedavi bitmeden çıkarırlar yani istemiyorum dese bi tedavi olsa teyzem onun için evini taşıyıp gitmeyi bile düşünüyo ortamı değişsin bi işe girsin diye inş bu imzayı attırabilir şu ortamdan kurtulur

birde tedavi olması bazen daha kotu olabılır bılgın olsun normalde dedıgın madde saldırgan yapmaz onun farklı bıseyler olabılır yada farklı seyler kullanıyor olabılır aksine yatıştırır cok sakınleştırır tedavı olunca bir doz alıyorsa sonra ıkı doz gerekebılır ve ınan orada daha cok uyusturucu oluyor daha da dıkkat etmenız gereklı

birde tedavi olması bazen daha kotu olabılır bılgın olsun normalde dedıgın madde saldırgan yapmaz onun farklı bıseyler olabılır yada farklı seyler kullanıyor olabılır aksine yatıştırır cok sakınleştırır tedavı olunca bir doz alıyorsa sonra ıkı doz gerekebılır ve ınan orada daha cok uyusturucu oluyor daha da dıkkat etmenız gereklı

inanın ben tam bilmiyorum ne içiyo ama teyzem dün keşke sadece esrar kullansa ozmn gelip sessiz sedasız oluyo dedi onlarla üzerine bide alkol alıyolarmış ve halüsülasyon falan görmeye başladı artık diyo korkuyolar gerçekten hiç uyuyamıyolar bir şey yapcak diye

Polis napsin ??
Sucsuzsa ..
Gitsin tedavi olsun..
İcmis alkollu adama polis geliyor oninda cani teklikede amaan. Nyse sizin gibi polis dusmanlarina diuecek lafim yok. Devlete soyleyin yasa cikartimsn.. Kacdefa hirsz yakaladi esim ama serbest kaldi

Polis napsin ??
Sucsuzsa ..
Gitsin tedavi olsun..
İcmis alkollu adama polis geliyor oninda cani teklikede amaan. Nyse sizin gibi polis dusmanlarina diuecek lafim yok. Devlete soyleyin yasa cikartimsn.. Kacdefa hirsz yakaladi esim ama serbest kaldi

Ben polislere karşı değilim hanımefendi konum gerçekten yanlış anlaşldı şuan hatta konu adını nerden değiştirirm onu arıyorum amacım çözüm bulmak

Aynen kesinlikle 2 aydır çok iyiydi doktr haplar vermişti hastaneye yatmayı kabul etmedi diye günde 3 kere kullanıyodu uyutuyodu onlar onu ama 1 haftadır bırakmış onları yine başlmaş eski huyuna ve daha berbat şuan :KK43:
benim arkadasımın abisi de uyusturucu ve alkol bağımlısıydı.
3 yıl kadar çektiler çocugu..sonra ikna edip doktora götürdüler
amatem'de kaldı birkaç ay. ve kurtuldu çocuk da ailesi de..

umarım sizinkiler de kurtulur...

benim arkadasımın abisi de uyusturucu ve alkol bağımlısıydı.
3 yıl kadar çektiler çocugu..sonra ikna edip doktora götürdüler
amatem'de kaldı birkaç ay. ve kurtuldu çocuk da ailesi de..

umarım sizinkiler de kurtulur...

Amin inşallah çok sağolun tedaviyi bi kabul etse ortamıda değiştirebilse teyzem çok iyi olucak ozman bze sadece ikna etmek düşüyo yada o imzayı attırmak

"alo 183 aile, kadın, çocuk ve özürlü sosyal hizmet danışma hattı: sosyal hizmetler ve çocuk esirgeme kurumu’na bağlı olarak çalışan alo 183 hattı, şiddete uğrayan ya da uğrama riski taşıyan ve desteğe ihtiyacı olan kadınlara ve çocuklara psikolojik, hukuki ve ekonomik alanda danışmanlık hizmetleri sunmakta ve yararlanabilecekleri hizmet kuruluşları konusunda bilgi vermektedir.

alo 183 ücretsiz bir danışma hattıdır. 183 numarasını çevirerek aile içi şiddeti durdurmak için gerekli destek ve korumaya nasıl ulaşacağınız konusunda bilgi alabilirsiniz."

inanın ben tam bilmiyorum ne içiyo ama teyzem dün keşke sadece esrar kullansa ozmn gelip sessiz sedasız oluyo dedi onlarla üzerine bide alkol alıyolarmış ve halüsülasyon falan görmeye başladı artık diyo korkuyolar gerçekten hiç uyuyamıyolar bir şey yapcak diye

aslında doğru söylemiş teyzenız sessız sakın olur ama alkolde tetıklemez onu başka bır madde kullanıyor olabılır dıkkat edın bır ıllet var o halsnsyn gordururu ama ölümcül gercekten bonzai takip edin

Back
X