- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Hadi inşallah hiç görmemiş, yaşamamış gibi çıkar hastaneden, tertemiz zihinle.
Sizi de tebrik ederim, adım adım ilerliyor, bırakmıyorsunuz; umarım emeğinize değer; hayatını geri kazanır genç arkadaşınız.
Hadi bakalım inşallah kurtulur.
Amin ya çok sağolun arkadaşlar, bugün akşam kıyafet aldık pek bir şeyi yoktu yarın da bi iki kitap alayım ve not defteri alayım diyorum. Belki hastanedeki hislerini yazar, iyi gelir. Acaba nasıl bir kitap alsam? Ne tavsiye edersiniz? Heyecan macera olsa güzel olur, Jules Verne serisi falan mı alsam?
Hımmm, 3 gün sadece hiçbir şey kullanmasına izin vermiyorlar. 4.gün sonunda izin veriyorlar. Evet onu da düşünmüştüm. Güzel şeyler yazmak istiyorum. Daha da şevklenmesini istiyorum. Umarım her şey güzel olur.İlk iki hafta kalem kullandıracaklarını sanmam; içeride vardır hemşirelerin kalemleri, oradan talep ederse kontrollü bir şekilde verirler. Kitap, bilemedim... Belki siz bir deftere mektup gibi yazıp, duygularınızı dökerek "Yanındayız, başaracaksın biliyorum" ve benzeri cümlelerle bir destek güncesi yapabilirsiniz. O da devam eder.
Amin ya çok sağolun arkadaşlar, bugün akşam kıyafet aldık pek bir şeyi yoktu yarın da bi iki kitap alayım ve not defteri alayım diyorum. Belki hastanedeki hislerini yazar, iyi gelir. Acaba nasıl bir kitap alsam? Ne tavsiye edersiniz? Heyecan macera olsa güzel olur, Jules Verne serisi falan mı alsam?
Aslında Atilla Atalay daha mantıklı. Maddeden dolayı çok fazla odaklanamıyor. Ben yarın bi bakayım teşekkürler.Benim aklıma Atilla atalay kitapları geldi. Sıdıka'nın yazarı, kısa kısa genelde diyalog şeklinde öyküleri var, hem komik hem de kısa olduğu için odaklanması kolay olur diye düşündüm. Harry potter serisi de olabilir okumadıysa ya da fantastik edebiyat seviyorsa game of thrones, zaman çarkı filan öyle koca koca seriler, bir sararsa bayağı zaman geçirir onları okurken.
Hımmm, 3 gün sadece hiçbir şey kullanmasına izin vermiyorlar. 4.gün sonunda izin veriyorlar. Evet onu da düşünmüştüm. Güzel şeyler yazmak istiyorum. Daha da şevklenmesini istiyorum. Umarım her şey güzel olur.
Çok teşekkür ederim inşallah.O iki hafta dediğim hani krizlerin durumuna- bağımlıyı tanıyana-potansiyel zarar verme tahmini yapılana kadar takip edebilirler diye dedimdi, bir hafta diye biliyordum ben de en iyi tabloda. Öğrenmiş oldum.
Yazın siz, eşiniz de yazsın, kendisinden haberdar olup güzel dileklerini iletmek isteyenler de yazsın.
Umarım olur, olsun da. ^_^
İnşallah teşekkür ederim. Aslında puzzle alabilirim. Anlamlı bir şey çok güzel olur. TeşekkürlerEmekleriniz karşılığını bulacak inşallah.
Kendi kendine yapabileceği şeyler alsanız.Hobi setleri var.Az çok ilgisini bilirsiniz.Maket, puzlee, tek kişilik kutu
oyunları v.s.olabilir.
Çok şanslı kıymetini bilir umarım.
Cok sevindim :))Merhaba arkadaşlar, benim uyuşturucu adlı konum vardı. Aşşağıda linki: https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/uyusturucu.1046093/
Neyse pazartesi biz hastaneye gittik fakat çocuğun kimliği yok bir suçtan dolayı polisler almış daha doğrusu biri onu vurmuştu ve savcının karşısına çıkması gerekiyormuş. Karakol karakol kimlik aradık bulamadık neyse salı günü de gittik çıkartmaya annesini de aldığımız için geç oldu eşim de çalıştığı için sürekli müsait olamıyor.
Geçici kimlik belgesi alacaktık ama geç olduğu ve sırada da çok kişi olduğu için alamadık.
Çarşamba günü öğleden sonra yine annesiyle gittik hallettik geçici belgeyi aldık, geç olduğu için hastaneye gidemedik trafik çok oluyordu. Biz de bugün atladık gittik.
Bu arada Balıklı Rum’a gidecektik fakat önceden bağımlı olan kişilerle konuştuk ve Surp Pırgiç Ermeni Hastanesinin çok daha iyi olduğunu söylediler. Bugün gittik psikiyatristle görüştük bize izlenecek yolları anlattı, tabi önce çocukla görüştü. 21 gün yatış var ve kendisi istiyor bırakmak onun elinde, tabiki gereken her tür desteği biz yapacağız dedi doktor. İlk önce ilaç tedavisi uyguluyorlar işte uyutuyorlar falan , hiçbir şekilde uyuşturucu madde yok ilaçların içinde. Ve dışardan hiçbir şekilde içeriye bir şey konulmuyor, içerden de dışarı çıkmak yasak ancak hasta, güvenlik görevlileriyle çıkabiliyor en fazla bahçeye. Odası çok güzel 5 yıldızlı otel odası gibi. İnternet de var sosyal odaları da var. O da çok sevdi bırakıcam kararlıyım dedi. Ve biz onu oraya bıraktık geldik.
Tabi doktor masrafları söyleyince hemen gerek yok o kadar parayla kendimi kapatırım eve falan dedi çıktı dışarı ama tabiki böyle bir şey yok. Eşim ücreti ben ödüyorum sana ne oluyor dedi:)
Şimdilik oradaki görevliler de dahil çoğu kişiden memnun kaldık, psikiyatri servisi çok güzel zaten.
İnşallah çok güzel sonuçlar elde ederiz. Tek duamız şimdilik bu.
Önceki konudan herkese ilgisi için teşekkür ederim. Bilgilendirmek istedim.
Canım aslında dua etmekle alakalı bir kitap alabilirsiniz kendini daha iyi hisseder bir de pozitif düşünce ile ilgili kitapların iyi geleceğini düşünüyorum.İnşallah teşekkür ederim. Aslında puzzle alabilirim. Anlamlı bir şey çok güzel olur. Teşekkürler
İnşallah ya çok teşekkür ederim.Cok sevindim :))
Sizden de allah razi olsun genc bir insana yardimci oluyorsunuz.
Insallah en kisa surede tamamen iyilesir.
İnşallah çok teşekkürler. Bol bol dua etmesini söyledim. Hastanede her dine uygun ibadet odası var. Umarım güzel olur her şeyCanım aslında dua etmekle alakalı bir kitap alabilirsiniz kendini daha iyi hisseder bir de pozitif düşünce ile ilgili kitapların iyi geleceğini düşünüyorum.
Umarım zahmetinize rahmet verir Rabbim.
Allah sizden de razı olsun, çok teşekkür ederim. Amin.Gerçekten takdir edilesi bir insansınız Allah razı olsun sizden. İnşallah kurtulur bu illetten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?