esim iyi benimle ama ailesine olan bu cocuk zaafı nitelgindeki tavrı hosuam gitmiyo kaynanam her olayla aglar o kadar ki bana cok garip geliyo herkezin duyguları var ben bilmem annem aglasın evde huzursuzluk olsun bunlar cok garip kaynanam kocasının sırtına vurdu gip diye neden yanlıslıkla ayagına bastı ne biliyim kaynananım agzı cok bozuk pisss hep l altı konusuyo ama esim annesi haksızda olsa bisey demiyo ve bu bana cok yanlıs bi insanın annesi babası diye sadece kendisine degil kime yanlıs yaparsa yapsın eger bi yanlıs sa yanlıstır dogru 1 tane olur 2 degilEsin de ayni kalemden degilse, onlar gibi davranmıyor ve sana aile olup güven veriyorsa, bosanilmaz tabiki.. Aileler de önemli ama önce eş önemli, nasıl davranıyor vs .
işte esim farkında degil ailesinin kavgacı biri oldugunu amcalar küs teyzeler küs görümceler hicbi amcası teyzesi ablasını istemez eve sokmaz kaynatam masaya yumrugu vurup diyemiyor ki kapa ceneni be kadın görümcedem sen bu aileden cıktın yeter huzur ver benim kardesim bu eve gircek diyemiyoAynen benim durumum. Eşimin ailesi herkesle küs, sadece kendi içlerinde iyiler. Onlardan başkası pis, fesat insanlar onlarsa mükemmel. Benim kayınpeder de karışmaz hiç bişeye, beni bile zar zor istedi babamdan.
Şu an görüşmüyoruz, kendi oğullarını da küstürdüler çünkü. Bu bayramda gitmedik evlerine, nerdeyse bir senedir küsüz.
Düğünümüzden sonra bi kere bile ailemi aramadılar, yanlarına gitmediler. Hiç bir şekilde görüşmüyorlar. Kendileri üstünu benim ailemi beğenmiyorlar akıllarınca.
Ne diyeyim limoncu, zor ailelere gelin gitmişiz. Ben artık umudumu kestim hepsinden. O yüzden çocuğum olsa bile yakınlaşmayı düşünmüyorum. Kendileri soğuttular bizi. Muhtemelen bu şehirde de kalıcı değiliz, çocuğum nene dede tanımasın napim. İsterdim iyi olmayı ama zorlamamak lazım bazen.
Sana tavsiyem, sakın aile yüzünden falan boşanmayı düşünme. Çok mu rahatsız oluyorsun görüşme. Eşin de madem kırılıyor onlara araya mesafe koysun. Mesela her çağırdıklarında gitmesin. Tepkisini göstersin.
Eğer çok nadir görüşüyorsanız laflarına kulak asmayın, yanlarında hep mutlu mesut olun.
esin senin ailene karsi nasil peki?esim iyi benimle ama ailesine olan bu cocuk zaafı nitelgindeki tavrı hosuam gitmiyo kaynanam her olayla aglar o kadar ki bana cok garip geliyo herkezin duyguları var ben bilmem annem aglasın evde huzursuzluk olsun bunlar cok garip kaynanam kocasının sırtına vurdu gip diye neden yanlıslıkla ayagına bastı ne biliyim kaynananım agzı cok bozuk pisss hep l altı konusuyo ama esim annesi haksızda olsa bisey demiyo ve bu bana cok yanlıs bi insanın annesi babası diye sadece kendisine degil kime yanlıs yaparsa yapsın eger bi yanlıs sa yanlıstır dogru 1 tane olur 2 degil
bi yanım diyor aman cocugum olsun bosanırsamda bana hayat arkdadası olur bi yanımda cocuk olmadan ayrıl ama elle tutulur bisey yok
cok ii babam ön yargılı olmasına ragmen esim aileme cok ii ama babamın sözleri cok dogru esimin tarafını cok ii tanıyor aynı mahalle aynı semt cocukları babamın dedigi cok dogruymus onlar bizim gibi degil dedi mesela kaynanam kız kardesine bile en ufak bi kavgada ne yedirdi ne icirdim diye bas bas bagırır hatta en son kızınada aynı seyi yaptı bütün sokagı anlattı sonra hic bisey olmamıs gibi barısıyolar madem barıscak ceneni tutucaksın arkadasımesin senin ailene karsi nasil peki?
bosanma dusuncesi aklina dustuyse, uzun vadeli bakmiyorsun bu evlilige? esine guvenmiyorsun sanki?cok ii babam ön yargılı olmasına ragmen esim aileme cok ii ama babamın sözleri cok dogru esimin tarafını cok ii tanıyor aynı mahalle aynı semt cocukları babamın dedigi cok dogruymus onlar bizim gibi degil dedi mesela kaynanam kız kardesine bile en ufak bi kavgada ne yedirdi ne icirdim diye bas bas bagırır hatta en son kızınada aynı seyi yaptı bütün sokagı anlattı sonra hic bisey olmamıs gibi barısıyolar madem barıscak ceneni tutucaksın arkadasım
esim de suan kızıyorum her bayram oraya gidilmez 3 4 gün kalıyoruz baska sehirde diye 1 gn sonra kavga baslıyo
diyorum bayramdan önce git yada sonra her tatilde esim ailesinin yanına gitmesi cok garip geliyo benle yasa hayatını tatil demek esle eglenmek demei her izinin 15 günü 1 hafta tatil bi hafta kaynana olması belkide kaynana ii olsa bende ii olurum ama 2 zıt kutup gibiyiz
kadın 8 senedir gelinine bi sey hazırlamadı yuhh bee
bilemiyorum babamın ahınımı aldım acama diyorum bu aileye gelin oldum benim yapımada ters hadi diyorum bi bayram git birinde gitme ama esimin onlaral olan diyalogları beni cıldırtıyor araya biraz mesafe soksun istiyorum haklıyı haksızı görsün söylesin istiyorum ama esimde o yokbosanma dusuncesi aklina dustuyse, uzun vadeli bakmiyorsun bu evlilige? esine guvenmiyorsun sanki?
ne kadar oldu ki evleneli?bilemiyorum babamın ahınımı aldım acama diyorum bu aileye gelin oldum benim yapımada ters hadi diyorum bi bayram git birinde gitme ama esimin onlaral olan diyalogları beni cıldırtıyor araya biraz mesafe soksun istiyorum haklıyı haksızı görsün söylesin istiyorum ama esimde o yok
onlara karsı bu kadar savunmasız olması beni deli ediyor
aile yüzünden boşanılacağını düşünmüyorum. çok gereksiz bir durum sadece dikkatli olmanız yeterli.dün esim icin cok can sıkıcı benim icinde onlardan nefret etmem icin bi sebep daha ortaya cıktı
kaynanam ve görümcem esimi 1 saat aglattılar hemde aptal saptal bi konudan hep böyle yapıyolar esimde cocuk gibi 40 yasında adam cocuk gibi aglıyor onların karsısında
kaynananm ordan gazlıyo esim kalp krızi gecircekti su gibi oldu terden aglamaktan sonra hic bisey olmamıs gibi 1 saat konustukta sonra kapattılar ailesi cok lanet bi aile kimse birbiriyle konusmuyror bu ikisi öyle cifkefki amda dayı hala teyze hepsi kavgalı bunlar yüzünden
bu arada kaynanam bi oglunuda bosattı ilk biz evlenmis olsak eminin o ayrılanlar biz olurduk bana ilk gelindeli gibi degil cünkü millet dicek hep mi gelinlerde suc sizde hic mi suc yok bayramda kimse gelmedi evine düsünün annesinden baskasınada gidemedi herkezle kavgalı herkezle düsman
annesiyle zaten anlasamıyorz tamam cok sık görüsmüyoruz ama kadın i2 gün sonra baslıyo laf sokmaya ve esim duymuyo takma diyo sana öyle gelmistir diyo ama öyle degil kaynatam deseniz adamı evde sayan yok zaten baba koca korkusu olmadıgı icin bu ikisinde costuda costular
simdi esimi cok seviyorum ama bi cocugum olsa bunlar daha icli dıslı olur bosancak ille görmek isterler falan suan cocugum yok bi yanım babam cok haklıymıs diyor onlar cifkef o insanlarla biz asla anlasaayız demisti cok dogur o sülaledeki herkez vukaatlı diye
bosanılcak bisey yok diyen olabilir belki ama bilemiyorum siz sorun ben yazıyım dertlesmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?