• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyuşma!

zeynomm

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2008
103
0
641
40
Diğer
merhabalar belimden ayak parmak uçlarıma kadar ve el parmaklarımdada dahil bir uyuşma var.her hangi bir ağrı sızı söz konusu diğil ama şiddetli olmasada sürekli bir baş ağrım var bu konuda bilgisi olan benımle paylaşabilirmi?2 çocuktan dolayı bir yorgunluk söz konusu diye düşündüm ama 2 aydır sürmekte bu durum...

rabbim acil şifa versin cümlemize inş.nöroloji dalında çok iyi bir prof.görünmen şart çok yorum yapmak istemiyorum arkadaşım.

rabbim acil şifa versin cümlemize inş.nöroloji dalında çok iyi bir prof.görünmen şart çok yorum yapmak istemiyorum arkadaşım.

ne demek ki şimdi bu korktum valla:(doktora gitmedim ama geçti.şuan baş ağrısı çekiyorum ara ara giriyor acaba konuyla bağlantılımıdır...ama bir bildiğin varsa yorumla lütfen merak ettim şimdi...

Selamlar benim de sol elimde yüzük ve serçe parmağımın uç kısımlarında uyuşma, hissizlik, karıncalaşma vardı nörolojiya gittim.. parmak dirsek mr çekimi istedi doktor yaotırdım ama henüz sonuçlarını almadım daha.. Muhtemelen sinir sıkışmasıdır dedi doktor..

Back