Uyuşma sorunu

leyya88

teyzesinin birtanesiiii
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
2.477
31
113
- Yurtdışı
Selam kizlar, size bir sorum olacak, aslinda en iyisi doktora gitmek ama şu an hiç zamanim yok
Benim arada sirada gece uyurken elim uyuşur, uykudan uyanirim, ama hiç önemsemezdim ta ki anneme söyleyene kadar, bana bayagi kizdi neden doktora gitmiyorsun diye falan, ama dedigim gibi zamanim yok şu an.

Ve şimdi, iki haftada en az 10 kere gülerken veya esnerken çenem uyuşuyor, ve en az 5 kerede kaburgalarim uyuştu ya gülerken yada müzik koyup oynarken

Sizce neden olabilir? Boyle birşey yaşayan varmi?

geçmiş olsun, nörolojik bi sebep olabilir.
psikolojik bi rahatsızlık genelde uykudan uyandırmaz.
direk bu hastalığın belirtisi denemez uyuşma için
bence önce nörolojiye gidin, olmadı onlar yönlendirir zaten.

şaşirdim böyle önemli bir sorun olabilirmi yani?
geçen hafta televizyonun karşisinda uyumuşum uzanipta rahattim yani, ve uyandigim an bacagim öyle uyuştuki üç agrisini çektim

şaşirdim böyle önemli bir sorun olabilirmi yani?
geçen hafta televizyonun karşisinda uyumuşum uzanipta rahattim yani, ve uyandigim an bacagim öyle uyuştuki üç agrisini çektim

sadece sinir sıkışması da olabilir hani önemli bir rahatsızlık olmayabilir.
ama dolaşım bozukluğu da olabilir, uyuşmaya sebep olarak ilk ikisi geldi benim aklıma.
o yüzden nörolojiye gidin dedim. doktora gidip uzman görüşü almadan endişelenmenize gerek yok

tamam canim teşekkûr ederim bir ay sonra gidebilirim

Kesinlikle doktora gitmelisin benim kafamda sinirlenince uyuşurdu şimdi yok gitmedim ama hep aklımda..

Sen patronuna söyle izin alda git önemli olabilir.

Ben elde uyuşma çok yaşarım uyurken canım bazı geceler kolumu hiç hissetmem uykudan uyanıp kolumu aşağı tutuyorum kanın dağılması için, b12 eksikliği ve kansızlık bendekinin sebebi.. Ancak senin farklı uzuvlarında da aynı sorunun olması enteresan, farklı bir sebebi olabilir.. Doktoru kesinlikle ertelememelisin.. Geçmiş olsun..

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…