- 30 Eylül 2022
- 2.410
- 3.293
-
- Konu Sahibi Denizasafhayalim
Fiziksel olarak hiç bir sorunum yok normal hayatıma devam ediyorum tutmayla alakalı da birşey yok gebelikle alakalı olabilir belki dedi eşim doktora mutlaka soracağım ama konuşmak istedim şuanDoktora gidin?
Çok yorgundum çok geç uyumuştum bende hep uyanıp gidiyorum normalde ama bayılmış gibi olmuşum anlamadım hicBen de hamileyim hayatımda ilk defa tam altıma yapacakken uyandım son anda mesanemiz çok doluyor hamilelikte normal kabul ediliyorsürekli olacak bir durum olduğunu düşünmüyorum
Hiç kafaya takma kontrol muayenende doktor da söyler normal diyeÇok yorgundum çok geç uyumuştum bende hep uyanıp gidiyorum normalde ama bayılmış gibi olmuşum anlamadım hic
Normaldir inşallah bir daha başıma gelmez hiç hissetmemişim çok kötü oldum uyaninca kan sandımHiç kafaya takma kontrol muayenende doktor da söyler normal diye
eşiniz de sizinle birlikte mi yatıyor? Sizde herhangi bir şekilde kasılma vs fark etmiş mi? Endişelendirmek için söylemiyorum, sizinle hiçbir şekilde alakası olmayabilir, devam ederse nörolojiye başvurun. Epilepsi hastalarında nöbet sonrası altına kaçırma, hatırlamama, zaman zaman hafıza kaygı, bir yerlerin morarması ama nasıl olduğunu bilememe vb şeyler sık görülür. Ne olur ne olmaz kontrol ettirmekte fayda var diye düşünüyorum. Çocuğum epilepsi hastası olduğu için altına kaçırma ve hatırlamama bu çağrışımı yapıyor bende.Normaldir inşallah bir daha başıma gelmez hiç hissetmemişim çok kötü oldum uyaninca kan sandım
Eşim salondaydi hava çok sıcak ben normalde çok hafif uyurum gerçekten herşeye uyanırım ama buna uyanmamak beni tedirgin etti bir yandan da stres içindeyim Ocak ayıinda kaybettiğim bebeğim yaşasaydı bu hafta doğumu olacaktı çok şukur bir daha hamileyim ama o bebeğimi kaybettiğim haftadayim kendimden bu kadar geçmeme sebeb olur mu acaba stres üzüntü eşim çok derin uyur zaten kasilsam da hissetmez daha önce hiç yaşamadım nörolojiye mi gitmeliyim kadın doğuma mı sormaliyim üroloji mi bakar hiç bilmiyorum şuaneşiniz de sizinle birlikte mi yatıyor? Sizde herhangi bir şekilde kasılma vs fark etmiş mi? Endişelendirmek için söylemiyorum, sizinle hiçbir şekilde alakası olmayabilir, devam ederse nörolojiye başvurun. Epilepsi hastalarında nöbet sonrası altına kaçırma, hatırlamama, zaman zaman hafıza kaygı, bir yerlerin morarması ama nasıl olduğunu bilememe vb şeyler sık görülür. Ne olur ne olmaz kontrol ettirmekte fayda var diye düşünüyorum. Çocuğum epilepsi hastası olduğu için altına kaçırma ve hatırlamama bu çağrışımı yapıyor bende.
Gideceğim inşallah teşekkür ederimRahim büyüdüğü için mesaneye baskı yapıyordur ondan olabilir.Siz yine de doktora gidip muayenenizi olun,amniyon sıvısıni kontrol eder.
Allah razı olsun inşallah gideceğim umarım bir daha yaşamam böyle birşeyiÇok geçmiş olsun gebelikle alakalı olabilir ama içinizi rahatlatmak için rahim ve mesaneye bir baktırın, Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin
Eşim salondaydi hava çok sıcak ben normalde çok hafif uyurum gerçekten herşeye uyanırım ama buna uyanmamak beni tedirgin etti bir yandan da stres içindeyim Ocak ayıinda kaybettiğim bebeğim yaşasaydı bu hafta doğumu olacaktı çok şukur bir daha hamileyim ama o bebeğimi kaybettiğim haftadayim kendimden bu kadar geçmeme sebeb olur mu acaba stres üzüntü eşim çok derin uyur zaten kasilsam da hissetmez daha önce hiç yaşamadım nörolojiye mi gitmeliyim kadın doğuma mı sormaliyim üroloji mi bakar hiç bilmiyorum şuan
Bebek daha sekiz haftalık bu kadar su olması imkansız bariz işemişim malesef anladım onu doktora gideceğim dün çok korkarak uyudum ama olmadı çok şükürBebeğin suyuna baktırdınız mı bunu yaşadıktan sonra?
Kaybettiğim bebeğimin yaşasaydı doğum haftasıydi gündüz uygulamadan ona bakmıştım galiba sabaha karşı rüyayla karışık suyumun geldiğini gördüm öyle anımsıyorum ama bir an önce doktora gidip soracağımİnşallah nörolojik değildir. Eşinizden bir süre yanınızda yatmasını isteyin bence. Stresle alakalı olmayabilir, streste büyük çoğunlukla uyku eksikliği/bozulması görüyoruz genelde. Ama gene de belli olmaz. Öncelikle kasın doğum, sonra üroloji, olmadı kontrol amaçlı nöroloji yapabilirsiniz bence.