Uyurken hiç fark etmeden altına kaçırma

Denizasafhayalim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2022
2.410
3.293
28 yaşındayım daha önce başıma böyle şeyler hiç gelmezdi ama Ocak ayında kürtaj oldum o zamandan beri bu ikinci nasıl oluyor anlamıyorum ıslaklıkla uyandım sabah şuan 8 haftalık hamileyim kan sandım başta ve aklım çıktı ama işemişim ve uyumaya devam etmişim öyle az buzda değil olduğu gibi bırakmışım temizleyebildigim kadar temizledim ama moralim inanilmaz bozuldu gün içinde hiç böyle şeyler olmuyor bu neden olabilir bu yaşta stresle alakalı mıdır ne yapacağımı bilmiyorum

Ben de hamileyim hayatımda ilk defa tam altıma yapacakken uyandım son anda mesanemiz çok doluyor hamilelikte normal kabul ediliyor 🙏🏻 sürekli olacak bir durum olduğunu düşünmüyorum

Normaldir inşallah bir daha başıma gelmez hiç hissetmemişim çok kötü oldum uyaninca kan sandım
eşiniz de sizinle birlikte mi yatıyor? Sizde herhangi bir şekilde kasılma vs fark etmiş mi? Endişelendirmek için söylemiyorum, sizinle hiçbir şekilde alakası olmayabilir, devam ederse nörolojiye başvurun. Epilepsi hastalarında nöbet sonrası altına kaçırma, hatırlamama, zaman zaman hafıza kaygı, bir yerlerin morarması ama nasıl olduğunu bilememe vb şeyler sık görülür. Ne olur ne olmaz kontrol ettirmekte fayda var diye düşünüyorum. Çocuğum epilepsi hastası olduğu için altına kaçırma ve hatırlamama bu çağrışımı yapıyor bende.

eşiniz de sizinle birlikte mi yatıyor? Sizde herhangi bir şekilde kasılma vs fark etmiş mi? Endişelendirmek için söylemiyorum, sizinle hiçbir şekilde alakası olmayabilir, devam ederse nörolojiye başvurun. Epilepsi hastalarında nöbet sonrası altına kaçırma, hatırlamama, zaman zaman hafıza kaygı, bir yerlerin morarması ama nasıl olduğunu bilememe vb şeyler sık görülür. Ne olur ne olmaz kontrol ettirmekte fayda var diye düşünüyorum. Çocuğum epilepsi hastası olduğu için altına kaçırma ve hatırlamama bu çağrışımı yapıyor bende.
Eşim salondaydi hava çok sıcak ben normalde çok hafif uyurum gerçekten herşeye uyanırım ama buna uyanmamak beni tedirgin etti bir yandan da stres içindeyim Ocak ayıinda kaybettiğim bebeğim yaşasaydı bu hafta doğumu olacaktı çok şukur bir daha hamileyim ama o bebeğimi kaybettiğim haftadayim kendimden bu kadar geçmeme sebeb olur mu acaba stres üzüntü eşim çok derin uyur zaten kasilsam da hissetmez daha önce hiç yaşamadım nörolojiye mi gitmeliyim kadın doğuma mı sormaliyim üroloji mi bakar hiç bilmiyorum şuan

Rahim büyüdüğü için mesaneye baskı yapıyordur ondan olabilir.Siz yine de doktora gidip muayenenizi olun,amniyon sıvısıni kontrol eder.

Çok geçmiş olsun gebelikle alakalı olabilir ama içinizi rahatlatmak için rahim ve mesaneye bir baktırın, Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin🙏

Eşim salondaydi hava çok sıcak ben normalde çok hafif uyurum gerçekten herşeye uyanırım ama buna uyanmamak beni tedirgin etti bir yandan da stres içindeyim Ocak ayıinda kaybettiğim bebeğim yaşasaydı bu hafta doğumu olacaktı çok şukur bir daha hamileyim ama o bebeğimi kaybettiğim haftadayim kendimden bu kadar geçmeme sebeb olur mu acaba stres üzüntü eşim çok derin uyur zaten kasilsam da hissetmez daha önce hiç yaşamadım nörolojiye mi gitmeliyim kadın doğuma mı sormaliyim üroloji mi bakar hiç bilmiyorum şuan

İnşallah nörolojik değildir. Eşinizden bir süre yanınızda yatmasını isteyin bence. Stresle alakalı olmayabilir, streste büyük çoğunlukla uyku eksikliği/bozulması görüyoruz genelde. Ama gene de belli olmaz. Öncelikle kasın doğum, sonra üroloji, olmadı kontrol amaçlı nöroloji yapabilirsiniz bence.

İnşallah nörolojik değildir. Eşinizden bir süre yanınızda yatmasını isteyin bence. Stresle alakalı olmayabilir, streste büyük çoğunlukla uyku eksikliği/bozulması görüyoruz genelde. Ama gene de belli olmaz. Öncelikle kasın doğum, sonra üroloji, olmadı kontrol amaçlı nöroloji yapabilirsiniz bence.
Kaybettiğim bebeğimin yaşasaydı doğum haftasıydi gündüz uygulamadan ona bakmıştım galiba sabaha karşı rüyayla karışık suyumun geldiğini gördüm öyle anımsıyorum ama bir an önce doktora gidip soracağım

X