Uyurken ağzından salya akan var mı?

ikiminikprenses

İki minik prenses ve bir prens 👧🏻👧🏻🧒
Pro Üye
1 Mayıs 2007
6.937
3.265
Kızlar benim böyle bir sorunum var.her zaman olmasada bazen uyurken agzımdan salya akıyo nedendir.yada böyle olan varmı aranızda.neler yapılabilir.

Benimde ara ara oluyo malesef ama nedenini çözemedim. Bağırsaklarımda kurt olduğunu sanmıyorum çünkü ne yesem yarıyoo öyle olanlar zayıf olurmuşya. Nedenini bilen varsa bende merak ediyorum.

kızlar eşimdede ara ara oluyo ama gaita yani dışkı testi fılan yaptırdık vede kurt fılan çıkmadı.ee o halde nerde peki problem.

Salya sürekli akıyorsa kronik sinüzitte olabilir diye okumuştum ben.
Ama bunun dışında her türlü burun-boğaz enfeksiyonunda da uyurken burun kanalları tıkalı olduğu için mecburen ağızdan nefes alıyoruz ve olay gerçekleşiyor tahminimce.

Zavana,yorgunken ağzımızı kapamaya bile halimiz olmuyo,ondan oluyodur.Çünkü ben de çok geç uyuduğumda aynı sorunu yaşıyorum.:)

Ara sıra bende de olur. Kızımdada oluyor. Dr. sordum bitür parazitten olduğunu söyledi. İlaç verdi ama ara sıra olduğu için kullanmak istemedim.

bu konu çok iyi geldi bana. bide benim bi tane dişim var, ara sıra oda kanıyor, bide ağzım akıyor. sabaha bi kalkıyorum yastık falan hep kan. dişimi çektirmem gerekiyor ama çok korkuyorum:KK43: aslında çok çektirdim dişlerimi, acımadığını da biliyorum ama yinede korkuyorum işte. psikolojik galiba :KK43:(

Işin ilginç tarafı ben dişlerimi sıkarak uyurum.diş gıcırtmasıda var bende.ama hangi aralık agzım açılıyor ve su akıyo anlamıyorum...bazen daha tam dalmadan akıverdigini bile hissediyorum ve akmadan yakalayıveriyorum :)))

canım ondanmıdır ya bide ben boş emzik olurya onu çok kullandım 2.sınıfa kadar 8 yaşındaydım bıraktığımda acaba ondanda oluyor olabilirmi yine bazı geceler uyurken emzik emiyormuşum gibi oluyormuş yani annem öyle söylüyor kafamçokkarıştı
Cidden çok uzun bir süre emzik kullanmışsın canım.
Annen haklı olabilir;belki de uykularında emzik alışkanlığın devam ediyordur.
Şöyle düşünüyorum bilinçaltın hâlâ emzik alışkanlığını sürdürüyo olabilir.
Neticede uyurken bilincimiz kapalı; bilinçaltımız çalışıyor.
Kimbilir,olabilir yani..

bu konu çok iyi geldi bana. bide benim bi tane dişim var, ara sıra oda kanıyor, bide ağzım akıyor. sabaha bi kalkıyorum yastık falan hep kan. dişimi çektirmem gerekiyor ama çok korkuyorum:KK43: aslında çok çektirdim dişlerimi, acımadığını da biliyorum ama yinede korkuyorum işte. psikolojik galiba :KK43:(

Işin ilginç tarafı ben dişlerimi sıkarak uyurum.diş gıcırtmasıda var bende.ama hangi aralık agzım açılıyor ve su akıyo anlamıyorum...bazen daha tam dalmadan akıverdigini bile hissediyorum ve akmadan yakalayıveriyorum :)))

Şimdi bakınca ikinizin de dişle ilgili sıkıntıları var ve salyadan şikayetçisiniz.CADIARZU
Genellersek her türlü diş,burun ve boğaz probleminde salya olabiliyor demekki.
Mesela doğuştan burnunda kemik olup,yeterince nefes alamayan biri de uyurken salya akıtabilir.

benim bademcik probemim olduğu bir dönemde bunu neredeyse hergece yaşıyordum.. ama benim burnuumda sorunluydu rahat nefes alamama problemim vadı.. rahat nefes alamadığımda ağzını kullandığım için sabahları sizlerin durumunuzda kalkardım.. daha sonra ameliyat oldum kısa bir süre daha kan akıtmaya devam ettikten sonra şuan genel anlamda hiç bir problemim kalmadı.. sanırım sizlerinde burnunuzda sorun var gibi geliyor bana.. bunu en iyi öğrenmenin yoluda elbette bir doktora gitmek..bilmeniz gereken bunu çok insan yaşıyor buda sır olarak sakladığımız şeylerden biri aslında sadece basit bir hastalık gizlemeye gerek yok.....

agızdan salya akması bır barsaklarda parazıt olma olasıgı 2. tukruk bezlerının çok çalısması ıkı secenek var artık sen karar ver canım.

horlayan kişilerde oluyor birde...yakın arkadşımda da benzer sorun vardı..misafirliğe giderken havlu alıyordu yanına hep,yastığına koyuyordu..zor bir durum tabi...çaresi vardır umarımmm.

geçmiş olsun canım hemn dr a sorucam bunu, bir dr gittin mi ki sen bunun için aslında küçük gibi görünen ama büyük bir sorun bu cannım ya bir git bakalım ne dicek sana....

Cnm aslında hiç doktora da gitmedim biliyomusun.bişey dicem komik gelcek sana ben hastanede çalışıyorum üstelik :))))))

X