- 1 Mayıs 2007
- 6.937
- 3.265
- Konu Sahibi ikiminikprenses
Kızlar benim böyle bir sorunum var.her zaman olmasada bazen uyurken agzımdan salya akıyo nedendir.yada böyle olan varmı aranızda.neler yapılabilir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cidden çok uzun bir süre emzik kullanmışsın canım.canım ondanmıdır ya bide ben boş emzik olurya onu çok kullandım 2.sınıfa kadar 8 yaşındaydım bıraktığımda acaba ondanda oluyor olabilirmi yine bazı geceler uyurken emzik emiyormuşum gibi oluyormuş yani annem öyle söylüyor kafamçokkarıştı
bu konu çok iyi geldi bana. bide benim bi tane dişim var, ara sıra oda kanıyor, bide ağzım akıyor. sabaha bi kalkıyorum yastık falan hep kan. dişimi çektirmem gerekiyor ama çok korkuyorum aslında çok çektirdim dişlerimi, acımadığını da biliyorum ama yinede korkuyorum işte. psikolojik galiba (
Işin ilginç tarafı ben dişlerimi sıkarak uyurum.diş gıcırtmasıda var bende.ama hangi aralık agzım açılıyor ve su akıyo anlamıyorum...bazen daha tam dalmadan akıverdigini bile hissediyorum ve akmadan yakalayıveriyorum :)))