uyurgezerlik?

anlattığım durum ne seviyede bir uyurgezerlik oluyor bilginiz varsa
Yani çok bilirkişi değilim bu konuda ama bir tanıdığım yaşadı bu tarz bir durumu. Uyurgezerliğin farklı dereceleri var hastalarda o dereceye göre davranışlar sergiliyor. Mesela kuzenim odasında yatağında uyurken sabah odasındaki kanepede uyanıyor. Doktor suya damlatılan bir ilaç vermişti ona düzelmişti. Ama o tanıdığım kişinin gözleri açık ama bilinçsiz bakar halini görmüştüm. Elinde çatal alıp annesiyle telefonda konuşuyormuş gibi yapıyordu korkmuştum sonra uyku merkezinde tedavi oldu gayet iyi şimdi

Niye tedavi olmuyor?? Ne olursa olsun adam seni kandirma pesinde, agzindan kacivermese bilmeyecektin. Bence evlenme, adam vicdansiz ve yalanci bir insan.

Son düzenleme:
Uygun bir dille tanistirana olmuyor diyeceksin. Niye kafayı yiyiyorsun seni zorluyorlar mi evlen diye ? Annene ya da babana en kotu tanistirana olmuyor diyeceksin sonra da o kişiye uygun bir dille açıklayıp ayrılacaksın.
çünkü aylardır konuşuyoruz ve olumlu diye karar verip tarih belirledik. ve ben bunu yeni duyuyorum bu yüzden kafayı yemek üzereyim. bunu en başından nasıl söylemez aklım almıyor manyak mı ne düşündü de bu zamana kadar söylemedi üstelik bu sefer bile ağzından kaçırdı gibi oldu. oysa ciddi anlamda bunu en başlarda açık açık anlatması gerekirdi

Söylenmesi Gereken bir durum. Baskasina zarar vermese bile beklenmedik durumlar olabiliyor. Ögrencilerle geziye gitmistik. Orda bir ögrenci de böyleymis. Gece mutfaga inip ordaki cöp bidonu tuvalet zannetmisti. Geri olanlari siz düsünün. Diger ögrencilerin elinden cep telefonlari alip görüntüleri silmistik internete yayilmasin diye. Olabilecekleri kestirecek zor bir durum. Bence de söylenmesi gerekir

Aşkından deli divane olmadıysanız bence evlenme niyetiniz de olmasın neden bu kişi kendini tedavi ettirmiyor evlenmeden önce tedavi olmayan evlendikten sonra olur mu sizce ? Mantıklı kararlar alın pişman olmayın.
detayları hiç bilmiyorum doktora gitti mi tedavi oldu mu olmak mı istemedi hiçbir şey bilmiyorum çünkü bu durumu öğrenmem bile ağzından kaçırmasıyla oldu. evlenmeyi düşündüğü kişiye bunu ciddi bir şekilde konuyu açıp böyle bir durum var demesi gerekmez miydi aklım almıyor ailelere olumlu olduğunu söyledik söz tarihi belirlendi ve ben bunu şimdi duyuyorum duyma şeklim bile bana açıklama şeklinde olmadı misafir geldiğini onun odasında yatan biri olduğunu bu yüzden zarar verici eşyaları odadan çıkardığını söyledi bende gerçekten mi dedim anlamadım o an evet dedi bir kere annem camdan düşecekken tutmuş beni kapımı kilitleyip yatıyorum o yüzden dedi. bunu bu şekilde mi öğrenmeliydim ben

uyurgezerlik neden olur bilgisi olan var mı bu durumu yaşayan tanıdığınız var mı? uyurgezer birisiyle evlenir miydiniz?
Ne derece ama benim abim buz dolabına kadar gece gezerdi yiyip içerdi sabah söylediğimizde inanmaz di video aldık en son

bende işgüzarlık olduğunu düşünüyorum çok sinirlerim bozuk. görücü usülü tanıştırıldık ailesinin hiçbir şey söylememesine de şaşırıyorum. kendiside aylarıdır konuşuyoruz söylemedi şimdi olumlu olduğunu ailelere söylemiştik söz tarihi belirlenmişti ve ben şimdi evlerine misafir geldi diye odadan zarar verici eşyaları çıkardığını ağzından kaçırdı gibi oldu da öğrendim. aklım almıyor ya evlilik düşünüyor nasıl söylemez ben bunu nasıl bu şekilde öğreniyorum sinirlerim çok bozuk

Ne derece ama benim abim buz dolabına kadar gece gezerdi yiyip içerdi sabah söylediğimizde inanmaz di video aldık en son
diğer yorumlarda da yazdım misafir gelmiş aynı odada kalıyolar diye ona zarar verebileceği eşyaları odadan çıkarmış. bir keresinde annesi bunu camdan düşecekken yakalamış. her gece kapısını kilitleyip yatıyormuş odadan çıkmasın diye

Zaten aşık değilsiniz söz olayına girmeden bitirin en azından sözel olarak bitti dersiniz. İşin içine yüzük takılması vs girerse daha zor ki bu sürede bu olayı güzelleyebilirler size. Örnek: her zaman olmuyo, bir iki kez oldu, küçükken olmuştu, tedavi oldu zaten vs popüler cevaplar

Ooo tedavi olması lazım mazallah uykuyla ölüm bir derler gerçekten kendini bilmiyorlar o an

Ablacım adam da yalancı, ailesi de yalancı bariz seni kandırmışlarç Adam gibi baştan böyle rahatsızım deseydi gel o zaman canımı ye. Hasta olmak ayıp değil ama yalancılık ve kandırmak rezillik, düpedüz dolandırıcılık. Adam tedavi oluyor mu olmuyor mu onu bile bilmiyorsun. Ayrıl dümdüz, ailesi de 5 para etmez insanlar ayrıca.

Ben yapamazdım kaygı bozukluğum var eşim tuvalete kalktığında bile ürperti geliyor bi de uyurken bazı şeyler yapsa kafada çok kurardım..
hiç birlikte kaldınız mı? Yani yaşadınız mı o durumu uyurgezerliği

uyurgezerlik neden olur bilgisi olan var mı bu durumu yaşayan tanıdığınız var mı? uyurgezer birisiyle evlenir miydiniz?
Benim arkadaşımın kardeşi de öyleydi balkonun mermerinden almışlar kaçkere pencereleri kapıları kitliyolardı tabi zor ve ömür boyu hep tetikte olman gereken bi durum ama psikolojik tedaviyle en azından kontrol altına alınabilir

Adamın evlenmek istemesi, sizin bu adamla evlenmek zorunda olduğunuz anlamına gelmiyor. Görüşmeyi, konuşmayı uygun bir dille sonlandırın.

çoçukken bende de varmış babam 2 kez yakalamış dış kapıyı açmaya çalışırken Allah korusun şimdi yok ama korkunç

Öyle ya da böyle öğrendin. Ben olsam kendimi riske atmazdim. Ailenle konusup bitir.

Bence işler ilerlemeden bitir. Bunu saklamaları ne kadar çok ayıp. Resmen oldu bittiye getirmek istemişler insan evleneceği insandan bunu saklamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…