Ne derece bir uyuegezerlik? Tedavisi olan bir şey sonuçtauyurgezerlik neden olur bilgisi olan var mı bu durumu yaşayan tanıdığınız var mı? uyurgezer birisiyle evlenir miydiniz?
tedavisi nasıl? misafir gelmiş aynı odada kalacaklarmış diye uyurken ona zarar verebilecek şeyleri odadan çıkarmış. ailesi bir keresinde onu camdan atlayacakken yakalamış. ben uyurgezerliğin derecelerini bilmiyorum ama bunun derecesi ne oluyor?Ne derece bir uyuegezerlik? Tedavisi olan bir şey sonuçta
Ne yapıyor yataktan kalkıp başka bir yerde mi yatıyor yoksa bilinçsiz davranışlar mi ? Bir uzmana görünse belki çözümü vardır.
Bunun için uyku merkezleri veya uyku poliklinikleri var. Hastayı uyurken izleyip belirli cihazlara bağlıyor bu arada. Ona göre tanı koyup tedavi uyguluyorlartedavisi nasıl? misafir gelmiş aynı odada kalacaklarmış diye uyurken ona zarar verebilecek şeyleri odadan çıkarmış. ailesi bir keresinde onu camdan atlayacakken yakalamış. ben uyurgezerliğin derecelerini bilmiyorum ama bunun derecesi ne oluyor?
İlişkiye başlamadiysan , hiç başlama. Leyla oldum, o benim Mecnunum dersen de muhakkak tedavi ettir. Evlenip coluga çocuğa karisacaksin. Uykudayken alsa bebeği firlatsa ne yapacaksın ? Ya da gırtlağına çökse ?misafir gelmiş aynı odada kalacaklarmış diye uyurken ona zarar verebilecek şeyleri odadan çıkarmış. ailesi bir keresinde onu camdan atlayacakken yakalamış
İleri boyutta demekki, Allah korusun, tedavi neden olmuyormisafir gelmiş aynı odada kalacaklarmış diye uyurken ona zarar verebilecek şeyleri odadan çıkarmış. ailesi bir keresinde onu camdan atlayacakken yakalamış
Öyle …İlişkiye başlamadiysan , hiç başlama. Leyla oldum, o benim Mecnunum dersen de muhakkak tedavi ettir. Evlenip coluga çocuğa karisacaksin. Uykudayken alsa bebeği firlatsa ne yapacaksın ? Ya da gırtlağına çökse ?
Tobe bismillah kız bu nasıl örnekAblamin is arkadasinin kardesi böyleydi. Bir gece disari cikmis ve merdiven boslugundan asaga düsmüs. Ordaki demirlere takildigi icin bir kolu kopmus yerinden. Ameliyat ile geri takilmis sonra. Psycholojik bir kac rahatlama teknikleri var diye biliyorum, ama cogunluk da kaza önleyecek seyler yapiyor evin icinde.
bilmiyorum malesef ve bunu doğru düzgün söylemedi bile evlenemk istiyor düşünüyor ve bunu ağzından kaçırarak söyledi gibi oldu kaç aydır konuşuyoruz oysakiİleri boyutta demekki, Allah korusun, tedavi neden olmuyor
misafire zarar vermemek için o tarz eşyaları çıkardığını duyunca bende çok endişelendim nasıl aynı odada uyunurki bu durumda üstelik kaç aydır konuşuyoruz bunu söylemesi gerekmez miydi ağzından kaçırır gibi olduAblamin is arkadasinin kardesi böyleydi. Bir gece disari cikmis ve merdiven boslugundan asaga düsmüs. Ordaki demirlere takildigi icin bir kolu kopmus yerinden. Ameliyat ile geri takilmis sonra. Psycholojik bir kac rahatlama teknikleri var diye biliyorum, ama cogunluk da kaza önleyecek seyler yapiyor evin icinde.
görücü usulü tanıştırıldık bikaç aydır konuşuyoruz evlenmek istiyor bunu söylemesi gerekmez miydi ağzından kaçırdı gibi oldu kafayı yiycek gibiyim misafir geldi diye ona zarar verebilcek eşyaları odadan kaldırmışlar ben nasıl aynı odada uyuycam peki evlenmek istiyor nasıl olacak kafayı yiycemİlişkiye başlamadiysan , hiç başlama. Leyla oldum, o benim Mecnunum dersen de muhakkak tedavi ettir. Evlenip coluga çocuğa karisacaksin. Uykudayken alsa bebeği firlatsa ne yapacaksın ? Ya da gırtlağına çökse ?
anlattığım durum ne seviyede bir uyurgezerlik oluyor bilginiz varsaBunun için uyku merkezleri veya uyku poliklinikleri var. Hastayı uyurken izleyip belirli cihazlara bağlıyor bu arada. Ona göre tanı koyup tedavi uyguluyorlar
Uygun bir dille tanistirana olmuyor diyeceksin. Niye kafayı yiyiyorsun seni zorluyorlar mi evlen diye ? Annene ya da babana en kotu tanistirana olmuyor diyeceksin sonra da o kişiye uygun bir dille açıklayıp ayrılacaksın.görücü usulü tanıştırıldık bikaç aydır konuşuyoruz evlenmek istiyor bunu söylemesi gerekmez miydi ağzından kaçırdı gibi oldu kafayı yiycek gibiyim misafir geldi diye ona zarar verebilcek eşyaları odadan kaldırmışlar ben nasıl aynı odada uyuycam peki evlenmek istiyor nasıl olacak kafayı yiycem
Yok olmaz bu şekilde ,çok ürkütücü, basit bı olay değil bu. İyi bı tedavi lazım. Tabi oluyorum diye sizi kandirmamali, beraber gitmelisinizbilmiyorum malesef ve bunu doğru düzgün söylemedi bile evlenemk istiyor düşünüyor ve bunu ağzından kaçırarak söyledi gibi oldu kaç aydır konuşuyoruz oysaki