• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyumayanlar uyuyamayanlar

ben daha bugün yaptırdım ve saçlarım çok ince telli sanki şimdiden açıldı gibi geliyo bana :( kıvırcık saç seviyorum o yüzden yaptrdım aslında tam perma değil su dalgası ooldu :) saçlarım belimde yani bukle bonus değil önerilerin için teşekkür ederim :)

bendemi yaptırsam ya hayatımda ilkkez doğumdan sonra saçımı uzattım omzumu geçti yani benim için inanılmaz uzun :27: dolaşıyo ya durmadan en azından otluk gibi kabarır öle dolanırım :27:evlenmeden(hani derler ya kız ken ) baya önce yaptırmışdım kısaydı saçım bonus gibi baya dolandım rahat oluyo

Anladım :25: Yani ben düşünmek istemiyorum bir insan yüzünden başlarına birşey geldiğini.Ama erkek kediler yapmış olabilir :25: Bizim burada da var yavrular,annesi de emziriyor daha kıyamıyorum hiç,elimden geldiğince kollamaya çalışıyorum ama müstakil değil oturduğum yer,özel bahçemiz yok yani.Herkes girip çıkıyor,bütün diğer kediler tabii.

yok burda insanlar hayvanları genelde çok seviyor bişey yapmazlarda kediler yaptı büyük ihtimal bende apartmanda otururken yanda tek katlı bi işyerinin üstünde çatısınun yani kedi doğum yaptı yavrularını orda besledim 5. kattan aşşaya pat pat pat hergün yiyecek atıyodum :27::27::27:

Evet aynen öyle durum.Telden temkinli yaklaşmaktan kasıt ne canım?Malum çömezim :1:

teldeyken yüzyüze deilsin yani sana laf sokar imada bulunur vücut dili vs göremediğin için anlamazsın falan sonra arkası gelir yüz bulur cesaret alır müstakbel çaki :27:düğün ne zaman sizin söz nişan hangisi kaç yıldır tanışıyon söyledinse bile unuturum ben ondna soruyorum

bendemi yaptırsam ya hayatımda ilkkez doğumdan sonra saçımı uzattım omzumu geçti yani benim için inanılmaz uzun :27: dolaşıyo ya durmadan en azından otluk gibi kabarır öle dolanırım :27:evlenmeden(hani derler ya kız ken ) baya önce yaptırmışdım kısaydı saçım bonus gibi baya dolandım rahat oluyo

BENCE yaptırmak istersen güzel yani değişiklik oluyo :) :49:

burdayım şimdi gelebildim:) Yahu şu ambulanslı konuya takıldım 1 saattir onu okuyorum şaka gibi ya :53:

okudukça okumuşum saat 3 olmuş kızdım kendime haa

hadi beehhh sen ordamıydın yıprattı o konuya şuan kaynanamla aynı yaşda hissediyorum kendimi ama bi okadarda güldüm mune kapatmayaydı iyiydi :52::52::52::52:

her saçın ayrı bir güzelliği var benim annemde gençliğinde perma yaptırırdı hep ama bana göre fönden güzeli yok :))

yok burda insanlar hayvanları genelde çok seviyor bişey yapmazlarda kediler yaptı büyük ihtimal bende apartmanda otururken yanda tek katlı bi işyerinin üstünde çatısınun yani kedi doğum yaptı yavrularını orda besledim 5. kattan aşşaya pat pat pat hergün yiyecek atıyodum :27::27::27:

:34: Ben de evde yediklerimizden ne var ne yok verip beslemeye çalışıyorum.Anne hemen yavrularına götürüyor ya kıyamam,nasıl düşkün,insan görünce bir tuhaf oluyor,kedi bile böyle,ne insanlar var diye düşündükçe.Yavrular çok küçük değil ama emiyorlar hala.Yutabilecekleri gibi birşeyler vermeye çalışıyorum.Yalnız kargaların gazabına uğruyoruz biz de,karga çok bizim burada.Camdan atarsam anne kedi alana kadar karga kapıyor.

:34: Ben de evde yediklerimizden ne var ne yok verip beslemeye çalışıyorum.Anne hemen yavrularına götürüyor ya kıyamam,nasıl düşkün,insan görünce bir tuhaf oluyor,kedi bile böyle,ne insanlar var diye düşündükçe.Yavrular çok küçük değil ama emiyorlar hala.Yutabilecekleri gibi birşeyler vermeye çalışıyorum.Yalnız kargaların gazabına uğruyoruz biz de,karga çok bizim burada.Camdan atarsam anne kedi alana kadar karga kapıyor.

ozaman aşa inecen :Dyada uzun videla sopasının ucuna saplı plastik laplar oluyor ya yada tava bağla içine koy malzemeyi aşaa uzat kedinin hemen alacağı yere ters çevir kapı karga gelmeden kedi kapar karga gelirsede o tavayla indir kafasına hiç sevmem kargayı ya tövbe yarabbim çok civcivimi kaptı küçükkene

yoook gittiler erkek kediler yedi başını yavrularımın unutmaya çalışıyorum yarın gece 7 si dolacak

Deme kız erkek kediler mi yemiş diyorsun? Olabilir daha çok ufaklarsa kapmış olabilirler. Üzüldüm canım ya ama işte yiyen de kedi olunca yapacak bişey yok. Belki bakarsın biri alıp sahiplenmiştir.

Back