• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyumayanlar uyuyamayanlar

demekki herkes uyuyo of derdim büyük eşime belli etmemeye çalışıyorum düşünmüyomuş gibi yapıp kendimi kandırmaya çalışıyorum ama olmuyo

Hayırdır sıkıntın ney 😒

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...

yavru kedilerimizin 2 si kayıp 5 . gün bitti bugün hala yok derdim şu ki onlar gitti yapacak bişey yok öldürdüler büyük ihtimal ama ben unutamıyorum

Ooo kıyamam ya hemde yawru 😞😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...

neyse alışacam yitenle ölene çare yokmuş nasılsınız şimdik bir konudan çıktım hacda tavaf etmiş gibiyim valla beynen ve fiziken ıprandım yaa :27::37:

yok hepsi kalaydı 4 taneydi 2 sarı 2 alacalı 1 sarı 1 alacalıyı kaçırmışlar diğer ikisi ve o sorumsuz soğuk evale anaları duruyor hiç oralı deil 2 çocuğu kayıp

mesela biz önceden bir köpek almıştık yerini yagırgayıp garip sesler çıkarmaya başlamıştı üzüntüsünden yüzüde çok üzüntülüydü birde kediler yavrularına düşkündür aslında ama

yavru kedilerimizin 2 si kayıp 5 . gün bitti bugün hala yok derdim şu ki onlar gitti yapacak bişey yok öldürdüler büyük ihtimal ama ben unutamıyorum

Ya hemen niye öldürdüler diye düşünüyorsun :25: Çok mu küçüklerdi,hani göbek bağı düşmemiş kadar henüz.Ancak öyle olursa diğer kediler filan da boğabiliyor diye biliyorum ama :25: Belki biri almıştır,sahiplenmiştir bakmak için.

mesela biz önceden bir köpek almıştık yerini yagırgayıp garip sesler çıkarmaya başlamıştı üzüntüsünden yüzüde çok üzüntülüydü birde kediler yavrularına düşkündür aslında ama

ya bu ananın psikolojisi bozuk ilk bize geldiğinde fıklayıp duruyodu hala fıklıyo gerçi onunda yaşı küçük daha tuttu hamile kaldı doğurdu 4 tane iyice bozdu kafayı çocuk gelin :27:

Ya hemen niye öldürdüler diye düşünüyorsun :25: Çok mu küçüklerdi,hani göbek bağı düşmemiş kadar henüz.Ancak öyle olursa diğer kediler filan da boğabiliyor diye biliyorum ama :25: Belki biri almıştır,sahiplenmiştir bakmak için.

komşumun ikisi hayvanlardan nefret eder alıp sahiplenmez bahçeme girip birinin alması imkansız diğer komşumun yeterince kedisi var silindir gibi hepsi erkek kediler yavruları genelde kaçırır öldürür ki anaları tekrar çiftleşsin diye pis sapıklar bence katil silindir gibi olan kediler komşumun kedilerinden biri

kızlar ben saçlarıma perma yaptrdım sizce uzun süre kullanabilmek için nasıl kullanmalıyım

ne iyi etmişsin valla içim açıldı deişiklik olmuşdur sabun kullanma asla yani tabiki kulanmıyosundurda bazıları duş jeli kulanmayıp vücut için sabun kulanıyo o saçada değiyor ister istemez perma için taraklar var fırça vs asla kulanma yine perma için bakım suları ve şampuanlar var onları kullan nasıl oldu bonus gibimi uzunmu saçların bu arada nerden aklına geldiki yaptırdın

ne iyi etmişsin valla içim açıldı deişiklik olmuşdur sabun kullanma asla yani tabiki kulanmıyosundurda bazıları duş jeli kulanmayıp vücut için sabun kulanıyo o saçada değiyor ister istemez perma için taraklar var fırça vs asla kulanma yine perma için bakım suları ve şampuanlar var onları kullan nasıl oldu bonus gibimi uzunmu saçların bu arada nerden aklına geldiki yaptırdın

ben daha bugün yaptırdım ve saçlarım çok ince telli sanki şimdiden açıldı gibi geliyo bana :( kıvırcık saç seviyorum o yüzden yaptrdım aslında tam perma değil su dalgası ooldu :) saçlarım belimde yani bukle bonus değil önerilerin için teşekkür ederim :)

komşumun ikisi hayvanlardan nefret eder alıp sahiplenmez bahçeme girip birinin alması imkansız diğer komşumun yeterince kedisi var silindir gibi hepsi erkek kediler yavruları genelde kaçırır öldürür ki anaları tekrar çiftleşsin diye pis sapıklar bence katil silindir gibi olan kediler komşumun kedilerinden biri

Anladım :25: Yani ben düşünmek istemiyorum bir insan yüzünden başlarına birşey geldiğini.Ama erkek kediler yapmış olabilir :25: Bizim burada da var yavrular,annesi de emziriyor daha kıyamıyorum hiç,elimden geldiğince kollamaya çalışıyorum ama müstakil değil oturduğum yer,özel bahçemiz yok yani.Herkes girip çıkıyor,bütün diğer kediler tabii.

Back