Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
demekki herkes uyuyo of derdim büyük eşime belli etmemeye çalışıyorum düşünmüyomuş gibi yapıp kendimi kandırmaya çalışıyorum ama olmuyo
Hayırdır sıkıntın ney 😒
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...
yavru kedilerimizin 2 si kayıp 5 . gün bitti bugün hala yok derdim şu ki onlar gitti yapacak bişey yok öldürdüler büyük ihtimal ama ben unutamıyorum
Ooo kıyamam ya hemde yawru 😞😞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...
birde ikisi birden kaçmış bari biri kalsaydı![]()
yok hepsi kalaydı 4 taneydi 2 sarı 2 alacalı 1 sarı 1 alacalıyı kaçırmışlar diğer ikisi ve o sorumsuz soğuk evale anaları duruyor hiç oralı deil 2 çocuğu kayıp
yavru kedilerimizin 2 si kayıp 5 . gün bitti bugün hala yok derdim şu ki onlar gitti yapacak bişey yok öldürdüler büyük ihtimal ama ben unutamıyorum
mesela biz önceden bir köpek almıştık yerini yagırgayıp garip sesler çıkarmaya başlamıştı üzüntüsünden yüzüde çok üzüntülüydü birde kediler yavrularına düşkündür aslında ama
kızz kaynanan nasıl![]()
Ya hemen niye öldürdüler diye düşünüyorsunÇok mu küçüklerdi,hani göbek bağı düşmemiş kadar henüz.Ancak öyle olursa diğer kediler filan da boğabiliyor diye biliyorum ama
Belki biri almıştır,sahiplenmiştir bakmak için.
İyi iyi,gayet tatlı konuşuyoruz,telefonda ama tabii
Yüzyüze de tanışmıştık gerçi,o zaman da iyiydi ama bakalım
![]()
kızlar ben saçlarıma perma yaptrdım sizce uzun süre kullanabilmek için nasıl kullanmalıyım
ne iyi etmişsin valla içim açıldı deişiklik olmuşdur sabun kullanma asla yani tabiki kulanmıyosundurda bazıları duş jeli kulanmayıp vücut için sabun kulanıyo o saçada değiyor ister istemez perma için taraklar var fırça vs asla kulanma yine perma için bakım suları ve şampuanlar var onları kullan nasıl oldu bonus gibimi uzunmu saçların bu arada nerden aklına geldiki yaptırdın
komşumun ikisi hayvanlardan nefret eder alıp sahiplenmez bahçeme girip birinin alması imkansız diğer komşumun yeterince kedisi var silindir gibi hepsi erkek kediler yavruları genelde kaçırır öldürür ki anaları tekrar çiftleşsin diye pis sapıklar bence katil silindir gibi olan kediler komşumun kedilerinden biri