Merhaba hanımlar benim 10 aylık bir oğlum var . Oğlum gündüzleri genel olarak hareketli ama kendi kendine oynayabilen ama geceleri sürekli uyanan, emmek isteyen bir bebek . Özellikle diş çıkarma dönemlerinde hiç uyku uyumadığım geceler oluyor . O halde sabah kalkıp bir de işe gidiyorum . İşten öğlen geliyorum .
Kv ve kp çocuğa bakmak için memleketteen geldiler ama çoğu zaman kendilerine baktırmaya gelmişler gibi hissediyorum . Kp geçen sene midesini aldırdı sürekli yemek yemesi gerekiyor ama eve bi geliyorum yiyecek bir lokma yemek yok . O yorgunlukla yemek yapıyorum. Kv kişisi çocuk hiç durmadı bir şey yapamadım diyor . Neyse ye iç kaldır derken akşam saati geliyor . Kv kişisi bütün gün esro erol vs oturup izliyor akşam yemeğini düşünen yok Neyse onu da ben yapıyorum. Bugüne kadar bunları yapmaktan gocunmadim hiç. Oğluma iyi baksın bakıcıya güvenmekten iyidir dedim hep ama oğlum yine diş döneminde sanırım ve 1 haftadır yine uyumuyorum . Artık dayanamadim esime söyledim biraz da annen yemek yapsın ben çok yorgunum diye . O da annesine söylemiş tamam dedi annem yapacak bir süre yemekleri dedi .
Neyse bugün eve geldim aparatif bir şeyler koymuş Allah bereket versin yedik . Sonra demez mi ben patates soğanı soydum yemeği yap. Ya gerçekten o an çıldırmamak üzere kendimi zor tuttum . Altı üstü bir kaç gün idare edeceksin . Soğanı patatesi bende soyarim bunda ne var dememek için zor tuttum kendimi ..
Şimdi kv kisisiyle konuşmuyorum çünkü çok sinirliyim . Esime de söyledim böyle böyle diye o da bana hak veriyor ama o da ne yapsın. Kızlar sizce haksız mıyım ? Ne yapmam gerekir ? Kimsenin kalbini kırmak istemiyorum nasil halledebilirim bu konuyu sizce?