Biz düşmanlarının için hocaya gittik düşmana karşı tebbeti hem de bu şekilde önerdi. Nette de her yerde düşmana karşı bu ayetin okunduğu yazıyor. Bebeğe asla okunmamali benceYa ben bunu bir anlık panikle yaptım ama anlamına da bakınca korktum açıkçası siz eminsiniz değil mi?
Nasıl yani biri bizim hakkımızda iftira falan atıyorsa kötülük düşünüyorsa ona karşı okuyunca ne oluyor bizden uzak falan mı duruyor beni aydinlatirsaniz sevinirimBiz düşmanlarının için hocaya gittik düşmana karşı tebbeti hem de bu şekilde önerdi. Nette de her yerde düşmana karşı bu ayetin okunduğu yazıyor. Bebeğe asla okunmamali bence
anason cayi verebilirsn rahtlatiyr uyutuyrlütfen yardımcı olun çok çaresiz durumdayım bebeğime tek başıma bakıyorum ve uyumuyor çok yıprandım hergün dua ediyorum düzelmesi için ama gittikçe kötüye gidiyor neyapacağımı bilemiyorum.uyumayan bebek için okunacak bir dua var mı?
Merhaba yazınızın üzerinden çok zmana geçmiş bebeğiniz kocaman olmuştur ancak bende şuan aynı durumdayım bebeğim 3.5 aylık 3. Ayında düzelir dediler ama iyice kötüleşti tek başıma gurbette yaşıyorum kimse yok yanımda siz çare buldunuz mu bana önerebileceğiniz bişey varmı upksa kafayı yiycembebeğim üç buçuk aylık.yatırıyorum 10 dakka sonra uyanıyor sürekli kısır döngü halindeyiz.üçüncü aydan sonra düzelir dediler ama düzelme olmadı hatta giderek kötüleşiyor
Besigi yoksa yastigina dikebilirmiyiz kiBir çocuk uyumakta zorluk çekiyor ve bir türlü uyuyamıyorsa,aşağıdkai dua yazılıp beşiğine bağlanırsa inşallah şifa bulur ve rahat uyur.
Bismillahirrahmanirrahim.Ve cealna nevmeküm sübata ve cealnalleyli libasa veceelnannehara meaşa birahmetike ya erhamerrahim.
Ben denedimBir çocuk uyumakta zorluk çekiyor ve bir türlü uyuyamıyorsa,aşağıdkai dua yazılıp beşiğine bağlanırsa inşallah şifa bulur ve rahat uyur.
Bismillahirrahmanirrahim.Ve cealna nevmeküm sübata ve cealnalleyli libasa veceelnannehara meaşa birahmetike ya erhamerrahim.
Bir çocuk uyumakta zorluk çekiyor ve bir türlü uyuyamıyorsa,aşağıdkai dua yazılıp beşiğine bağlanırsa inşallah şifa bulur ve rahat uyur.
Ben anason cayini denedim ise yaramadi oglum 8 aylik 8 aydir uyumuyorum gece 5 dakikada bir uyaniyor çareler tükendi bitmiş durumdayimdua hakkında bilgi veremicem ama anason çayını denemenizi tavsiye ederim uyumayan çocuklarda etkili oluyor
Merhaba benmde bebeğim 8 aylık ve aynu durumdayım ne zaman düzeldi sizinki?Ben anason cayini denedim ise yaramadi oglum 8 aylik 8 aydir uyumuyorum gece 5 dakikada bir uyaniyor çareler tükendi bitmiş durumdayim
Merhaba etkili oldu dediğiniz bir dua var mı, bebeğim bi buçuk aylık bugün 8bucukta bir uyandı saat su an 23.00 ve sala ayagimda sallıyorum. Bugün toplasam 1 saat uyumadı.sadece ayagimda uyukluyor yatağa alınca 5 dk geçiyor uyanıyor bittim artık ne yemek yapabildim bugün de ne de bi iş. 3 saat önce yıkadıgim çamaşırları hala asamadimlütfen yardımcı olun çok çaresiz durumdayım bebeğime tek başıma bakıyorum ve uyumuyor çok yıprandım hergün dua ediyorum düzelmesi için ama gittikçe kötüye gidiyor neyapacağımı bilemiyorum.uyumayan bebek için okunacak bir dua var mı?
Ben de şimdi yaptım bakalım uyuyacak mı saat oldu 23.20tebbet suresini "keseb"e kadar 6 kez okuyup (keseb dendikten sonra besmele çekip tekrar başa dönüyoruz), 7. de tamamını okuyup çocuğa üflüyoruz. Allahın izniyle çocuk sakinleşip uyuyor. kızım 4-5 aylıkken sebepsiz yere çatlayacak derecede ağlamaya başladı. ne yaptıysak susmadı teyzem bendeydi aklına geldi bir hoca söylemiş, bu şekilde tebbet suresini okudu ve kızım bi anda sakinleşip uyudu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?