• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyumayan arkadaşlar bir bakar mısınız lütfen?

Cinarefeninannesi

çınar efe_alya naz
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
36
Puanlar
156
Yer
Ankara
arkadaslar suan foxta mıss turkey loreal yarışması var ordakı sunucuyu gördum sesı tanıdık geldı dızıdemı yarışmadamı nerde gördugumu hatırlamaya calısıyorum ama cıkaramıyorum catlıcam yardım edın bakın lutfen hemen bı

cnm yok onu demıyorum ben hanı ılk adaylar bı kızın yanına gelıp konusuyor sonra yukarı çıkıyolar ya ben o kızı soruyorum

ay ben izlemek istiyordum ama bugün olduğunu bilmiyordum sayende öğrendim çok sağol izliyorum şimdi :66::66::66:

hayyy sen çok yasa cnm bende dıyorum sankı bu kızın bı sevgılısıde vardı dıyorum cır cır konuşuyordu dıyorum sesı:74::64:nden tanıdım ama cıkaramadım evet yemekteyızdekı kız

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

şimdi rahat rahat uyuyabilirsin yoksa kesin sabaha kadar düşünürdün:1::1:

eveeeeeeeeet yemekteyizde yarışmıştı bu kız

:10: evet yarışmıştı sivri bir tipti hatta
hayyy sen çok yasa cnm bende dıyorum sankı bu kızın bı sevgılısıde vardı dıyorum cır cır konuşuyordu dıyorum sesı:74::64:nden tanıdım ama cıkaramadım evet yemekteyızdekı kız

Bende sesinden acaba mı dedim ama makyaj falan ne kadar da değiştirmiş kızı :52:

bende onu izliyorum başladı sonunda kim o kız hakkaten bende çıkaramadım ayy uyuyamam da şimdeeeee...........

bi saniye şimdi okudum yemekteyizde mi ama farklı görünüyor eminmisnz gerçekten makyaj çook değiştirmiş ozaman............

Back