Uyumaya varsa derdime derman olabilirmi

Gelinlercicektir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
41
0
34
Nisanlim bana bir kaç haftadır çok soğuk davranıyor. Onu kaybetmek istemediğimi düşünüyor bu yüzden nasılsa elimde diyerek bana ilgisiz ve uzak davranıyor. Gerçekten çok uzuluyorum

bu işten kolayı mı var canım, siz de azıcık uzak davranın da kaybetme korkusunu tatsın eccik. kimse kimseyi çantada keklik görmemeli.

Eklentiler

• indir (2).jpg
    8,6 KB · Görüntüleme: 67
Cnm sen bastan ipin ucunu kacirmissin.
Biraz mesafeli davran oda afedersin ama okuz degilse anlar sorar sana, kendini toparlar

Nereye kadar taktik ve numaralara başvuracaksınız, sizin eldeki keklik olmadığınız anlaması için, yada onu kaybetmekten korkmadığınızı anlaması için. evlenince de mi bu hissi vereceksiniz sürekli ona. Yazık değil mi size, bu beyin yorgunluğu değil de ne.

Ay yaaa Allah bana demekki doğuştan umursamazlık vermiş.Şu birine ''vazgeçilmez olduğunu hissettirme'' kabiliyetim,zerre yok.Ve bu bi nimetmiş,buraya gelene kadar haberimde yoktu.
Umursamaz olun,kazanırsınız.

Önce açıkça konuşmayı deneyin.
Madem öyle bende soğuk davranırım derseniz ilişkiniz iyice çıkmaza gidebilir.
Önce sorun problem nedir diye, ortada sorun yoksa keyfiye böyle davranıyorsa o zaman nabza göre şerbet verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…