• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyu ve oyna primanın normalinden farkı..

shrylz

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008
810
628
648
45
arkadaşlar doğduğumuzdan beri prima kullanıyoruz. bir kez huggıes aldık, hiç memnun kalmadık. geçen gün markette primanın uyu ve oya bezlerinde indirim vardı. ama 72 lik bezi alıp pişman olmak istemedim. daha önce kullanan varsa normalinden ne farkı var? memnun kaldınız mı?

ben kullandım diğer primaya göre daha ince ve hafif ben memnun kalmıştım normal prima bulamazsam kesin onu alırım

Canım biz aldık fiyat olarak bayaa uygundu, eşimle bi durduk ama market sahibi yeni indirime girdi falan diyince bizde deneyelim diye bir paket aldık, şimdi gözlemlerim; evet biraz daha ince ama emişi falan iyiydi aslında bikaç gündür kakası sırtına çıktı ama bundan mı anlamadım, belkide bez küçük gelmeye başladı bilemiyorum. birde ilk kullanmaya başladığımızda hafif pişik yapar gibi oldu, bepantene sürünce geri düzeldi, ama bez değiştirince pişik olabilir diyor zaten herkes(bundanda olabilir bezdende bilemiyorum)

Valla sırtında kaka görünce emmiyormu acaba diye düşündük ama ilk günlerde böyle olmamıştı bez küçükte geliyo olabilir artık. bilemiyorum

Uyu oyna bizde pişik yaptı çünkü çok iyi emmiyor. Ben huggies, prima, uyu oyna ve molfix denedim. Prima ve molfix güzel. Molfix primadan hafif ve beli daha yüksek o yüzden molfix kullanıyorum. Uyu oyna kullanıpta memnun olanlar var ama bence emmiyor ve pişiğe sebep oluyor. Ben çok sık altını değiştiriyorum buna rağmen pişik yaptı.

biz uyu ve oyna kullanıyoruz ve pişik yapmadı her bezi kullandım ama bezden kaynaklı hiç bir zaman pişik olmadı.sadece nivea pişik kremi haricinde bir krem kullanırsak pişik oluyor

uyu ve oynayı ben beğenmedim kızlar ya . sıvıyı hapsetmiyo sanki? deneme amaçlı almıştık bez bitene kadar sinir krizi geçirdim. kızımın yaptığı üstte kaldı hep emmedi bez.

normal prima daha iyi gibi geldi bana ama huggies hen fiyat hem de kuruluk acisindan ikisinden de iyi

ahhhh canım ahhh...
bende ilk bebeğimi primayla büyüttüm, bunda da doğduğu anda prima kullanmaya başladım... sonra yazın bi deniyim die uyu oyna aldım, baktım incecik, esnek bantlar falan hoşuma gitti... eeee arada da 5 lira falan var... uyu oynaya devam ettim... sonraaaaa benim kız yazdan beri pişik ne yaptıysam düzelmiyor nelerrrr denedim neler.... geçen ay tam bez alırken aklıma düştü acaba uyu oynadan mı diye? normal prima aldım veeeeee pişik geçti.... hala vicdan azbı çekiyorum yavruma karşı, elimdede 72 lik paket uyu oyna var yeni açmıştım, birine vericem artık.... çocuğun poposuna mı üzülürsün eşimden yediğim fırçaya mı? bir daha bez değiştirmek mi TÖVBE....

toptancı bir market sahibinden öğrendiğim kadarıyla primanın uyu ve oyna'sı ikinci kaliteymiş. bizde aradaki fiyat farkına kanıp bi alalım mı demiştik ama marketçi öyle bir açıklama yapınca almadık. kullananları da dinledikten sonra iyiki de almamışız diyorum. bende bi paket molfix kullandım ama çok sertti. sanırırm bu piyasanın en iyisi prima. ama tabi çocuğun cildine göre değişiyor. onda bile pişik olabiliyor bazen

ben kızım dağoduğunda molfixin yeni doğanın kullndım baby star huggies uyu oyna ve prima yeni doğan sarı renk olanından kullandım we maolfixten we primadan memenun kaldım ama molfix daha iyi gbi glyrbna can bebe falan da war ama nasıl kullanan warmı aranızada ark)

Back