uykuyla para kazanilsaydi milyarder olurduk/olurdum kesin :/
aynen ben de:)
yemek yemekten sonra en zevk aldığım 2. şey uyku:):)
ahhh o dedigini yapabilsek..11-12 yataga girek kesin çözüm olurr..ama nerde tv izle nete gir oldumu sana gece 4 eee o saatte yatan sabah 9 kalkarmı..kalksa bile gündüz uyur gezer dolanmazmı ....offff keske yatabilsem erken vaktte..neden uyudugunuz cok onemlı bazı ınsanlar sorunlarını uzuntulerını unutmak ıcın cok uyumayı tercıh ederler uyuyunca kısa bır an da olsa sorunlar unutulur cunku . eger durum boyle degılse kendınıze bır uyku duzenı belırleyın ornegın aksam 11 de uyumaya calısın sabah 9 da kalkmaya calsıın zaten o saatte uyanınca tum gun uyumayınca aksam uykunuz gelır kıtap okuyun sut ıcın uykunuzu kacıracak kafeınlı ıceceklerden uzak durun slow muzık dınleyebılırsınız bır sure sonra duzene gırecektır zaten.
ahhh o dedigini yapabilsek..11-12 yataga girek kesin çözüm olurr..ama nerde tv izle nete gir oldumu sana gece 4 eee o saatte yatan sabah 9 kalkarmı..kalksa bile gündüz uyur gezer dolanmazmı ....offff keske yatabilsem erken vaktte..
pekı erken yatabılmek ıcın denedın mı dedıklerımı eger yıne olmadıysa uyku verıcı ılaclar var saat 10 a gelmeden alıyorsun 1 saat ıcınde uyuyorsun:))
aslında mantıklı....bir zaman aynı saatte yatabilsem heralde devamlı aynı saatte yatarım...acaba varmıdır o ilaçların yan etkisi ??
ben kullandım uyku ılacı bana bır etkısı olmadı ama yıne de bılemem tabı kısıden kısıye gore degısır arastrmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?