• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uykuyu benim kadar seven yoktur herhalde.

goflett

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2012
159
1
66
Denizli
geçte yatsam erkende hep bir uyku hali...başımı koyacak yer alıyorum sürekli gündüzleri..örnegin dün gece 4 gibi yattım yaaa kesintisiz öylen 1 de uyandım ..hemde zor zarrr.aksama kadarda sanki uyuyan ben değilmişim gibi dolaştım öyle(oruç hali desem normaldede böyleyim)..acaba diyorum bir hastalık mı??

uzun süredir doyamıyorum uykuya.bıraksalar hep yatarım..beynim açılmıyo sanki.birde top patlaasın umrumda değil öyle uyuyorum.yıllardırda antidepresanlar eşim oldu..hayat çekilmez bi hal benim için.

Bende sabah 7-8 gibi yatıyorum. Akşam 7de uyandım. Sersem gibi oluyorum. Uyku düzenim bozuldu. Bozulmadığı zamanlar bile en az 12 saat uyuyorum.

bu uykuyu düzene sökücak bir şey yokmudur acaba...yada bir insanın ihtiyacı oldugu kadar ...insan geç kalkıncada asosyel insan olup çıkıyor:S

benim kadar olamazsın tatlım merak etme. ben işe geç kalıyorum işsiz kalabilirim heran. bundan bir kurtuluş bulursan lütfen banada haber ver

Ne yazıkki doyulmuyorr uykuyaa...Ramazandan dolayı gündüzleride çok uykum geliyorr... Amaaa yüzümü yıkayıp kendime gelebiliyorum sadece..

benim uyku saatim 2 senedir kaymış durumda, ezan okunana kadar uykum yok, gündüz uyuyorum. ayrıca 8 saat uyku yetmiyor. derslerim başladığı zaman ilk başlarda çok zorlanıyorum, 1-2 ay sonra alışıyorum erken kalkmaya... ama bazen de çok sinir oluyorum gece uykumun gelmemesine atrx diye bir ilaç var, aslında hafif bana göre ama en azından yan etkisi az diye onu kullanıyorum arada uykum gelsin diye

neden uyudugunuz cok onemlı bazı ınsanlar sorunlarını uzuntulerını unutmak ıcın cok uyumayı tercıh ederler uyuyunca kısa bır an da olsa sorunlar unutulur cunku . eger durum boyle degılse kendınıze bır uyku duzenı belırleyın ornegın aksam 11 de uyumaya calısın sabah 9 da kalkmaya calsıın zaten o saatte uyanınca tum gun uyumayınca aksam uykunuz gelır kıtap okuyun sut ıcın uykunuzu kacıracak kafeınlı ıceceklerden uzak durun slow muzık dınleyebılırsınız bır sure sonra duzene gırecektır zaten.

neden uyudugunuz cok onemlı bazı ınsanlar sorunlarını uzuntulerını unutmak ıcın cok uyumayı tercıh ederler uyuyunca kısa bır an da olsa sorunlar unutulur cunku . eger durum boyle degılse kendınıze bır uyku duzenı belırleyın ornegın aksam 11 de uyumaya calısın sabah 9 da kalkmaya calsıın zaten o saatte uyanınca tum gun uyumayınca aksam uykunuz gelır kıtap okuyun sut ıcın uykunuzu kacıracak kafeınlı ıceceklerden uzak durun slow muzık dınleyebılırsınız bır sure sonra duzene gırecektır zaten.
ahhh o dedigini yapabilsek..11-12 yataga girek kesin çözüm olurr..ama nerde tv izle nete gir oldumu sana gece 4 eee o saatte yatan sabah 9 kalkarmı..kalksa bile gündüz uyur gezer dolanmazmı ....offff keske yatabilsem erken vaktte..

ahhh o dedigini yapabilsek..11-12 yataga girek kesin çözüm olurr..ama nerde tv izle nete gir oldumu sana gece 4 eee o saatte yatan sabah 9 kalkarmı..kalksa bile gündüz uyur gezer dolanmazmı ....offff keske yatabilsem erken vaktte..

pekı erken yatabılmek ıcın denedın mı dedıklerımı eger yıne olmadıysa uyku verıcı ılaclar var saat 10 a gelmeden alıyorsun 1 saat ıcınde uyuyorsun:))

pekı erken yatabılmek ıcın denedın mı dedıklerımı eger yıne olmadıysa uyku verıcı ılaclar var saat 10 a gelmeden alıyorsun 1 saat ıcınde uyuyorsun:))

aslında mantıklı....bir zaman aynı saatte yatabilsem heralde devamlı aynı saatte yatarım...acaba varmıdır o ilaçların yan etkisi ??

ben kullandım uyku ılacı bana bır etkısı olmadı ama yıne de bılemem tabı kısıden kısıye gore degısır arastrmak gerek

uyku bozukluklarının fiziksel ve psikolojik nedenleri olabilir. önce bunu araştırmak lazım. belki demir eksikliği, belki travmatik bir yaşantı. bence kafanıza göre ilaç almayın. doktor kontrolünde uyuyun. antihistaminiklerin pek çoğu uyku ilacı olarak kullanılır ancak kötü bi uyku hali verir. örneğin piyasada çocuklar için kullanılan bir allerji şurubu öyle bir uyutup iştah açıyor ki..bence bu da sağlıklı değil. doğrudan uyku ilaçları da amacına göre kullanılmalı. doktor kontrolü şart derim canım.

ilaç almadan günde 18-20 saat günlerce uyuyabilirimm ve uyuyorumda zaten...
uykuyu seviyorum rüyalarımı kontrol edebildiğim zaman oradan çıkmak istemiyorum ve uyuyorumm...
uyumak güzel şey yaa :16:

Dogumdan sonra ilk pismanligim uyku yuzundendi...gece uykusu denen sey kalmadigi icin nerden yaptim cocugu dedim hep...simdi bir yasinda yine bile bazen fittiriyorum...uykuyu cok seviyorsaniz ve cocuk dusunuyorsaniz bence bi kere daha dusunun..

Bir de kansizlik uyku yapar...bilginiz olsun...

Back