Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
melissa çayını tavsiye ederim. uyuyamamamak kişiye kafayı yedirtir bilirim.
Canım ben otunu alıp kaynatıyorum. Öyle de etkili.melisanin hapida cikmis
Canım ben otunu alıp kaynatıyorum. Öyle de etkili.
bende uyuyamıyorum bazen ama uyku düzenim bozuk ben beni bildim bileli sizinki de stresten olablir önceden böyle bi sorunum yok diosunuz. bi düşünün ozamandan şimdiye ne değişti.gün içinde kimlere sinirleniyorsunuz kimlere kafayı takıyorsunuz yaptığınız işleri erteleyip ne zaman biticek bunlar mı diyosunuz ? nedir? durduk yere böyle olmadınız herhalde.önce nedenini öğrenin sonra çözüme gidelim :1rolleyes:
arkadaşlar çözüm melisa çayımı şimdi yani? tüm yazıları okuyamadım da..
ben pdr okuyorum arkadaşlar hoca derste ornek vermişti uyuyamama sorunu yaşayanlara ilk bize geldiklerinde bugun eve git ve uyumamaya çalış diyoruz psikolojikmen tam tersine zihin odaklandığı için bazı kişilerde sorun çözülebiliyo demişti tabi kesin çözüm değil bu ama bi deneyin isterseniz =)
Her gün uyku haplarıyla uyuyorumm.. Bazen hapsız uyumaya çalışıyorum saat sabahın 4'ü 5'i oluyor, bu seferde öğlene kadar uyuyorum ve günümün yarısı gidiyor.. Ne yapacağımı bilemiyorum.. 1 veya 1den fazla soruna kafayı taktığım için uyuyamadığımı biliyorum ama o sorunlarla boğuşmaktan da kendimi alamıyorum.. Tatildeyken ne güzeldi hiç bir şeyi takmıyordum kafaya.. Üstelik yurt dışına gitmiştim orda saat en geç 12'de uyuyordum, ne güzeldi. Özledim o günleri...
Kediotu çayı iç 1 saat sonra uykuya dalarsın